News

Jak prodloužit pracovní den v The Sims 4

Budování kariéry v The Sims 4: Pusťte se do práce!

Vždy jste snili o tom, že se stanete kritikem, lékařem nebo spisovatelem? Nebo jste si možná chtěli otevřít vlastní obchod? Řekneme vám, jaké profese a kariéry existují v rozšiřujícím balíčku The Sims 4: Get to Work, a poskytneme užitečné tipy pro rychlý posun na kariérním žebříčku v této hře.

Jaká povolání jsou v The Sims 4: Get to Work?

V The Sims 4: Pusťte se do práce! Pro vaše hrdiny je k dispozici mnoho nových povolání a kariér. V této hře můžete svému Simíkovi nejen získat práci, ale také ovlivnit jeho profesní aktivity.

Budování kariéry v The Sims 4: Pusťte se do práce!

  • Se základní hrou získáte tyto kariéry: astronaut, obchodník, umělec, tajný agent, kulinářský specialista, umělec, sportovec, spisovatel, technik a zločinec. V těchto oblastech se musíte rozhodnout pro specialitu.
  • S přídavkem „City Life“ se objevují nové profese: kritik, politik a specialista v oblasti „sociálních sítí“.
  • Kariéry, které vám umožní chodit do práce se svými Simíky každý den: doktor, policista a vědec. Navíc se v tomto doplňku můžete stát obchodníkem.

Budování kariéry v The Sims 4: Pusťte se do práce!

Zahájením nové kariéry v rozšíření Get to Work můžete aktivně ovlivňovat vývoj svého Simíka v určité oblasti činnosti a zasahovat do jeho každodenních povinností. Pokud se rozhodujete mezi povoláními lékaře, policisty nebo vědce, věnujte pozornost následujícím detailům:

  • Pokaždé, když jdete se svým Simíkem do práce, snažte se efektivně naplánovat jeho pracovní dobu. Nezapomeňte, že tím, že se zaměříte pouze na jednu postavu a její kariéru, budete muset zanedbávat ostatní Simíky ve vaší rodině. S několika dospělými postavami se vyplatí vybrat si pro ně pouze jednu aktivitu.
  • Pokud má váš Simík povolání, nemusí ho vždy brát do práce, mohou tam jít sami. Tento přístup však nezajistí dosažení kariérních cílů.
  • Rozhodnutí, která děláte na pracovišti, ovlivňují kariérní postup vašeho Simíka. Úkoly, které je třeba udělat „dnes“, se objeví v levém horním rohu: měly by být dokončeny co nejrychleji. Podle toho, jak si poradíte s questy, se budou zlepšovat vaše schopnosti a zvýší se vaše šance na získání nové pozice.
  • Kromě každodenních úkolů obsahuje doplněk úkoly a obecné úkoly, které již znáte z kariéry v hlavní hře „The Sims 4“. Tyto questy najdete v pravém dolním rohu pod ikonou aktovky.
  • Pamatujte, že rozvoj kariéry je ovlivněn jak povahovými rysy, tak náladou postavy. Proto byste měli dbát nejen na to, aby měl váš Simík potřebné dovednosti, ale také na to, aby byla vaše postava v dobré náladě.
  • Aby váš Simík zvládl celý den práce, musí si dělat přestávky. Vezměte ho na oběd nebo ho nechte chvíli hrát na mobilu. Ale každopádně splnění všech denních úkolů není pro žádného Simíka snadným úkolem.
  • Pokud se bojíte, že nestihnete splnit všechny questy, můžete si pracovní dobu jednorázově prodloužit kliknutím na hodiny v levém horním rohu.
  • Po skončení pracovního dne se automaticky vrátíte na své stránky. Úkoly tedy musíte plnit včas, jinak se nezapočítávají.
  • Pokud chcete odejít z práce dříve, můžete znovu kliknout na hodiny. Ale pak dostanete méně simoleonů.
Zajímavé:  Ve které složce jsou umístěny doplňky Sims 4.

Jak otevřít obchod v The Sims 4: Pusťte se do práce!

Maloobchodní prodejna v The Sims 4

Při otevírání vlastního obchodu v The Sims 4 mějte na paměti, že budete muset myslet jako podnikatel a činit svá vlastní rozhodnutí.

