News

Jak používat mimozemskou lidskou kůži The Sims 4

The Sims 4: Jak vytvořit a hrát jako mimozemšťan. Co umí mimozemšťané?

Hra. Foto: The Sims 4

V simulátoru života můžete vytvořit komplexní postavu.

Hraním simulátoru The Sims 4 v reálném životě mohou hráči vytvářet jedinečné postavy. Nemusíte hrát jen jako lidé. Nechybí ani okultní postavy. Poprvé v historii franšízy můžete mimozemšťana nejen potkat v otevřeném světě ve městech The Sims 4, ale také ho vytvořit v režimu editoru.

Jak vytvořit mimozemšťana v The Sims 4?

Editor. Foto: The Sims 4

Editor. Foto: The Sims 4

Hráč musí začít vytvářet novou rodinu a v editoru CAS vybrat „Přidat okultní postavu“. Mezi nimi bude mimozemšťan. Jednoduše vyberte „Přidat mimozemšťana“ a začněte vytvářet postavu pro danou rasu. Zelení muži vypadají legračně. Mimozemské rasy ve hře mohou být skutečně zelené, ale v editoru CAS je pro postavu k dispozici 9 barev pleti.

Oči. Foto: The Sims 4

Oči. Foto: The Sims 4

Zajímavé:  Jak vydělat více v The Sims 4.

Mimozemšťané mají zvláštní špičatý tvar uší a jejich oči nejsou podobné lidským. Nemají bílou ani duhovku. Pro oči si můžete vybrat nejen neobvyklé barvy, ale i vzory.

Ve výchozím nastavení mimozemšťané ve hře nemají vlasy, ale s patchem 1.6.69 mají hráči možnost přidat vlasy podle svého uvážení. Také zpočátku byly mimozemským hostům k dispozici pouze jejich speciální oblečení, ale s aktualizací si můžete vybrat různé kostýmy. Obličej zpočátku nebude mít obočí, ale můžete je přidat, aby byl obraz lidštější.

Kosmetika. Foto: The Sims 4

Kosmetika. Foto: The Sims 4

Své postavě můžete přidat kosmetiku a šperky. Dostupné možnosti jsou stejné jako u všech ostatních Simíků ve hře. Mimozemšťan má také svůj převlek. Tato funkce nebyla dříve dostupná v jiných částech franšízy. Nyní však mohou mimozemšťané předstírat, že jsou obyčejní lidé. Zpočátku v levém dolním rohu v editoru CAS vidíte, že osobnost je rozdělena na dvě části. Jedna forma je mimozemšťan, druhá je běžný Sim. Podle toho si hráč může upravit převlek podle svého uvážení. To znamená, že si musíte vybrat vzhled, ve kterém bude mimozemšťan procházet ulicemi města v naději, že nebude nikdy identifikován a nedozví se o skutečném původu rasy.

Schopnost maskování se u mimozemšťanů objevuje již ve věku miminek. V přestrojovacím režimu není možné upravovat charakterové vlastnosti mimozemšťana. Musíte jít do jeho skutečné skořápky. Zpočátku bude okultní postava odlišena odpovídající ikonou nad povahovými rysy – zelený muž.

Věk Simíka můžete změnit v obou formách a ve druhé se změní automaticky. Okultního Simíka lze upravit tak, aby měl stejné životní cíle a povahové rysy jako ostatní Simíci.

Jak odhalit mimozemšťana v The Sims 4?

Bez ohledu na to, jak dobře se mimozemšťané maskují mezi ostatními Simíky, stále je lze identifikovat. Mimozemšťana mohou zradit jeho emoce. Pod vlivem zvýšených emočních stavů začnou mimozemšťané zářit. Ty emoce, které se přesunuly do druhé úrovně a výše, jsou považovány za posílené. Barva záře závisí na emoci a odpovídá barvě odpovídajících emočních nálad.

Zajímavé:  Kde najít deník v The Sims 4.

Musíte také pochopit, že mimozemšťan se může během intimity prozradit. Když se například partneři rozhodnou mít dítě, mimozemšťan už nemůže zadržet svou pravou podstatu. Pokud partner dříve nevěděl, že jeho milovaný byl mimozemšťan, bude to šok.

