News

Jak se dostat do obchodního centra v The Sims 4

Recenze streamu o čtvrtích v The Sims 4 Život ve městě

30. září proběhlo oficiální vysílání s vývojáři hry věnované oblastem v novém městě San Myshuno z doplňku City Living pro The Sims 4. Místo plánovaných třiceti minut trval stream téměř hodinu a vlastně ukázal téměř vše, co s doplňkem souvisí, a nejen oblasti: práci s novými dovednostmi/předměty, předměty ve stavebním módu, rodiny, objekty v CAS a mnoho dalšího. S tolika novými informacemi vám přinášíme přehled vysílání:

Oblasti

Poznámka: Ne všechny tyto položky se vztahují pouze na jedno místo – jsou tam, kde se nejlépe používají nebo kde se nejsnáze hledají.

Creative District:

  • Celkově má ​​Creative District marocký nádech a je inspirován San Franciskem. Obsahuje vizuálně ohromující struktury a barvy;
  • Zahrnuje nový typ pozemku — Centrum umění. Od muzea se liší tím, že nabízí umění s uměleckou stanicí, hliněnou stanicí, dřevozpracující stanicí a hudebním centrem.;
  • Pěkné místo k tvoření nástěnné malby, který lze umístit na zem nebo na zeď, pokud lze pozemek nebo ulici změnit v režimu výstavby. Jejich velikost můžete změnit pomocí kódu pro zvýšení/snížení položek. Zlepšete dovednost kreslení. Mohou vám také pomoci ve vaší politické kariéře, pokud se chcete v tomto světě prosadit;
  • Ideálním místem pro prodej vašich uměleckých děl by bylo Pouliční galerie. Můžete jej nosit v zavazadlech a umístit kamkoli, abyste mohli prodávat své fotografie a obrazy;
  • Stůl na prodej řemesel, jako v případě pouliční galerie slouží k pouličnímu prodeji předmětů. Pokud lze předmět umístit do zavazadla vašich Simíků, můžete jej prodat u tohoto stolu: např. žáby, dřevěné výrobky. Děti mohou prodávat limonádu;
  • Pouliční umělec. Živá socha je jedním z pouličních umělců, které můžete potkat v ulicích San Myshuno. Chcete-li jej sledovat, musíte na něj kliknout a vybrat příslušnou akci. Poté má k dispozici následující akce: mávat, děsit, škádlit a tipovat. Po udání tipu vám umělec-socha daruje kostým zlaté sochy, ve které se můžete sami stát takovým pouličním umělcem a sbírat tipy. Existují dvě možnosti pro zlatý oblek: astronaut a kovboj;
Zajímavé:  Jak mít sex s jakýmkoli Simíkem v The Sims 4.

Meadows of Myshuno:

Ve skutečnosti se nejedná o čtvrť, ale o nový park v San Myshuno. Zaslouží si její pozornost, protože funguje jako ruiny ve Windenburgu, což je zvláštní typ místa. Jeho rozměr je 64×64. Má vestavěnou plochu stylizovanou pro svatbu. Ukázala se tam i novinka — ohňostroj. Můžete na nich nastavit časovač, aby se rozsvítily po určité události: například po páru polibku po svatbě.

Trh s kořením:

Oblast vhodná pro rodiny známá svým Festivalem koření, Bleším trhem a výhledem na doky.

  • Nejlevnější místo k životu;
  • Inspirováno Seattlem;
  • Obsahuje novou položku — Basketball. Samotná plošina a koš jsou samostatné předměty, takže koš lze umístit do bytu;
  • Představuje novou položku — výkonová stanice. Může být použit k vydělávání peněz, pokud máte v inventáři kytaru nebo housle a vaše herní dovednosti jsou rozvinuty na úroveň 3 nebo 4;
  • Obsahuje také Karaoke bar;
  • Na bleší trh Zboží, které již nepotřebujete, můžete prodat. Objevují se tam náhodně a můžete si koupit levné, ale nepříliš kvalitní předměty. Kromě toho zde můžete najít exkluzivní předměty, které nejsou dostupné ve stavebním režimu.

Módní oblast:

Tato módní čtvrť, oblíbená u mladých a moderních Simíků, je také domovem Romance Festivalu a GeekConu.

