News

Jak se dostat do Sylvan Glade v The Sims 4

Sylvan Glade v The Sims 4: Jak navštívit tajemný pozemek

6

Pokud hrajete The Sims 4 již delší dobu, možná jste již slyšeli nebo četli o mystickém místě zvaném Sylvan Glade. Je to skrytá část Willow Creek. Na rozdíl od jiných oblastí světa Sims není toto tajemné místo snadno přístupné a nelze jej najít na mapě.

lesní mýtina 5

Nejen, že je skrytá před zraky obyčejného Simíka, ale je také okouzlující děsivá a plná překvapení. Jak přesně vaši Simíci navštěvují toto slavné místo ve hře?

Jak se dostat do Sylvan Glade

lesní mýtina 1

Aby se váš Simík dostal na toto tajné místo, musí být nejprve ve Willow Creek. Jediný průchod, který spojuje zbytek světa se Sylvan Glade, se nachází ve čtvrti Foundry Cove. Jakmile se váš Simík dostane do Foundry Cove, vyhledejte rezidenční pozemek Crick Cabana.

lesní mýtina 2

Nedaleko od něj najdete kouzelný strom, kterému se říká Sylván. Všimnete si, že vypadá jinak než všechny ostatní stromy v této oblasti. Jeho kmen mírně připomíná bonsai a jeho větve vypadají bohatší než u okolních stromů. Tento strom bude portálem vašeho Simíka k objevování lokace Sylvan Glade.

Interakce s The Sylvan Tree

Jakmile se váš Simík přiblíží ke stromu, jedinou možností, kterou bude mít odemčenou, je možnost „Zobrazit“, stejně jako u jakéhokoli jiného objektu. Váš Simík si bude muset strom několikrát prohlédnout, aby odemkl další interakce se stromem. Budou muset nějak přesvědčit strom, aby odhalil skrytý průchod do tajného pozemku a neustálá interakce se stromem je jediný způsob, jak to udělat. Několikanásobným zobrazením se odemkne několik dalších možností, jako například:

Zajímavé:  Jak se nakreslit v The Sims 4.

lesní mýtina 3

Tyto interakce budete chtít vyzkoušet několikrát. To posílí pouto se stromem a povzbudí ho, aby odhalil skrytý průchod v jeho kmeni. Jakmile je průchod odhalen, budete moci kliknout na „Prozkoumat“. Všichni trpěliví Simíci a dostatečně zvědaví na strom budou mít přístup do tajného pozemku.

Otevření portálu do Sylvan Glade

Otevřením portálu se váš Simík nedostane přímo na tajný pozemek. Nejprve budete muset dokončit malou hru, kterou pro vás strom má. Zobrazí se dialog na obrazovce s názvem Tree Adventure, takže buďte připraveni hrát. Pokud se vám nepodaří vyhrát, budete mít omezený pokus o vstup do Sylvan Glade na chvíli. V tomto případě počítejte s tím, že vaši Simíci budou mít pár hodin rozpačitou náladu. Chcete-li úspěšně vstoupit do skrytého pozemku, vyberte tyto možnosti v následujícím pořadí.

lesní mýtina 4

Pokud uvidíte načítací obrazovku, očekávejte, že brzy najdete svého Simíka v Sylvan Glade! Mohou zůstat v oblasti, pokud jejich nálada a potřeby nevyžadují péči. Chcete-li je nechat vrátit, jednoduše je pomocí stromu dopravte zpět do Willow Creek. Úspěšné dokončení hádanky Tree Adventure ze stromu již poskytuje neomezený přístup do Sylvan Glade, což umožňuje trvalý vstup pro vaše Simíky. Jakmile se dostanou na Sylvan Glade, budou se moci kdykoli vrátit jednoduše kliknutím na portál na stromě. Jeden profi tip: Pokud vaši Simíci dosáhli vyšší úrovně wellness dovedností, chvála jim! S dovednostmi Wellness úrovně 7 odemknou schopnost teleportovat se na Sylvan Glade při meditaci.

