News

Jak rychle zhubnout v Sims 4

Jak zhubnout v Sims 4

Při nedostatečném pohybu a sedavém způsobu života může váš Simík získat nadváhu. Také postavu může zkazit přejídání, nebo narození druhého a třetího dítěte holčičky Simy. Pokud postava získala kila navíc, je čas s ní bojovat. V The Sims 4 je k dispozici několik možností hubnutí.

běžecká stopa

Chcete-li se vrátit k normální postavě, můžete cvičit návštěvou posilovny. Ale chodit do posilovny zabere spoustu času. Nejjednodušší je koupit si běžecký pás.

Jak zhubnout v Sims 4

Cvičební stroj si se Simovou obezitou dokonale poradí, pokud budete běhat třikrát denně. Můžete si ho koupit přechodem do stavebního režimu. Po nákupu nastavte tlusťocha do režimu „Long Run“.

Aktivní způsob života

Pro udržení normální hmotnosti ve hře se snažte pohybovat častěji. Jděte do posilovny, jděte na ryby nebo jděte běhat. Vyhněte se pasivitě a lenosti.

Jak zhubnout v Sims 4

Dieta

Aby se vaše postava zbavila štíhlých postav, zakažte jí jíst pečivo, sladkosti a jiné pochoutky. Krmte ho ovesnými vločkami, jogurtem, saláty a pomerančovým džusem. S touto dietou rychle zhubne.

Jak zhubnout v Sims 4

Elixír «Rozpustná štíhlost»

Nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak zhubnout v The Sims, je použít magický elixír. Prodává se za 750 SIM peněz. Po zakoupení bude ve vašem inventáři. Najděte to a klikněte na «Drink Drink». Vaše postava okamžitě zhubne.

Jak zhubnout v Sims 4

Cheat na hubnutí

Další snadný způsob, jak zhubnout. Budete muset hrát nepoctivě a vyplnit cheat kód pro hubnutí. Chcete-li jej zadat, stiskněte kombinaci kláves Shift + Ctrl + C.

Zadejte vývojářský kód: Testingcheats true a stiskněte Enter. Poté Cas.fulleditmode, znovu Enter.

Zajímavé:  Jak pochopit, že The Sims 4 je pirát.

Poté podržte Shift a vyberte hráče, kterého chcete zeštíhlit. Zobrazí se nabídka. V něm musíte vybrat funkci „Změnit SP“. Zde můžete upravit svého svěřence a udělat ho tenkým.

Jak zhubnout na Simíkovi v Sims 4? Několik způsobů

Přejídání a sedavý způsob života, který ani nelze nazvat aktivním, negativně ovlivňuje postavu postav Sims 4. Pokud nechcete hrát za tlouštíka, pak udělejte vše pro to, aby váš Simík zhubl. S určitým úsilím rychle uvidíte pozitivní výsledky.

Stejně jako v životě, aby zhubli, musí Simíci přehodnotit svůj jídelníček a definitivně se zamilovat do sportu. Jedno bez druhého prostě nejde!

Čím krmit svého Simíka, aby zhubl?

Pro začátek byste měli zapomenout na pečení. Pokud nechcete celou rodinu Simíků „trestat“ a připravit je o něco chutného, ​​pak se ujistěte, že váš hladový tlouštík nechytne jídlo zakázané dietou. Nechte ho na týdenní letní salát a svačiny, jako jsou ovesné vločky, pomerančový džus a jogurt.

Sporty pro hubnutí ve hře Sims 4

Chcete-li zhubnout rychleji, musíte cvičit alespoň několikrát denně. Navíc byste zatím měli zapomenout na výkonové zátěže, jinak získáte tlustého muže se silnými svaly — skříň na nohách. Vezměte svého Simíka do posilovny a častěji běhejte na běžeckém pásu. Ještě lepší je koupit si takový simulátor pro váš domov, ale to samozřejmě závisí na dostupnosti peněz a prostoru. Bylo zjištěno, že při používání běžeckého pásu třikrát denně váš Sim hubne doslova před očima — za pět dní získá svou předchozí štíhlost.

Triky pro hubnutí ve hře Sims 4

Nejjednodušší způsob, jak Simík zhubnout, je vypít speciální elixír. Říká se tomu „rozpustná štíhlost“. Tento nápoj funguje doslova před očima. Můžete jej vyměnit za 750 bonusových bodů.

Zajímavé:  Kde najít složku Sims pro The Sims 4.

Za zmínku také stojí, že Simíci s životním cílem „kulturista“ jsou úspěšnější při hubnutí. Koneckonců, mají přístup k další charakterové vlastnosti — zvýšenému metabolismu. Mimochodem, takový charakterový rys jako Active vám umožňuje snadno vstoupit do vzrušeného stavu a tato konkrétní nálada je prostě ideální pro fitness.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»