News

Jak ukončit představení v The Sims 4

Kariéra výkonného umělce se poměrně rychle dělí na dvě větve: po čtvrté etapě je nutné zvolit další scénář vývoje profese. Po úvodní přípravě můžete pokračovat v cestě buď hudebník (A) buď jako komik (B) . Přípravné fáze musí být dokončeny v inspirovaný nálada: musí být zachována po celou dobu kariéry hudebníka. Pokud si ale zvolíte cestu komika, budete potřebovat podporu zlobivý nálada. S ohledem na množství investovaného úsilí, kariéra komik (B) stěží lze nazvat finančně ziskovým a jeho týdenní platba je o 1000 simoleonů nižší než hudebník (A) . Stát se komikem je však mnohem jednodušší, a tak dává smysl, že příjmy v tomto oboru budou menší.

kariéra hudebník (A) vám umožní vydělávat 9520 Simoleonů týdně (4 pracovní dny v týdnu, 7 hodin denně), což je docela dobré. Týdenní příjem komik (B) je na vrcholu své kariéry 8532 Simoleonů (3 dny v týdnu, 6 hodin denně).

Žebříček kariéry umělce

Začnete svou kreativní cestu jako «hromadný bavič» (1) . Vaším každodenním úkolem je psát vtipy nebo cvičit hru na hudební nástroj. Ve skutečnosti se teď musíte rozhodnout, zda se chcete stát hudebníkem nebo komikem. Soustřeďte se na ty činnosti, které vám vyhovují. Nutné pracovat během inspirovaný náladu (nejjednodušší způsob, jak toho dosáhnout, je osprchovat se těsně před začátkem pracovního dne a provést akci „přemýšlejte ve sprše“). Chcete-li přejít do další fáze své kariéry, musíte se zlepšit šarm až do úrovně 2 (nejjednodušší způsob, jak toho dosáhnout, je nacvičit si svůj projev před vámi zrcadlo ). Poté se vaše kariérní úroveň zvýší na status «umělec sem a tam» (2) . V rámci toho si musíte udělat čtyři přátele. Tento úkol je jednodušší, pokud váš Simík již má rodinu, jejíž členy můžete také počítat za přátele. Chcete-li se seznámit s novými Simíky, můžete chatovat s lidmi na ulici nebo na veřejných místech. Při setkání s lidmi používejte řádky z přátelských a zábavných kategorií. Nezapomeňte udržovat přátelství a udržovat vztahy se svými přáteli tím, že jim zavoláte na telefon a pozvete je k vám domů.

Zajímavé:  Jak vstoupit do režimu úprav města Sims 4.

Váš další kariérní status je «kvazi-popularita» (3) . V rámci toho musíte zvládnout kytara nebo komedie až do úrovně 3. Jakmile dosáhnete kariérního stupně 5, budete si muset vybrat, na kterou dovednost se zaměříte – takže je mnohem efektivnější učinit toto rozhodnutí hned. Osvojení si těchto dovedností vám také pomůže dokončit váš každodenní úkol.

Teď ty — zahajovací akt (4) . Musíte se rozvíjet šarm do úrovně 3 a získejte 100 Simoleonů za tipy za hraní na hudební nástroj nebo hraní komediálních scén. V druhém případě musíte nejprve zkomponovat svůj komediální akt počítač („Komedie“ -> „Vymýšlejte vtipy“). Chcete-li připravit hudební vystoupení, jednoduše si nejprve poslechněte hudební skladby. Pokud má váš Sim rodinu, pak je úkol vydělat 100 Simoleonů značně zjednodušen, protože členové rodiny mohou poskytnout požadovanou částku. Můžete také jít na veřejné místo a hrát si tam nebo říct vtip pomocí mikrofon . Například se zakoupeným osobním mikrofon nebo kytara Můžeš jít do park a uspořádejte v něm představení a počkejte, až nějaký kolemjdoucí Sim daruje své peníze. Po splnění všech těchto požadavků si budete muset zvolit další směr svého kariérního rozvoje: hudebník (A) nebo komik (B) .

