News

Jak rozšířit území spiknutí v The Sims 4

Sims 4 Expand Lot Cheat

Pokud jste někdy plánovali založit domov od základů v cheatu na rozšíření The Sims 4, nepochybně jste byli frustrováni požadavky na prostor. Na největším z pozemků jsou některé obrovské úseky a oblasti nevyužité.

Obvykle zůstávají prázdné a rozčiluje nás, že tvůrci The Sims 4 ještě nevydali upgrade, který nám umožňuje stavět na těchto nerozvinutých oblastech. Kdyby jen existoval nadrozměrnější mod pro řešení našich problémů!

S lítostí vám však musíme oznámit, že pro The Sims 4 neexistuje žádný hack Expand Lot Hack! Mnoho dimenzí ve sportu je předurčeno a je jen málo, co můžeme udělat, abychom to zvýšili. Neexistují žádné skryté triky nebo exploity, které by to mohly umožnit, a žádné další triky, které by to ovlivnily.

Jednoduše řečeno, designéři neměli v úmyslu, abychom se my, hráči, potýkali s prostory tímto způsobem. Pokud to tedy znamená, že se budete chtít vzdát svého luxusního domova, přijměte prosím naši upřímnou soustrast!

Zdá se však, že existují určité činnosti, které byste mohli udělat, abyste buď našli významnější pozemek, nebo vytvořili větší pozemky v oblasti, kterou aktuálně máte. Nezvětší velikost pozemku, ale výrazně vám pomůže při stavebním procesu.

Změna velikosti šarže sims 4

Využijte Galerii

Mezi nejúčinnější strategie, jak šetřit plochu a vytvořit si větší plochu, je nákup dobře navržené rezidence z Galleries. Budovy ve sbírce můžete postavit na identických pozemcích, jako jsou ty ve vaší hře, takže když si nějakou nainstalujete z výstavy, okamžitě se nainstaluje do správného modu s více šaržemi.

Zajímavé:  Jak zastavit čas v Sims 4.

Nicméně tyto domy mohou být okázalé, ale mnoho mega jednotlivců maximálně využívá každý čtvereční palec dostupného prostoru! Protože rozumějí, mohou tito brilantní lidé vytvořit malou partii, která se zdá desetkrát větší.

Využijte zdarma Build Cheat

Unlimited Construct Cheat je fantastický přístup ke změně několika stabilních struktur, které byste obvykle nemohli změnit. Školní koleje, vlaky a pracoviště můžete zcela zbourat a znovu vytvořit sami. Jeden zaměstnanec nemůže zvýšit počet svých balíků.

Bb.enablefreebuild je hranice hacku a funguje podobně jako jakýkoli trik. Můžete použít Testingcheats pravdivé k posílení hacků, a pak je použit bezplatný Create Swindle. Je to nejbližší přiblížení pro The Sims 4 Expand Lot Cheat.

Odhalte ztracené losy

Pokud si neuvědomujete, The Sims 4 obsahuje různé tajné pozemky, na kterých můžeme stavět naše domovy. Jsou to obvykle vzdálená místa a mnozí by o nich nevěděli, kdyby nebylo webu. Jsou „tajné“, protože jsou téměř nezjistitelné; jsou výhradně pro hráče, kteří rádi prozkoumávají každý region světa. Probíráme interiéry magických rostlin a tunelů.

Zde jsou všechny skryté položky The Sims 4!

hratelnost

Sylvan Glade ve Willow Creek – Factory Cove’s Sylvan Tree to odemkne.

Opuštěnou jeskyni najdete v Oasis Waters za Desert Bloom Gardens v ústí jeskyně.

Venkovní relaxace

Granite Falls Hermit’s House – Nachází se v keřové jeskyni v lese Granite Falls.

Začít pracovat

Sixiam je postava ve hře Get to Employment, kterou můžete získat dokončením úkolu Výzkumník.

Magická říše

Do Mystic Realm v Království kouzel se dostanete tak, že projdete bránou v Glimmerbrooku.

Mt. Komorebi Peak je dostupný v Snowy Getaway po dokončení horolezeckého výletu v sousedství Yukimatsu.

Můžete v Sims 4 rozšířit losy?

Zajímavé:  Jak se dostat na mapu města v The Sims 4 na PS4.

Ano, v sims 4 můžete rozšířit spoustu.

Jak hodně upravujete v Sims 4?

V The Sims 4 máte mnoho možností, jak si hru přizpůsobit, například možnost hodně upravit. Jak získáte pozemek 50×50 v Sims 4 krok za krokem?

Jako příklad se podíváme na Sandtrap Flat v Oasis Springs. Předstírejme, že to nepotřebuji uchovávat jako rodinný spiknutí. Co když se z toho rozhodnu udělat knihovníka?

Přejděte do Oasis Springs, vyberte Sandtrap Plain a prozkoumejte okolní možnosti podnabídky. Od okraje můžete provést následující:

Usadit se v rozrůstající se rodině.

2. Neomezená výstavba. Nemáte žádná finanční omezení, ale budete chtít dostatek hotovosti na přemístění dovnitř

Vyberte kategorii šarže kliknutím na tlačítko pro další. Je to tlačítko, které použijeme pro přístup k naší knize.

Zobrazí se dialogové okno se všemi dostupnými možnostmi pro vytvoření místností.

Jdu do knihoven a pak zaškrtnu políčko. Informuje mě, že bych měl přejít na Create a dokončit úpravy. jaký je pro to důvod?

Na druhou stranu, sport vyžaduje přítomnost specifikovaných věcí na místě, aby místo správně fungovalo. Proto bude v hospodě vždy přítomna servírka a jednotlivci budou neustále trénovat v tělocvičně. Zaprvé, než to sport bude moci „využít“, vyžadujeme, aby někdo přišel a zajistil, že Místo je v dobrém provozním stavu.

