News

Jak umístit žebřík diagonálně v The Sims 4

Při budování nebo zařizování domova musí hráči rozmístit předměty uvnitř místnosti nebo oblasti. Funkce otáčení umožňuje kompaktnější instalaci nábytku nebo krásné umístění dekorativních předmětů. Dnes se naučíme, jak otáčet předměty v The Sims 4.

Jak otočit předmět v The Sims 4

Chcete-li otočit nábytek nebo jiné předměty, přejděte do konstrukčního režimu. Klikněte například levým tlačítkem na pohovku a klikněte pravým tlačítkem. Tímto způsobem můžete otáčet objekty omezeně na osm směrů.

Chcete-li věci rozšířit pomocí klávesnice, použijte klávesové zkratky:

Jak plynule otáčet objekty v The Sims 4

Pro plynulé překlápění objektů povolte možnost v nastavení herní kamery — Kamera The Sims 3 zaškrtnutím políčka.

Vstupte do konstrukčního režimu. Kliknutím levým tlačítkem na objekt jej vyberete. Podržte klávesu ALT na klávesnici. Zatímco držíte klávesu, otáčejte a pohybujte objektem. Můžete tak přesně vybrat polohu a uspořádat nábytek v místnosti bez mezer.

Jak otočit schody ve hře Sims 4

Chcete-li žebřík otočit, musíte podržet levé tlačítko myši na žebříku a vytáhnout jej do strany. Dokud se pozice nenajde.

Pokud najdete chybu, vyberte část textu a stiskněte Ctrl + Enter.

TIPY A NÁPADY NA SCHODY (DIAGONÁLNÍ MÍSTNOST) v SIMS 4 ✨?

Ikona kanálu Herní encyklopedie

Chlapi. Pokud se vám moje videa a stavby líbí, můžete mě podpořit jakoukoli částkou. Odkaz je — https://www.paypal.me/liapramita Není to nutné, ale udělá mi to trochu větší radost. Snažím se, aby každé video bylo kvalitnější a zajímavější a nešetřím tím čas a úsilí. Takže s vaší podporou budu mít ještě větší motivaci pro vás stavět dál. Děkuji?? ID ke stažení: mitasims98 Tray soubor https://drive.google.com/file/d/1m1wNgdJtXn08lk2Mp96MvMrf8KzQZakA/view?usp=sharing Jsem velmi rád, když můžete darovat jako formu ocenění. ?Podpořte mě darováním na https://www.paypal.me/liapramita ?Podpořte mě https://saweria.co/mitasims ?Podpořte mě https://streamlabs.com/mitasims/tip ——————— ————————————————————————————————— Sociální sítě: ?Tiktok: mitasims10020 ?Instagram: pramita_lia98 ————— — ——————————————————————————————————— Reshade (reshade holubice) https://kindlespice.tumblr.com/post /646918717773643776/dove-reshade-20-the-re-release-d-so-that Music is from Youtube Studio #sims4diagonalstairs #sims4stairs #sims4ideas -~-~~-~~~-~~-~- Sledujte prosím: “ Building The Sims 4 Horse Ranch: Recreating the Epic Video Trailer» https://www.youtube.com/watch?v=Vgq0Va1yhv0 -~-~~-~~~-~~-~-

Zajímavé:  Jak jít na veřejný pozemek The Sims 4 s několika lidmi.

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»