Sedí. Foto: The Sims 4

Sedí. Foto: The Sims 4

Mimozemšťan se také může prozradit pomocí speciálních mimozemských akcí na jiné Simíky. Budou zvýrazněny, když budete mluvit s odpovídajícími ikonami se zeleným mužem.

Akce. Foto: The Sims 4

Akce. Foto: The Sims 4

Nejviditelnější způsob, jak zjistit, že další postava je mimozemšťan, je předvést ji na veřejnosti, aniž by použil převlek. Odhalení mimozemšťané obdrží rozpačitý moodlet na 4 hodiny. Ale ti, kteří se dozvěděli o původu mimozemšťanů, jsou sebevědomí nebo naštvaní. Pokud je sám Sim mimozemšťan, pak v davu snadno pozná svého.

Vědci mohou ve městě odhalit mimozemšťany. Potřebují být ve své kariéře tak úspěšní, že mohou vynalézt satelitní anténu a případně ji vylepšit, aby byla k dispozici funkce nazvaná „Detekce místních mimozemšťanů“. Pokud ji použijete, pak všem mimozemšťanům, kteří jsou poblíž, budou svítit hlavy.

Vědci mají také tendenci obviňovat postavy, že jsou mimozemšťané. Můžete to udělat s kýmkoli. A pokud se skutečně ukáže, že Sim je mimozemšťan, pak se mimozemšťan svlékne a odhalí se, a pokud se mýlíte, jednoduše zničíte svůj vztah se svým partnerem. Neházejte kolem sebe prázdná obvinění. A aby se nemluvilo nadarmo, může vědec provádět experimenty. Jediné, co musíte udělat, je požádat o DNA postavy, kterou chcete zkontrolovat, a použít ji v analyzátoru. Pak budete schopni přesně určit, zda je mimozemšťan před vámi nebo ne. Vezměte prosím na vědomí, že ne každá postava bude ochotna s vámi sdílet svou DNA – to bude vyžadovat trochu práce na vztahu.

Zajímavé:  Kde je zkratka The Sims 4.

Hra. Foto: The Sims 4

Hra. Foto: The Sims 4

Lékaři a policisté mají své vlastní zvláštní způsoby odhalování mimozemšťanů. Policii vše prozradí otisky prstů. A pro lékaře — rentgen. Pomocí rentgenu může lékař buď okamžitě rozpoznat mimozemšťana, nebo si všimnout pouze anomálií v umístění vnitřních orgánů.

Jaké jedinečné schopnosti skrývají mimozemšťané v The Sims 4?

Přestrojení. Foto: The Sims 4

Přestrojení. Foto: The Sims 4

Simík se může kdykoli přestrojit, aby ho nebylo možné snadno sledovat. Svůj převlek si také můžete přizpůsobit v jakoukoli vhodnou dobu. Ve své normální podobě mají mimozemšťané mechanický hlas. Plumbob nad hlavou ovládaného mimozemšťana má specifické lemování, které vyšlo s aktualizací 1.25.135. Při komunikaci mají mimozemšťané zvláštní témata konverzace, jako je diskuse o jídle pozemšťanů, inteligenci nebo podivném atmosférickém tlaku. Vcítění kopírují emocionální stav postavy a pomocí analýzy postavy okamžitě bez problémů rozpoznají všechny rysy partnera.

Mezi ošklivé akce patří speciální schopnost — vyděsit sondou. Bez ohledu na to, jak děsivě může sonda vypadat, mimozemšťané ji nepoužívají, pouze tímto způsobem zastrašují své partnery. Pokud to Sim potřebuje, může přimět své partnery, aby na něj zapomněli. Stačí jim vymazat paměť. Musíte jít do „Dirty Things“, vybrat „Podvod“ a akci pro vymazání Simíkovy paměti. Je třeba mít na paměti, že to resetuje všechny vztahy s experimentálním subjektem.

