News

Jak stanovit přesnou diagnózu v The Sims 4

Doctor Career Sims 4

V The Sims 4: Pusťte se do práce! objevila se nová profese — lékař. Zažijete operace, diagnózy a vše, co lékař dělá v reálném životě.

Jak začít kariéru lékaře v Sims 4

Chcete-li začít svou kariéru lékaře, otevřete svůj smartphone a najděte sekci — práce. Dále budete muset kliknout na sekci — najít práci a vybrat lékaře ze seznamu profesí.

Doctor Career Sims 4

Internovat

Jakmile se stanete stážistou, choďte do práce včas. Budete mít možnost být přítomni v nemocnici a pozorovat Simíka při práci, nebo ho poslat sami.

Doctor Career Sims 4

Tam si můžete popovídat s kolegy, nebo vybrat pacienta k ošetření. Dokončete úkoly, které jsou vám dány.

Řádně

Plňte úkoly a hledejte pacienty s červeným srdcem nad hlavou. Zacházejte s nimi. Někdy nastanou mimořádné události, které zvýší produktivitu.

Sims 4: Jak správně diagnostikovat pacienty

Sims-4-diagnostikovat-pacienty-správně

Pokud se věnujete lékařské kariéře v The Sims 4, jednou z nejdůležitějších dovedností, na které se musíte zaměřit, je správné stanovení diagnózy.

Stát se dobrým lékařem je těžké. Musíte hodně studovat a vidět spoustu pacientů. Jakmile váš Sim dosáhne úrovně 4, může začít s diagnostikou.

Často je hlavním problémem pro hráče správné stanovení diagnózy.

Jak správně diagnostikujete pacienty v Sims 4?

Chcete-li ve hře The Sims 4 úspěšně diagnostikovat pacienty, zvyšte úroveň logiky svého Simíka. Lékaři potřebují vynikající logické dovednosti, aby mohli analyzovat všechny příznaky a správně diagnostikovat pacienty. Být v soustředěné náladě při návštěvě pacientů nesmírně pomáhá.

Pro správnou diagnózu musíte postupovat podle pokynů hry. Postupujte podle scénáře do puntíku. Proveďte všechny potřebné testy na jednom Simíkovi, místo abyste šli k někomu jinému. Zkontrolujte jejich oči, změřte jim teplotu, proveďte test na běžícím pásu, proveďte sken celého těla a všechna další specifická vyšetření, která vám hra přikáže.

Zajímavé:  Jak omladit přátele svých Simíků v The Sims 4.

Provedení dalších testů poskytne spolehlivou diagnózu.

Někdy nebudete moci provést všechny testy. Nemůžete například dělat testy na běžícím pásu na dětech.

Jak se váš Simík zvyšuje, bude se zlepšovat v diagnostikování. Čím více vyšetření absolvujete a čím více pacientů uvidíte, tím lépe se vám podaří stanovit správnou diagnózu.

Sledujte pacienta pro další stopy. Zkontrolujte myšlenkové bubliny a sledujte pruhy, skvrny, červené skvrny, svědění a další příznaky. Problém je v tom, že někdy nezaznamenáte všechny příznaky.

Pokud nemůžete získat zaručenou diagnózu a zbývají vám dvě možnosti, můžete hádat a doufat v to nejlepší.

Poté, co jste pacientovi poskytli léčbu, zobrazí se upozornění, které vás informuje, zda byla vaše diagnóza správná.

Větší charisma může vašemu Simíkovi pomoci stanovit správnou diagnózu. Tato dovednost jim pomáhá snadno komunikovat s pacienty a získávat informace, které potřebují ke stanovení správné diagnózy.

Pokud je váš simík nemocný, klikněte na počítač a kupte si nějaké léky. Pokud možnost nákupu léků není k dispozici, vyměňte počítač a zkuste to znovu.

Případně můžete použít i domácí prostředky.

⇒ Zábavný fakt: Pokud chcete svého Simíka potrápit, můžete mu záměrně způsobit nevolnost nebo nemoc.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»