Chcete-li se připojit ke konstrukci, zaškrtněte políčko.

Stojí za zmínku, že nemůžete vytvořit lokaci se Simíky, kteří v ní bydlí. Poté bude klasifikován jako rodinný spiknutí. Pokud chcete změnit web se Simíky, musíte nejprve všechny vyloučit. Uvidíte je také v sekci Správa domácnosti, jak je vidět níže.

Seznam požadavků si všimnete ještě předtím, než se přihlásíte. Tato sada obsahuje vše, co budete chtít k vytvoření požadované partie. Viděli jste zaškrtávací políčka? To znamená, že jsem dokončil všechny potřebné úkoly pro daný produkt. Můžete neustále jít nad a nad minimální; vše, co musíte udělat, je splnit kritérium.

Zajímavé:  Jak změnit čas v Sims 4.

Pokud chcete kritéria odstranit, klikněte na ikonu s modrým čtvercem. Co kdybyste chtěli postavit klub spíše než čítárnu? Zkuste kliknout na červeně zakroužkovaný symbol románu. Tuto sekci máte plně pod kontrolou. Pokud byste chtěli plot pojmenovat, vyberte textové pole se zeleným kroužkem. Pokud toužíte všechno sbalit, pokračujte. Vyberte buldozer s oranžovými kruhy. Pokud jste barvoslepí, přijměte prosím mou omluvu a věřte, že pochopíte, proč používám tuto přímočarou cestu.

Můžete použít možnosti shody, které jsem zmínil dříve, k pojmenování nebo buldozeru obytné nemovitosti. Všechno bude podobné!

Další problém: Můžete upravit číslo ložnice a koupelny na pozemcích bydlení výběrem možností. Budete to muset udělat ručně, takže se ujistěte, že je to správné! Nyní řekněme, že před dokončením instalace musíte nejprve odejít. Zobrazí se upozornění, že cíl stále není dokončen.

za co? Pokud ho nesplníte, nemůžete proces hodnocení dokončit. Videohra si vůbec neuvědomuje, že se jedná o sbírku. Nedělejte si starosti! Chcete-li se vrátit do správy sfér, jednoduše stiskněte odkaz. Můžeš zkontrolovat; pod ním bude nový oranžový symbol a nedokončený popis. Kliknutím pravým tlačítkem na vlastnost a výběrem možnosti Sestavit z pruhu voleb můžete pokračovat přesně tam, kde jste vynechali.

Přizpůsobení světů a galerie

Muzeum je bezesporu další z nejlepších funkcí The Sims 4. Podle mého názoru je to jedna z nejneuvěřitelnějších věcí, které kdy Maxis dokázal. To je něco, co si upřímně myslím. Portfolio můžete využít k rychlejší personalizaci vašeho prostředí a způsoby, které jste kdy viděli.

Hra najde Portfolio v levém horním rohu každého nastavení. Je k dispozici a vše, co potřebujete, je internetový odkaz.

Vyberte obrázek a poté, co najdete vše, co hledáte, vyberte položku Umístit položku uprostřed spodní části. Bam. Čeká, až toho využijete.

Zajímavé:  Jak získat pozornou náladu v The Sims 4.

Použijte funkce přizpůsobení v levé dolní části rámu, které vám pomohou najít to, co hledáte. Pomůže vám také najít cokoli, co odpovídá účtu nebo co je stále v rámci vašeho rozpočtu.

Obsah z Knihovny můžete nejen nakupovat, ale můžete do něj aktivně PŘISPÍVAT. Takže jste vytvořili fantastickou sbírku. Předpokládejme, že jste přepracovali New York Public Archive. Něco z Krotitelů duchů, abych byl přesný. Fantastický film. Sešel jsem z cesty.

V první řadě zachraňte všechny. Je to vidět na vašem nadřazeném povrchu. Poté po kliknutí na data nebo systém vyberte tlačítko Create Lot.

Po výběru se otevře dialogové okno. Můžete změnit počet ložnic a koupelen (pokud je to soukromý dům), název (vyberte znění dole) a vysvětlení, abyste informovali lidi, co se stalo. Poté po dokončení vyberte možnost Publikovat položku do galerií vlevo dole. V důsledku toho se stanete členem naší skupiny. Jako my budete vývojář. Zlepšíte tím sport pro spoustu lidí.

Zmínit se: V tomto případě jsem neměl peníze na vývoj okouzlujících knihoven. Přijměte prosím mou omluvu za obrázek níže.

Další alternativy bydlení

Už rozumíme tomu, jak vytvořit Událost, buldozerem rozložit velkou oblast a získávat a diskutovat o nových dílech z Knihovny. Kde je v Sims 64 pozemek 64×4? Přejděte ke zvětšení, upravte sféry a vyberte vlastnost, kterou chcete změnit na mod 64×64. Vybíráte si hodně, abyste objevili, čeho mohou dosáhnout, když stisknete ledničku, abyste viděli, jaké alternativy jídla tam jsou.

Závěry

Je to průšvih, protože nemůžeme rozšířit naše vlastnosti v cheatu The sims 4 expand. Zdá se, že programátoři tento problém buď ignorovali, nebo se zavázali, že jej nikdy nevyřeší. Ať je to jakkoli, musíme se v tuto chvíli přizpůsobit jakýmkoli způsobem. Uvědomujeme si, že tyto tři možnosti nejsou dokonalé, ale mohou vám poskytnout více konstrukčních možností. A věříme, že byli nápomocni!

Zajímavé:  Jak se stát bezdomovcem v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»