News

Jak procestovat svět v The Sims 4

Vážení přátelé, v The Sims 4 je nyní možné cestovat mezi městy, například nyní mohou Simíci z Willow Creek navštívit ostatní Simíky v Oasis Springs, nebo navštívit tajnou lokaci Forgotten Grotto nebo se jen tak projít do městského parku. atd. d. Podívejme se blíže na to, jak se to děje v praxi.

Pohybovat se lze dvěma způsoby. Můžete kliknout na cestu a vybrat možnost „Jít“.

Cestovat můžete i pomocí mobilního telefonu. Chcete-li to provést, přesuňte kurzor na telefon a najděte požadovanou možnost „Odeslat“.

Můžete cestovat po městech nejen sami, ale také s ostatními Simíky, a to tak, že vyberete jednu z výše popsaných metod cestování, vyberete možnost „Jít s…“ namísto „Jít“. S postavou, kterou si vyberete, se pak bude moci pohybovat kterýkoli člen rodiny nebo jen kamarád. Na cesty si s sebou můžete vzít jednoho nebo několik Simíků.

Jakmile zvolíte možnost „Go“, po krátké načítací obrazovce se objeví mapa města, kde se váš Sim aktuálně nachází. A pak si můžete vybrat, kam přesně svou postavu pošlete.

Aby Simík navštívil jiné město, musíte kliknout na ikonu tohoto města.

Na otevřené mapě města vypadá matně. Jakmile na něj kliknete, zobrazí se vám všechny čtvrti požadovaného města.

Zajímavé:  Jak kreslit emocionální obrázky v The Sims 4.

Vyberte si místo, kam chcete poslat svého Simíka, a po načítací obrazovce si užijte procházku po městě.

Vrátit Simíka domů není vůbec těžké, stačí najít ikonku u jeho obrázku.

Svou postavu můžete také vrátit domů pomocí telefonu nebo kliknutím na cestu a výběrem možnosti „Návrat domů“. Po načítací obrazovce se postava ocitne na prahu svého domova.

Takto snadno a jednoduše mohou Simíci cestovat do různých měst ve hře Sims 4. Přátelé, pokud chcete přesunout své svěřence, ale nevíte jak, pak článek “Jak přesunout Simíky do jiného města v Sims 4” bude pro vás užitečná.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

  • Všechny věkové kategorie
  • Rajské ostrovy
  • The Sims 4
  • Jdeme na túru!
  • Dobrodružství v džungli
  • Cesta do Batuu

Cesta

Tento článek vynechává informace z The Sims 3 и The Sims 4.
Přidáním můžete pomoci The Sims Wiki.

Cesta

Snímek obrazovky 2 The Sims 27 Bon Voyage

Cesta — schopnost postav cestovat do exotických světů ve hrách v této sérii The Sims.

Tato funkce umožňuje postavám cestovat do nových oblastí a světů. Cestování je obvykle dohodnuto předem a postavy tam mohou po určitou dobu zůstat v hotelech nebo jiných formách dočasného ubytování. Exotické prázdninové destinace nabízejí jedinečné zážitky a aktivity, které jsou zakořeněny v kultuře těchto destinací a obvykle nejsou dostupné na domácích světech. Ty mohou zahrnovat interakce, předměty, suvenýry nebo dokonce dobrodružství v tajných hrobkách.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»