Sim. Foto: The Sims 4

Sim. Foto: The Sims 4

Mimozemšťané si mezi sebou mohou vyměňovat speciální tajné podání ruky, které ostatní neznají. Mimozemšťané mají i další vlastnosti. Jsou schopni oživit mrtvé mimozemšťany ze sklenic, které si Simíci přinesou z vesmírných cest. Mimozemšťané mají schopnost transmutace. Pomocí kterého můžete navzájem náhodně transformovat prvky, krystaly a kovy. Používání speciálních schopností vašeho mozku způsobuje u mimozemšťanů dočasné napětí, vyjádřené náladou „Nízká inteligence“. Moodlet trvá 2 hodiny, během kterých mimozemšťan nemůže používat schopnosti. A je to tak – musíte svému mozku dopřát odpočinek.

Zajímavé:  Jak rychle zachránit spoustu domů v The Sims 4.

Mimozemšťané mohou analyzovat meteority a sledovat speciální mimozemský televizní kanál v televizi, pokud je na místě satelitní anténa z vědecké kariéry. Pak začne být Simovi smutno po domově, jeho planeta Sixim ve hře jsou smrtelní a jejich délka života se neliší od ostatních. Jsou schopni zemřít stejným způsobem jako běžní Simíci, ale zanechávají po sobě zvláštní typ náhrobku.

Jak jsou Simíci uneseni mimozemšťany v The Sims 4?

Zvědaví mimozemšťané vezmou Simíky na jejich místo na experimenty a vracejí vyvolené zpět. Pokud se stane, že se nejdříve v noci na obloze rozsvítí světla a Simík, který je vybrán jako oběť, prostě jde k tomuto světlu. Zobrazí se akce „Explore Strange Light“ a nelze ji zrušit. Hráč může pouze sledovat, jak hráč chodí. Proud světla začne unášet Sima do vesmírné lodi vznášející se nad ním na noční obloze. Talíř odletí a po několika hodinách hry se vrátí, aby vrátil dříve unesenou postavu na zem. Po návratu dostane Sim na 4 hodiny jeden z moodletů: naštvaný „Únos?!“, omráčený „Šok a únava“ nebo pozorný „Mimozemšťané! Úžasný!

Známost. Foto: The Sims 4

Známost. Foto: The Sims 4

Mimozemšťané unášejí muže i ženy a dokonce i své vlastní příbuzné obou pohlaví. Během jedné noci může dojít k několika únosům. Po únosu není možné provést těhotenský test, ale můžete mít podezření, že něco není v pořádku. Dítě můžete porodit doma nebo v nemocnici. Pokud Simík půjde na kliniku, dostane tam přísně tajný certifikát potvrzující mimozemský původ dítěte. Narodí se čistokrevný malý mimozemšťan. Bude doma ve speciální plovoucí kolébce, pokud nebude zakoupená postel.

Jak se dostat nebo se vyhnout únosu mimozemšťany v The Sims 4?

Setkání. Foto: The Sims 4

Setkání. Foto: The Sims 4

Zajímavé:  Jak jíst smažené sračky ve vesmíru Sims 4.

Chcete-li dát hráči větší šanci na setkání s malými zelenými mužíčky, musíte pro svého Simíka vybrat vědeckou kariéru. Ale ani zde není vše tak jednoduché. Abyste v ní uspěli, musíte pracovat dlouho a tvrdě. Budete si muset pořídit satelitní parabolu. „Navázat kontakt s mimozemšťany“ pomůže zvýšit šanci, že vás unesou. „Zabránit únosům“ ochrání Simíky před mimozemskou invazí do jejich oblasti.

Můžete se pokusit spojit s PC. Potřebujete dosáhnout vrcholu své vědecké kariéry a vzít si počítač „Z tohoto světa“. Navázání kontaktu s mimozemšťany nezaručuje únos. Mimozemšťané mohou zavolat Simovi po telefonu, uspořádat mimozemskou párty ve městě nebo jen přijít na návštěvu, nebo mohou váš hovor ignorovat. Nenechte se urazit, mají tolik vlastních intergalaktických záležitostí.

