News

Jak přidat losy do Sims 4

Je možné v The Sims 4 umístit více domů na jeden pozemek?

Sims 4 několik domů na jednom pozemku

Od vydání čtvrtého «Simov» Uplynulo 9 let, ale zájem o projekt neupadá. Podívejme se, jestli to jde udělat dovnitř Projekt Sims 4 několik domů na jednom místě? To by zpestřilo hratelnost výrazným zvýšením celkového počtu dostupných postav. Ve výchozím nastavení však není žádný mechanik.

Musíte se uchýlit k trikům a obejít počáteční funkce poskytované vývojáři. Budete muset koupit další pozemek. První je pak přidělena pro hlavní sídlo a druhá je volně přístupná. Když je to vhodné, zastavíme se, popovídáme si s postavami (kterých bude mnoho) a dostaneme simulaci života.

Při úpravě města nezapomeňte vybrat možnost „Veřejné místo“, po které jej budou moci navštívit a studovat i lidé zvenčí. Je-li to žádoucí, můžete hrdiny zobrazit na další části karty a představovat je jako vzdálené příbuzné. Je důvod podnikat krátké výlety a komunikovat s kluky.

the sims 4 dvě rodiny na jednom pozemku

Jak postavit více domů na jednom pozemku v The Sims 4? Obcházíme mechaniky

Je důležité poznamenat, že pokud si to přejete, máte povoleno taxi na cizí území. Místní obyvatelé však na vaši iniciativu zareagují negativně s žádostí, abyste se odstěhovali a nerušili klid obyvatel. Napodobování skutečného života se v pátém díle ukázalo jako skromné, nedostatek se autoři pokusí napravit.

Při výběru typu „Základní“ přidejte v editoru položku „Sacluded Dwelling“. Pak máte dovoleno postavit dům vedle svého hlavního sídla. I nadále hrajeme, rozvíjíme se, učíme se, rosteme v naší kariéře, bavíme se a sledujeme vývoj vaší rodiny. Skvělé, vtipné, návykové na stovky hodin.

Zajímavé:  Jak se vrátit domů ze Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»