  • Ujistěte se, že svému podniku darujete dostatek Simoleonů, abyste měli nějaké žetony pro vyjednávání.
  • Můžete si najmout zaměstnance, kteří převezmou část vaší práce. Ne všichni Simíci jsou však dostatečně spolehliví a zkušení.
  • Produktům lze přiřadit cenu. Máte právo uvést jednotlivé položky k prodeji nebo je označit jako „neprodejné“. Navíc můžete poskytnout slevu na část sortimentu a přilákat tak více zákazníků.
  • Přilákat kupující můžete i pomocí vhodné reklamy. Zároveň se však musíte ujistit, že reklama není příliš intenzivní: jinak nebudete schopni zvládnout příliv zákazníků. Bez obdržení požadovaného produktu se mohou zákazníci rozzlobit a opustit obchod.
  • Vyplatí se dát zaměstnancům jasné úkoly a začít s malým podnikem, aby získali stálé zákazníky.

Jak vydělat Simoleony v The Sims 4: Pusťte se do práce!

Ve hře The Sims 4: Get to Work můžete vydělávat peníze prostřednictvím svých dovedností

Jak budete rozvíjet svou kariéru, budete muset nejen zlepšit své dovednosti, ale také vydělávat peníze, takže je lepší si předem uvědomit všechny své příležitosti. Zde jsou naše tipy:

  • Kromě práce ve vámi zvoleném oboru můžete vydělávat peníze prostřednictvím schopností vašich Simíků: například prodejem ulovených ryb (rybaření), získáváním tipů pro hru na hudební nástroje (housle, kytara a klavír) nebo honorářem z prodaných knih (např. spisovatelé).
  • Pojmy kariéra a povolání se ve hře často překrývají. I po dokončení jedné kariéry se můžete vydat na novou kariérní cestu a různými způsoby zlepšovat dovednosti svého Simíka.
  • Teenageři mohou po škole pracovat na částečný úvazek, například jako chůva nebo údržbář.
Zajímavé:  Jak zpomalit čas v The Sims 4 pomocí konfigurace.

Jaké jsou kariéry v The Sims 4: Život ve městě?

Nové kariéry v expanzi City Living

  • S The Sims 4: City Living se vaši Simíci mohou stát kritiky, politiky nebo získat práci v oblasti sociálních sítí.
  • Ve „městě“ jsou klasické denní úkoly, které musíte splnit, abyste postoupili v žebříčku. Pracovat však můžete i na dálku (z domova). Když začíná pracovní den, váš Simík si musí vybrat, zda půjde do kanceláře, bude pracovat z domova nebo si vezme placené volno.
  • Pokud se rozhodnete zůstat doma, váš Simík dostane instrukce a bude muset buď dosáhnout nové úrovně dovedností, nebo dokončit úkol.

Jak otevřít veterinární kliniku v The Sims 4: Kočky a psi

Veterinární klinika v The Sims 4: Rozšiřující balíček pro kočky a psy

S rozšiřujícím balíčkem The Sims 4: Cats & Dogs mohou vaši Simíci otevřít a spravovat veterinární kliniku. V této oblasti budete mít poměrně mnoho příležitostí:

  • Pro zakoupení veterinární kliniky pro vašeho Simíka klikněte na tlačítko v podobě pokladny v pravém dolním rohu. V oblastech Sable Square a Brindleton Bay mohou vaši Simíci převzít existující kliniku. Vyjde však na více než 86 500 Simoleonů. Pokud nemáte dost peněz, použijte speciální cheat.
  • Pokud váš Simík vlastní kliniku, může převést část svého osobního rozpočtu na její účet, aby si mohl koupit něco pro provozovnu (například nový nábytek). Nastavení veterinární nemocnice určuje náklady na služby, náklady na reklamu a kvalitu lékařské péče. Kromě toho můžete lékařům přidělit formulář. Pokud vás omrzí provozování kliniky, můžete firmu prodat.
  • Řízení zaměstnanců a financí veterinární kliniky probíhá v menu pokladny. S bonusovými body můžete najmout nové veterináře nebo zlepšit lékařské dovednosti stávajících zaměstnanců.
  • Váš Simík může nejen provozovat kliniku, ale také se podílet na vyšetřování a léčbě zvířat. V prvním případě, pokud existují další veterináři, nebudete muset být vždy na klinice. Pokud si chcete hrát se zvířaty, pak budete muset pacienty přijímat, uklidňovat a vyšetřovat.
  • Jako lékař, který léčí zvířata, získáte veterinářskou dovednost. V závislosti na vaší kvalifikaci se vám budou odhalovat stále nové a nové léčebné metody. Navíc je možné získat práci na klinice někoho jiného a zároveň vytvořit další veterinární lékaře.
Zajímavé:  Jak hrát licencované Sims 4 online.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»