News

Jak přidat nábytek do Sims 4

Postavil jsem dům, ale některé položky nejsou umístěny tak, jak bych chtěl. Z nějakého důvodu zóny umístění neumožňují umístění objektů na sebe nebo vytváření vícevrstvých struktur. Neexistuje žádná touha stahovat doplňky pro Sims 4, v souborech hry je příliš mnoho povyku a šťouchání. Bylo by skvělé, kdybyste to mohli dělat snadněji, například zvedat a spouštět předměty, otáčet je a vzájemně kombinovat, pohybovat se po rovinách nahoru a dolů, volně sbírat a dávat na správná místa bez modů. Jinak zde není žádná svoboda jednání, k dispozici jsou pouze základní schopnosti koncipované vývojáři. Z tohoto důvodu vypadají domy bez života, ale rád bych ukázal svůj designový talent))

08.10.2015 Přidat komentář

Nebyly nalezeny žádné výsledky

2 odpověď

Chcete-li přesunout položky v Sims 4, otevřete konzolu pomocí tlačítek [Ctrl] + [Posun] + [C], zadejte kód do zobrazeného řádku bb.moveobjects a stiskněte enter. Kód funguje po instalaci aktualizace 1.3.18.1010. K otočení fotoaparátu, uchopení, zvednutí a spouštění objektů použijte klávesy [9] и [0]. Pokud je v možnostech povolena kamera ze Sims 3, pak použijte klávesy [Ctrl+9] a [Ctrl+0] / [Alt+9] a [Alt+0] (jedna z kombinací bude určitě fungovat). V nastavení Sims 4 nezapomeňte zakázat přichycení k buňkám budovy a při pohybu použít tlačítko alt. Nenechte se příliš unést, využijte příležitost pouze k výzdobě interiéru domu v oblastech, kde mohou být problémy s funkčními a interaktivními předměty, pokud nesledujete jejich dostupnost. Ověřte si proto u svých Simíků, zda se mohou k předmětu přiblížit a normálně s ním komunikovat. Pokud v režimu správy města chcete nainstalovat dům z galerie, všechny objekty zmizí, takže umístěte domy pouze z režimu nákupu nebo výstavby, nebo zkuste nejprve povolit cheat kód bb.moveobjects a poté umístěte dům z galerie.

Zajímavé:  Jak zvednout předmět z podlahy v Sims 4.

08.10.2015 11: 32 7 0

Aktivujte cheat kód bb.moveobjects on přes konzoli. V konstrukčním režimu vyberte kurzorem položku, kterou je třeba zvednout, podržte Ctrl a několikrát stiskněte číslo 9; pokud potřebujete snížit předmět, podržte Ctrl a stiskněte číslo 0. Díky této metodě se všechny předměty v The Sims 4 volně pohybují vodorovně i svisle. Bez problémů se mi podařilo uspořádat předměty v domě podle mých představ, nyní žijí Simíci v naprosté harmonii)) Doufám, že to pomohlo s radou!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»