News

Kde najít složku sims pro sims 4

Kde jsou Simíci v The Sims 4 uloženi? Přenos hrdinů na jiný počítač

the sims 4 jak přenést postavu

Simulátor společenského života od Electronic Arts i nadále se těší fantastické oblibě mezi hráči. Tam můžete vytvořit obrovské množství hrdinů, přemýšlet o jejich vzhledu a biografii. Připomeňme si, kde Projekt Sims 4 Jsou postavy uloženy a jak je přenést do nového zařízení? Tato příručka je užitečná pro přenos postav do počítače přítele.

Informace jsou obvykle uloženy ve složce C:Users[uživatelské jméno zde bude] DokumentyElektronický Uměnísims-4 a v adresáři Zásobník.

Jsou tam přidány i soubory s novými postavami, které jsou později použity ve videohře. Někdy jsou uvnitř tuny souborů (vše závisí na hodinách přehrávání a nainstalovaném obsahu), seřazených podle data vytvoření. Požadované údaje jsou umístěny nahoře.

Abyste předešli zmatkům, přejděte do složky v okamžiku, kdy jste postavu nebo celou rodinu uložili. Budete muset přesunout 5+ souborů s příponami SGI, HHI, HOUSEHOLDBINARY a TRYITEM. Pokud přicházejí s velkým množstvím souborů SGI se stejným datem, doporučuji použít jakýkoli archivátor. Při odesílání emailem je 7zip nejúčinnější, protože je více komprimuje.

sims 4, kde jsou uloženy postavy

Kde jsou Simíci v The Sims 4 uloženi? Kontrola integrity

Je to jednoduché: vystřihněte výše uvedené zdroje přes schránku a přesuňte je někam. Do hry vstupujeme od EA a uvidíme, jestli chybí rodina.

Uzavřeme klienta, vrátíme vše na své místo a podíváme se na změny ve videohře. funguje? Skvělé, předejte archiv kamarádovi. Stačí jej rozbalit do zadaného adresáře, který se liší v závislosti na verzi operačního systému.

Zajímavé:  Jak vyléčit Simíka ze závislosti na růstu Sims 4.

Přirozeně jsou takové manipulace na konzolách nemožné kvůli uzavřenému systému souborů. Odpovězte do komentářů, jakou další příručku ke čtvrtým Simíkům byste si rádi přečetli.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»