Satelitní parabolu lze aktivovat každých 24 hodin ve hře. Únos je možný pouze v noci, přibližně od 9 do 4 hodin. Není nutné být na pozemku doma. Mimozemšťané také získají Simíky z prostoru mezi pozemky, pokud chtějí provádět své experimenty. Postavy, které spojily svůj život s vědou, zajímají mimozemšťany více než ostatní. Mějte na paměti – Vědečtí Simíci mají vyšší šanci, že budou uneseni.

Jaké děti se rodí mimozemšťanům: Čistokrevné a polokrevné

Rozmnožování únosem není pro mimozemšťany jediným způsobem, jak pokračovat ve své rase. Ve hře se množí i mimozemšťané ze Siximu. K plození můžete využít pár mimozemšťanů, aby se narodilo dlouho očekávané miminko. Bude to absolutní mimozemšťan. Jeho vnější charakteristiky rasy jsou úplně stejné jako u mimozemšťanů a od nich pocházejí i jeho schopnosti. Pohlaví a počet dětí lze ovlivnit stejně jako v běžném případě. Hrdinka bude stejně těhotná a dítě se narodí stejně jako u ostatních rodičů.

Zajímavé:  Jak poslat SIM kartu v Sims 4 do nemocnice.

Jediný rozdíl mezi novorozenci je jejich neobvyklý overal a celkový vzhled. Také v souvislosti s kolébkou s dítětem budou mít Simíci akci „Tak roztomilý?“. Přirozeně narození mimozemšťané však nemají ve hře povoleny speciální létající kolébky. Barva pleti nemusí být nutně stejná jako u rodičů. Děti mimozemšťanů dědí nejen mimozemské rysy obličeje svých rodičů v jejich skutečné podobě, ale také rysy jejich převleků za své. Pokud se ve vaší hře sejdou zástupci dvou planet, plodem takové lásky bude míšenec. Rozhodně zdědí barvu pleti po mimozemském rodiči a také část jeho mimozemských schopností z hlediska komunikačních možností a funkcí. Bude však mít lidské uši. Později bude patrné, že oči míšence jsou lidské. Takoví Simíci nemají schopnost se maskovat. Half-Quoes budou neobvyklí Simíci, kteří zapadnou do lidského prostředí.

Jak se stát mimozemšťanem v The Sims 4?

Hledáte způsoby, jak se stát mimozemšťanem nebo mít jednoho ve své aktivní domácnosti? Držíme vám záda! Čtěte dál a dozvíte se, jak proměnit Simíka v mimozemšťana nebo mít jednu takovou okultní bytost ve vaší aktivní domácnosti.

Doporučený obrázek Jak se stát mimozemšťanem

Můžete se stát mimozemšťanem v The Sims 4?

Mimozemšťané v Sims 4 jsou zvláštní druh. Jsou uvedeny v Sims 4: Do prácea není tak snadné se s nimi spojit. Na rozdíl od jiných okultistů, jako jsou upíři nebo vlkodlaci, nedokážou proměnit neokultní Simíky v mimozemšťany. Jediný způsob, jak mít jednoho z nich ve své aktivní domácnosti, je buď si ho vyrobit v CAS, nebo nechat Simíka narodit jako mimozemšťana, což je složitý proces. Pokud vám však nevadí podvádění, můžete ze stávajícího Simíka udělat mimozemšťana, změnit jeho vzhled nebo přidat stávajícího mimozemšťana do své domácnosti. Pojďme tedy prozkoumat všechny tyto možnosti!

Zajímavé:  Kde koupit krev pro upíry v The Sims 4.

1. Proměňte Simíka v mimozemšťana pomocí cheatů

Jak se stát mimozemšťanem 1

Cheaty jsou jediným způsobem, jak proměnit již existujícího Simíka v mimozemšťana. Chcete-li tak učinit, stiskněte Ctrl + Shift + C Chcete-li otevřít cheat bar, zadejte testy jsou pravdivéa udeřil vstoupit pro aktivaci cheatů. Ujistěte se, že Sim, kterého chcete proměnit v mimozemšťana, je váš aktuální aktivní Sim. Jakmile jsou cheaty povoleny, zadejte traits.equip_trait trait_occultalien a stiskněte klávesu Enter. Chcete-li zkontrolovat, zda cheat fungoval, stačí kliknout na svého Simíka a zjistit, zda má k dispozici nějaké mimozemské interakce (zobrazí se se symbolem mimozemské hlavy).

