News

Jak sledovat porno v televizi v The Sims 4

Copyright © 2022. sims4mods.ru – stránka věnovaná modům pro Sims 4.
Snažili jsme se pro vás najít jen ty nejlepší a nejoblíbenější mody pro The Sims 4 a shromáždili je na našem webu. Všechny úpravy jsou rozděleny do kategorií: sady — různé dropy nových předmětů, předměty — většinou dekorativní předměty, oblečení — nové šaty, obleky atd., boty — to jsou samozřejmě mody, které přidávají různé boty, boty, boty, účesy — obrovské množství různých účesů, make-upu a doplňků — něco, co ozdobí a dodá osobnost vašeho Simíka, odstíny pleti a očí — vám umožní změnit vzhled vašeho Simíka podle vašeho vkusu, spousta je modů pro Sims 4 pro různé domy a podniky, simíci jsou hotoví simíci nejčastěji známé osobnosti a různé — vše, co není zahrnuto v jiných kategoriích, například scénáře.

Jeho filmový čas (18+)

Mod je po významné aktualizaci kódu konečně tady. Došlo k drastickým změnám, takže si stáhněte tento mod a aktualizujte svá DVD.
Po stažení modu nezapomeňte také získat DVD ze sekce ke stažení (SD) nebo z mého webu Patreon zde (SFW) (HD) a zde (NSFW).

DŮLEŽITÉ: Pokud již máte nainstalovaný mod přehrávače DVD nebo starou verzi DVD, odeberte soubory DVDPlayerMod.package a !DVDCORE.package, protože jsou součástí modu Its Movie Time. Pokud jste postupovali podle standardní instalace, měly by být tyto soubory umístěny v adresáři Sims 4 mods, respektive ve složkách TanksMods a TanksModsDVDs.

  • Kupte si konzoli DVD přehrávače v režimu nákupu sestavení a připojte ji k televizoru. Při umístění vedle jakéhokoli televizoru se automaticky připojí.
  • Nebo si zakupte vestavěný DVD přehrávač prostřednictvím nabídky „Počítač“ -> „Nabídka objednávky“ -> „Zakoupit upgrade“. Nainstalujte jej do televizoru prostřednictvím nabídky Aktualizace.
  • Po instalaci konzoly DVD přehrávače nebo vestavěného DVD přehrávače se na TV objeví nabídka Movie Time. Můžete buď požádat svého Simíka, aby sledoval DVD prostřednictvím podnabídky „Přehrát a sledovat“, nebo přehrát DVD ručně pomocí podnabídky „Povolit“.
  • Funkce Zapnout uzamkne televizor na vybrané DVD a zabrání ostatním Simíkům v přístupu k němu, dokud jej nevypnete. To je užitečné zejména pro tvůrce kin.
Zajímavé:  Jak připravit lektvar v The Sims 4.

Všechna videa pro svůj filmový čas (08.08.2023) Stáhnout

NEW Všechna videa pro svůj filmový čas (PATREON) (30.01.2024. XNUMX. XNUMX) Stáhnout

— Přídavek „Život ve městě“

Ruský překlad z Stockman: Stáhnout (SFS)

Ruský překlad z kočička: Stáhnout (LL)

Pokud najdete chybu, vyberte část textu a stiskněte Ctrl + Enter.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»