  • Ne příliš drahé;
  • Skalka (Zen), inspirovaná tokijským designem;
  • Zahrnuje karaoke bar, kde si vaši Simíci mohou procvičit své pěvecké dovednosti a bavit se se svými přáteli.

Obchodní centrum:

Luxusní srdce tohoto města, Downtown, je domovem bohatých a mocných. a trochu zvláštní.

  • K dispozici je tělocvična;
  • Obsahuje nové pódium pro přednášení projevů. To může udělat každý Sim;
  • Nejdražší místo k životu.

objektů

Stánky s jídlem: Tyto kiosky nejsou stálým předmětem: náhodně mizí a znovu se objevují. Zatím víme o těchto typech stánků: čínská, mexická, indická, filipínská, vietnamská a americká kuchyně; Sushi, Ramen, Čaj a teplé nápoje. V Business centru jsou kiosky s business food, business japonskou kuchyní a business cupcakes. Můžete si také najmout NPC, aby v nich pracovala. Je zde možnost smlouvat o nákupu potravin za nižší cenu.

Zajímavé:  Jak změnit Simíka, který není hráčem v The Sims 4.

Pamětní/historické plakety: Obsahují informace o místě, kde se váš Simík nachází. Ve městě je jich celkem šest. Po přečtení všech 6 obdržíte úspěch.

Sněhové koule/plakáty: Každý festival má jeden takový objekt, jsou v krabicích. Jsou to sběratelské předměty.

Dynamické bannery: Můžete je použít ke zjištění aktuálních festivalů, i když váš Simík není v San Myshuno.

židle: První skládací plastová židle!

Stůl pro jednu buňku: Ideální do malých prostor.

Scenérie: Spousta nových obrazů a nástěnných dekorací.

Nové funkce pro Simíky

Nová smrt: Objevil se nový typ smrti – otrava jídlem. Přesněji řečeno, lze jej získat konzumací rybičky. Když to sní, váš Sim má šanci získat negativní náladu a pak zemřít.

interakce: Váš Simík se může dozvědět více o místě, kde se nachází, pokud na něj kliknete a vyberete akci „Přečíst si průvodce. » Mohou také „Procvičovat zpěv“ a „Zpívat píseň“.

Nový životní cíl: Kategorie – Umístění (zřejmě bude v budoucnu doplněna o nové možnosti). «A True City Man: Tento Sim miluje městský život.» Tento cíl vás seznámí s novým obsahem, nástěnnými malbami, kritikou předmětů a návštěvou festivalů.

Nové charakterové vlastnosti: vegetariánská — Váš Simík se bude cítit nepříjemně při konzumaci masa. nedůtklivý — Odkaz na The Sims 3.

Nové kariéry: Umělecký kritik — jít a kritizovat umělecká díla na festivalech, v uměleckých centrech a muzeích. politik — přednášet projevy a pracovat na tom, abyste se dostali na vrchol a ovládli svět.

Divní Simíci: Od 2 do 6 hodin (herní doby) se na ulici objevují všichni podivní Simíci. Simík v kostýmu mývala se přehrabuje v odpadkových koších a pouští se do rvaček, uvidíte starce v pyžamu i chlápka v zápasnické masce.

Zajímavé:  Jak vidět přes střechu v The Sims 4.

Nová rozhlasová stanice: Kulturní stanice s hudbou japonského stylu.

Nové recepty: Abyste se je naučili, musíte jíst jídlo ze stánků a na festivalech. Obecně je jich asi 25.

Basketball: Vyhrajte 73 basketbalových zápasů a získejte trofej.

Kde je obchodní centrum ve hře «Sims 4», jak navštívit?

Downtown je jedním z míst v aplikaci San Myshuno. V této oblasti žijí nejbohatší a nejvíce prosperující Simíci, kteří si dokázali velmi úspěšně budovat kariéru.

Tato oblast má velmi vysoké a krásné budovy, je zde také koktejlový bar umístěný na samotné střeše mrakodrapu a v této oblasti je také skvělá posilovna. Jedná se o nejdražší oblast a mnoho Simíků sní o životě zde, ale ne každý si to může dovolit. Chcete-li žít v obchodním centru, musíte rozvíjet svou kariéru, například politiku. Pak ale bude mít Simík luxusní byt v nejprestižnější oblasti.

Pokud jde o místo, kde se obchodní centrum nachází, je to San Myshuno, jedna ze 4 čtvrtí.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»