Hudební kariéra

Pokud půjdete po kariérní cestě hudebník (A) , pak bude váš další stav „autor strašidelných melodií“ (5 A) . Musíte pokračovat v práci inspirovaný náladu a vaším každodenním úkolem bude hrát hudbu na hudební nástroje. Musíte ovládat dovednost hraní klavír do úrovně 3 (použijte možnost „cvičit“ kliknutím na klavír kurzor myši). Musíte také složit a prodat 5 melodií – můžete je vytvořit na libovolném nástroji výběrem možnosti „složit znělku“. Klavír by měl být vaším hlavním nástrojem, ale musíte si vybrat i druhý nástroj, který jím být může kytaru nebo housle . V rámci aktuální fáze musíte rozvinout své dovednosti v používání dalšího nástroje na úroveň 4. Ať už si vyberete jakýkoli nástroj, snažte se na něm pokračovat i v dalších fázích své kariéry. Jak vážný hudebník (6 A) musíte i nadále ovládat dovednost hraní klavír (do úrovně 4) a na druhém nástroji: kytara nebo housle (do úrovně 5). Váš Simík také potřebuje mít 7 přátel (měli byste je mít již čtyři – setkali jste se s nimi v předchozích fázích).

Zajímavé:  Jak vložit příběh do The Sims 4.

Teď ty — profesionální pianista (7A) . V této fázi musíte zvládnout klavír do úrovně 5 a strávit 10 hodin cvičením na tento nástroj, což je docela snadné. Jak hráč na orchestr (8 A) musíte zlepšit svou odbornost klavír do úrovně 6 a ovládněte druhý nástroj ( housle nebo kytara ) také do úrovně 6.

Poté vás čeká ta nejtěžší část – spřátelit se s 10 Simíky. Seznamte se s procházejícími Simíky na ulici a na veřejných místech a nezapomeňte pozvat své staré přátele a chatovat s nimi prostřednictvím počítače udržovat přátelské vztahy.

Poté obdržíte stav «instrumentální zázrak» (9 A) . Abyste postoupili do závěrečné fáze své kariéry, vše, co musíte udělat, je ovládnout dovednost hraní klavír do úrovně 8 a dovednost ve hře na druhý hudební nástroj (at kytara nebo housle ) do úrovně 7. Musíte také složit píseň. Chcete-li to provést, musíte nejprve rozvinout dovednost hraní klavír do úrovně 8: jakmile to uděláte, v seznamu interakcí se objeví odpovídající položka „složit píseň“. Nakonec vám bude přidělen status «virtuóz» (10 A) . Budete pracovat 4 dny v týdnu, 7 hodin denně, vydělávat 9520 Simoleonů za týden, což je docela slušné. Předtím však budete muset ujít dlouhou cestu a strávit spoustu času hledáním tolika přátel a rozvojem hudebních dovedností.

Kariéra komika

Pokud si vyberete kariéru komik (B) , pak vám bude přidělen stav «důvtipný» (5 B) . Jako odměnu dostanete obraz «Star Vydra» která pomůže zachovat zlobivý Nálada vašeho Simíka je emocionální stav, který budete potřebovat po zbytek své kariéry. Vaším každodenním úkolem je psát a/nebo hrát komediální scénky. Chcete-li zvýšit svůj status, musíte ovládat dovednost komedie až do úrovně 5. Nejjednodušší způsob, jak to udělat, je cvičit s mikrofon nebo napiš nová čísla komedie počítač . Chcete-li zlepšit svůj kariérní status, musíte také tvořit počítač alespoň jeden scénář (krátký, střední nebo dlouhý, v závislosti na úrovni komediálních dovedností) komediální parodie. Poslední věc, kterou musíte udělat, je vyzkoušet své vtipy na třech Simících (k tomu vyberte při rozhovoru se Simíkem možnost „vyzkoušet si věci“).

