News

Jak se spřátelit s monstrem Sims 4

Po instalaci dnešní aktualizace pro The Sims 4 se nedivte, že zpod postele na vás kouká něco trochu monstrózního. Po vydání aktualizace jsme začali slýchat zvěsti, že se děti po celém světě v noci budí kvůli děsivým zvukům vycházejícím zpod postele.

Rodiče tvrdí, že netuší, o čem jejich děti mluví, ale aby je uklidnili, postříkají okolí postele speciálním „repelentem na příšery“. Zdá se, že tento prostředek se ukázal jako velmi účinný v boji proti chapadlům a dalším strašidelným končetinám trčícím zpod postelí.

«Tak jak to je! — vykřikne mladík. «Pod našimi postelemi se skrývá nějaké nepopsatelně monstrózní monstrum!» Gigantické monstrum je podle všeho možné vidět pouze v noci a pouze děti. Vyděšené děti přesvědčují příbuzné, aby jim pomohli s hrozným problémem.

Ale někteří zvláště zvědaví vtipálci se pokoušejí komunikovat s plíživým výtržníkem a rušitelem snů sami. Věří, že se se skrytým mastodontem mohou spřátelit tím, že mu vyberou vhodná laskavá slova. Pokud ale vaše dítě nepatří mezi ty, kteří „lezou příšerám do tlamy“, pak je pro něj ideální nástěnné svítidlo „Koala Bob, ochránce dětí“, které zaručeně odežene každou nechutnou příšeru!

Dobrou noc, sladké sny! A nezapomeňte, že monstrum pod postelí se bojí slunečního světla.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Zajímavé:  Jak nahrát batolata do The Sims 4.

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Monstrum pod postelí

Monstrum pod postelí

Příšera pod postelí a dítě

Monstrum pod postelí (pův. Monstra pod postelí) jsou stvoření, která žijí pod dětmi. K dispozici s doplňkem «Nadpřirozený» do hry The Sims 3 a hra The Sims 4, mohou je však vidět a komunikovat s nimi pouze děti.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»