Více o SNOOTYSIMS: The Sims 4 jste pravděpodobně hráli dlouho, ale jsme si jisti, že několik skrytých tajemství a easter eggů v tomto seznamu pro vás bude stále překvapením! Podívejte se na celý seznam níže!

Obrázek záhlaví zobrazující název Skrytá tajemství a velikonoční vajíčka.

Výhody Sylvan Glade

Sylvan Glade vypadá jako zasněný, narůžovělý svět jako z pohádky. Je to všechno příroda a žádný dav. Jakmile se váš Simík dostane na místo, bude mít přístup k výhledu na fialové stromy, jezírko, kde mohou rybařit, a zasněné jezero s vodopádem. Místo je plné míst, kde se dá kopat a sbírat sběratelské předměty. Pokud jde o rostliny Sylvan Glade, Simíci budou moci sbírat zvonky, jahody, bazalky, houby, lilie a snapdragony. Na pozemku jsou také hrušně a třešně.

Zajímavé:  Jak napsat kód v Sims 4, když klávesnice nefunguje.

Simíci také získají přístup nejen ke vzácným rostlinám, hmyzu a žábám, ale také ke vzácným rybám. Pouze na tomto pozemku budou moci chytat Treefish v rybníku. Jakmile ji chytí, může být stromová ryba prodána za cenu, která se pohybuje od 151 do 375 dolarů. Simíci budou také moci chytit další vzácné druhy, jako jsou následující:

Sylvan Glade není jen rájem pro ty, kteří doufají, že budou sbírat vzácné sběratelské předměty. Je to také ráj pro upíry. Vzhledem k tomu, že pozemek je v zóně stálého soumraku, upíři, kteří ji dostanou, nebudou ovlivněni sluncem a budou zde moci zůstat tak dlouho, jak jim to jejich potřeby dovolí. Bonbón!

Užitečné cheaty Sylvan Glade na The Sims 4

lesní mýtina 6

Přestože se jedná o tajnou parcelu, hra vám nedovoluje zde stavět nebo měnit vzhled parcely Sylvan Glade. Ihned si všimnete, že zde nebyly nalezeny žádné budovy ani předměty. To může být překážkou, protože vaše postava nebude moci zůstat na pozemku příliš dlouho kvůli hladu, močovému měchýři a dalším potřebám. Pokud ovšem nepoužíváte cheaty.

Aby jakýkoli cheat fungoval, musíte nejprve cheaty aktivovat stisknutím SHIFT+CTRL+C a zadáním testy jsou pravdivé v poli v horní části obrazovky a poté stiskněte klávesu Enter. Chcete-li zůstat tak dlouho, jak chcete, a mít splněny všechny jejich potřeby, můžete použít sims.fill_all_commodities ošidit.

Pokud vám nevadí změnit mystický vzhled pozemku a chtěli byste tam přidat předměty, měli byste zkusit bb. povolit bezplatnou stavbu ošidit. Cheat se odemkne a zpřístupní možnost sestavení Sylvan Glade Sims 4. To vám umožní upravit vzhled pozemku a přidat nábytek. Vězte však, že se jedná o velmi malou položku a ani po odemčení nebudete moci přidat spoustu nábytku.

Zajímavé:  Jak vytvořit vysoce kvalitní snímky obrazovky v případě The Sims 4.

Závěr: Navštivte toto mystické místo

lesní mýtina 7

Pozemek Sylvan Glade v The Sims 4 je možná skryt před zraky veřejnosti a jeho návštěva je komplikovaná, ale je to skutečně úžasné místo, které stojí za to objevit. Nejen, že to místo vypadá lákavě svou zasněnou atmosférou a exoticky vyhlížejícími stromy a rostlinami, ale také poskytuje osvěžující únik pro vaše Simíky. Dejte nám vědět do komentáře níže, zda jste toto místo již navštívili. Veselé simming, Simmersi!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»