Zajímavé:  Jak postavit žebřík na ulici v The Sims 4.

Jak vypravěč (6 B) musíte zvládnout dovednost komedie až do úrovně 7, což se děje automaticky při skládání a provádění komediálních rutin. Jakmile dokončíte několik komediálních rutin, můžete jít na veřejné místo (např park ), nakonfigurovat mikrofon a předvést představení (akce „předvést komediální rutinu“). Simíci, které výkon zaujme, by vás měli odměnit spropitným.

Váš kariérní status se zvýší na úspěšný komik (7 B) . Během této fáze musíte zvládnout dovednost komedie do úrovně 8 a také rozvíjet šarm (například cvičení před zrcadlem) do úrovně 4. Je také nutné doplnit jeden z předchozích scének pomocí počítače (akce „dokončit komediální rutinu“)

Jak piknikový organizér (8 B) měl bys studovat komedie do úrovně 9 a rozvíjet se šarm až do úrovně 5. Komediální knihu je také potřeba napsat na počítači (vyberte možnost „zapsat“ a jako žánr zadejte „komedie“). Pokud tato akce není k dispozici, musíte nejprve prozkoumat psaní, kliknutím na počítač a výběrem možnosti „naučit se psát“.

Teď ty — bufetová hvězda (9 B) , jste jen pár požadavků od vrcholu své kariéry. Nejprve musíte rozvíjet dovednost komedie do úrovně 10 a šarm — do úrovně 6. Posledním požadavkem pro postup do závěrečné fáze je provedení dvou dlouhých komediálních rutin. Pokud ještě nemáte dlouhé scény, budete je muset nejprve napsat pomocí počítače . Po sestavení materiálu zbývá pouze přednést prezentaci: klikněte na mikrofon a vyberte možnost „předvést komediální akt“ (vyberte dlouhou scénu). Jsou vyžadována dvě taková představení. Konečně, poté dosáhnete vrcholu své kariéry, od této chvíle vy — populární umělec (10 B) . Jste povinni pracovat 3 dny v týdnu, 6 hodin denně. Týdenní příjem bude 8532 Simoleonů. Tato částka je o tisícovku méně než v muzikantské branži, ale dosáhnout úspěchu v kariéře komika je mnohem jednodušší a rychlejší.

Zajímavé:  Jak používat BDSM v The Sims 4.

Pracovní plán kariéry umělce (komik a hudebník)

Úroveň Velkoměsto Pracovní doba Pracovní dny
1 Hromadný bavič 09: 00 — 17: 00 Po Út St Čt Pá
2 Herec sem a tam 17: 00 — 23: 00 Po Út St Čt Pá So Ne
3 Kvazi popularita 17: 00 — 23: 00 Po Út St Čt Pá So Ne
4 Úvodní umělec 17: 00 — 22: 00 Po Út St Čt Pá So
5 Autor strašidelných melodií 14: 00 — 20: 00 Po Út St Čt Pá So Ne
6 Seriózní muzikant 15: 00 — 21: 00 Po Út St Čt Pá So
7 Profesionální pianista 14: 00 — 21: 00 Po Út St Čt Pá So Ne
8 Člen(i) orchestru 14: 00 — 21: 00 Po Út St Čt Pá So Ne
9 Instrumentální zázrak 14: 00 — 21: 00 Út St Čt Pá Ne
10 Virtuos 14: 00 — 21: 00 St Čt Pá Ne
5 B Vtipný/vtipný 14: 00 — 20: 00 Po Út St Ne
6 B Vypravěč 17: 00 — 00: 00 Čt Pá Ne
7 B Úspěšný komik 17: 00 — 00: 00 Po Út St Čt Pá So Ne
8 B Organizátor pikniků 16: 00 — 23: 00 Út Pá So
9 B Bufetová hvězda 17: 00 — 00: 00 Út Pá So
10 B Populární umělec 17: 00 — 23: 00 Út Pá So

Výše příjmu a požadavky na postup na další pozici

Způsob platby/

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»