News

Jak si vybrat typ těla v The Sims 4

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

  • The Sims Středověk
  • The Sims 4

Postava

Postava — fyzické parametry postav ve hrách The Sims 2, The Sims 3 и The Sims 4. Na rozdíl od skutečného života postavy mají postavy jen malý vliv na něco jiného než na jejich vzhled. Fyzika se obecně zlepšuje cvičením a vyhýbáním se přejídání a zhoršuje se při nedostatku pohybu a přejídání.

  • 1 The Sims
  • The Sims 2
  • The Sims 3
  • 4 The Sims Středověk
  • The Sims 5

The Sims [ ]

Fyzika není parametr The Sims. Postava postavy závisí na oblečení, které nosí, a na rozdíl od pozdějších her není ovlivněna cvičením, výživou nebo jinými aktivitami.

The Sims 2 [ ]

Ve hře The Sims 2 Každá postava má na panelu simologie ukazatel postavy. Indikátor je rozdělen do tří úrovní: „Fit“, „Slender“ a „Full“. Při vytváření postavy v režimu vytváření postavy nebo v editoru si hráč může vybrat pouze dva typy postavy postavy – „Slim“ nebo „Fat“; Nemůžete si vybrat štíhlou postavu. Pokud hráč vytvoří plnou postavu, pak na začátku hry bude jeho ukazatel postavy na nízké úrovni.

Physique neovlivňuje postavu jiným způsobem než tvarem jejich těla. Postava přibere na váze, pokud bude pokračovat v jídle poté, co plně uspokojí své nutriční potřeby. Šťávy z odšťavňovače neovlivňují postavu postav. [ TS2:VG ] Postavy s aspirací „Pleasure“ nebo „Grilled Cheese“ mohou získat výhody spojené s aspirací související s urychleným hubnutím. Životní přínos „Rychlý metabolismus“ umožňuje postavám zhubnout 2krát rychleji a životní přínos „Břicho bez dna“ umožňuje postavám přibírat na váze 2krát rychleji.

Zajímavé:  Jak udělat dívku v The Sims 4.

Postavy si mohou zlepšit postavu různými způsoby, ale ne všechny jsou efektivní. Většina aktivit Body Culture umožňuje Simíkům zhubnout. Postavy mohou ve veřejných prostorách hubnout nebo přibírat; to platí pouze pro postavy ovládané hráčem. Postavy mohou zhubnout cvičením na veřejných místech, aniž by rozvíjely dovednost tělesné kultury. Jejich postava se však nezmění, dokud se nevrátí domů, pokud jsou v Univerzitní komunitě [TS2:U] nebo Hobby Lot. [TS2:UV]

V základní hře mohou postavy hubnoucí cvičit na posilovacích strojích, cvičit u televize nebo audio zařízení, plavat v bazénu nebo cvičit jógu. S přídavkem «výlety» mohou cvičit wushu, jezdit na kládách nebo házet sekerami na cíl. S přídavkem «Koníčky» mohou dělat baletní barre, jít si zaběhat, hrát basketbal nebo fotbal. [1]

  1. ↑ Skákání přes švihadlo z „Stěhování do bytu neovlivňují postavu. Existuje úprava, která tuto závadu opravuje.

The Sims 3 [ ]

Ve hře The Sims 3 Postava postavy se skládá ze dvou parametrů: svalů a hmotnosti. Místo toho, aby se postava postavy při dosažení určité úrovně na indikátoru náhle změnila, její postava se nyní mění postupně, jak trénuje nebo se přejídá. Úplné postavy vypadají mnohem plnější než postavy ve hře The Sims 2a nadváha je vidět na jejich obličeji, pažích, nohou a trupu.

Tato sekce stojí za rozšíření. Můžete pomoci The Sims Wiki tím, že do ní přispějete.

The Sims Středověký [ ]

Tato sekce stojí za rozšíření. Můžete pomoci The Sims Wiki tím, že do ní přispějete.

The Sims 4 [ ]

Ve hře The Sims 4 existuje kalorický systém, ve kterém má každý druh jídla jiný počet kalorií. Konzumace jídla zvýší počet kalorií postavy a konzumace potravin s počítanými kaloriemi, aniž by se tyto kalorie vyčerpávaly cvičením, způsobí, že postava časem ztloustne. Dokonce i pouhé jídlo, když má postava hlad, může způsobit, že přibere na váze, pokud necvičí. Počty kalorií každého druhu potravin nejsou založeny na skutečných protějšcích a ve skutečnosti některé potraviny, jako je ambrózie a tiramisu, nemají absolutně žádný počet kalorií.

Zajímavé:  Jak umístit žebřík diagonálně v The Sims 4.

Tato sekce stojí za rozšíření. Můžete pomoci The Sims Wiki tím, že do ní přispějete.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»