News

Jak používat třešně v Sims 4


Přátelé, pokud chcete, aby vaši Simíci vařili z kvalitních čerstvých surovin, vypěstujte si je sami. Zde vám mohou pomoci zahradnické dovednosti. V The Sims 4 vám tato dovednost dává nové schopnosti. Nyní bude možné pěstovat hybridní rostliny a dělat mnohem více nových a zajímavých věcí.

Jaké rostliny můžete pěstovat v The Sims 4?

Spolu s tou zeleninou a ovocem, které se daly pěstovat v zahradnictví Sims 3, se ve čtvrtém díle objevila spousta novinek a je tu i samostatná skupina – bylinky. V závislosti na úrovni zahradnických dovedností vašich Sims 4 budou vaši Simíci schopni pěstovat zeleninu, jako je cibule, brambory, mrkev, rajčata, špenát a houby.

Zahradnictví v The Sims 4

Když už jsme u ovoce, The Sims 4 obsahuje granátová jablka, hrušky, smažené banány, citrony, třešně, jablka, jahody, hrozny, pitaya (dračí ovoce) a ostružiny. Jak si dokážete představit, nyní budou mít palačinky různé příchutě.

Bylinky dokážou mnoha pokrmům dodat originální nádech, proto by každý sebeúctyhodný kuchař měl mít v lednici koření. Pěstujte bazalku, šalvěj a petržel.

Stále existuje poměrně málo různých květin, které můžete pěstovat na své zahradě. Jsou to tulipány, růže, orchideje, sedmikrásky, lilie, hledík, strelicie, chryzantéma, hyacint a zvonek. Tyto květiny však místo nezdobí, ale lze je použít jako hnojivo.

A samozřejmě v The Sims 4, stejně jako v jiných dílech, nechybí ani exotické rostliny. Budete moci pěstovat NFO, tedy neidentifikovaný ovocný objekt, mezigalaktické lusky, přežvýkavce a Proglotis Ludoedis. Je zde také odpadkový koš.

Kde najít semena rostlin ve hře Sims 4

Pokud se rozhodnete zapojit svého Simíka do zahradničení, musíte nejprve koupit semena. K tomu je třeba kliknout na zahradní květináč a koupit sadu semínek pro začátečníky, může to být zelenina, květiny nebo bylinky. Tyto sady prodávají různá semena.

Zajímavé:  Jak přidat složku mods do Sims 4.

Zahradnictví v The Sims 4

Semena lze sbírat i z okolí. To znamená, že pokud při procházce po městech uvidíte nějaké rostoucí rostliny, můžete je sklidit a následně použít jako semena. Semena neobvyklých rostlin lze chytit při rybaření v The Sims 4 nebo je přivézt z vesmíru. V tom druhém případě ale musíte mít na farmě vlastní raketu.

Jak zlepšit zahradnické dovednosti v Sims 4

Dovednost zahradničení se rozvíjí s tím, jak se váš Simík stará o zahradu. Může také číst příslušné knihy, sledovat televizní pořady nebo používat počítač. Kromě toho by bylo užitečné mluvit o zahradničení.

Zahradnictví v The Sims 4

Jak vaše postava rozvíjí zahradnické dovednosti, objevují se nové příležitosti. Li na první úrovni Simík má k dispozici jen několik rostlin, které může zasadit, zalévat, plevele a sklízet na čtvrté úrovni S touto dovedností, aby se vyhnul osamělosti, bude Sim schopen komunikovat s rostlinami. Po dosažení pátá úroveň, váš Simík bude moci hnojit rostliny. Pro to Chcete-li vytvořit hybridy různých rostlin, musíte být na úrovni 7 zahradnické dovednosti.

Na úrovni 10 bude váš Simík schopen zlepšit kvalitu rostlin.

Na úrovni osm budou vaši Simíci schopni tvořit bonsaje a obrysy stromů se budou měnit v závislosti na emocionálním stavu postavy. Ale mějte na paměti, že pokud na místě zůstane nepovedená bonsai, váš zahradník dostane smutnou náladu pokaždé, když se na ni podívá. Díky multitaskingu je možné tvořit bonsaj a zároveň jíst. Zároveň se vám Simíkovo měřítko pro volný čas připlíží.

Zahradnictví v The Sims 4
Zahradnictví v The Sims 4
Zahradnictví v The Sims 4
Zahradnictví v The Sims 4
Zahradnictví v The Sims 4
Zahradnictví v The Sims 4
Zahradnictví v The Sims 4
Zahradnictví v The Sims 4
Zahradnictví v The Sims 4

Hybridní rostliny v Sims 4

Jak bylo zmíněno výše, na určité úrovni zahradnických dovedností bude mít váš Sim schopnost pěstovat hybridní rostliny. Jen si nemyslete, že když zkřížíte jahody s heřmánkem, získáte nějaký druh jahodového heřmánku. Když roubujete jednu rostlinu na druhou, váš Simík obdrží dvě nebo více (v závislosti na tom, kolik druhů naroubujete) různých plodin z jedné rostliny.

Zajímavé:  Kde je panel editoru klubu v The Sims 4.

O zahradnických dovednostech v Sims 4 by se toho dalo napsat docela dost. Co budeme dělat postupně, sledujte aktualizace na webu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»