Pokud si přejete, můžete použít cas.fulleditmode Shift+klikněte na tohoto mimozemského Simíka a zvolte upravit v CAS, abyste změnili jeho přestrojení a mimozemský vzhled. Pokud se z nich ještě někdy rozhodnete udělat normálního Simíka, stačí napsat traits.remove_trait trait_occultalien.

2. Make An Alien in CAS

Jak se stát mimozemšťanem 2

I když ze stávajícího Simíka nemůžete udělat mimozemšťana bez cheatů, při vytváření nové rodiny si ho určitě můžete udělat. Chcete-li to provést, začněte vytvářet novou rodinu v CAS, zvolte přidání okultního Simíka a při přidávání nových postav v levém dolním rohu vašeho CAS vyberte mimozemšťana.

Pokud jste již vytvořili rodinu, ale chcete později přidat mimozemšťana, můžete tak učinit pomocí cheatů, pokud již nemáte 8 členů rodiny. Chcete-li do své domácnosti přidat mimozemšťana, napište cas.fulleditmode, Shift+klikněte na libovolného Simíka ve vaší rodině a vyberte si Upravit v CAS. Tím se dostanete do nabídky CAS, kde můžete upravit stávající a přidat nového člena rodiny. Chcete-li vytvořit mimozemšťana, stačí při vytváření nového Simíka zvolit možnost Okultní. Vytvořte si svého mimozemšťana jako kteréhokoli jiného Simíka, a jakmile budete hotovi, jen potvrďte. Budou přidáni do vaší aktivní rodiny a nyní je můžete hrát!

Zajímavé:  Jak uvařit mistrovské dílo v The Sims 4.

Tímto způsobem můžete dokonce upravovat rodinné vztahy. Můžete například propojit tohoto mimozemšťana s ostatními v domácnosti a učinit z nich manžela, otce nebo bratra vašich stávajících rodinných příslušníků.

Více na SNOOTYSIMS: Podívejte se na našeho průvodce stavy života Sims 4! Tyto mimořádné životní stavy otevírají svět nekonečných možností a fantastických dobrodružství!

Sims 4 Stavy okultního života

3. Přidejte do své domácnosti existujícího mimozemšťana

Řekněme tedy, že jste právě cestovali do Sixamu a narazili na krásného mimozemšťana, kterého byste rádi rychle přidali do své aktivní rodiny. Chcete-li tak učinit, vše, co potřebujete, je aktivovat vaše cheaty testy jsou pravdivé, a Shift+kliknutí na mimozemšťana, kterého byste chtěli přidat do své rodiny. Vyberte si ‘Přidat do rodiny’ a ve vaší domácnosti se objeví jako plně ovladatelná aktivní postava! Pokud je někdy budete chtít odstranit, stiskněte Shift+klikněte a vyberte ‘Odebrat z rodiny’.

4. Mít mimozemské dítě

Jak se stát mimozemšťanem 3

Mít mimozemské dítě je jediný způsob, jak získat mimozemšťana během hraní bez cheatů. Pokud nemáte doma dva plnokrevné mimozemšťany, jediný způsob je otěhotnět vašeho Simíka s mimozemšťanem. Budou však muset být uneseni a únos je vzácný. Pokud má váš Simík logické dovednosti úrovně 7, může Hledejte pravdu s observatoří v noci, aby se zvýšila šance na únos. Vědci mohou pomocí a kontaktovat mimozemšťany každých 24 hodin Satelitní parabolaa můžete jej také odemknout bb. showhiddenobjects.

Šance, že váš muž tímto způsobem otěhotní, je pouze 25%, což znamená, že možná budete muset několikrát znovu spustit únos, abyste je skutečně otěhotněli. Můžete zkusit vyvolat okamžitý únos pomocí interakce.push AlienAbduction_BeAbducted cheat, který má 24h cooldown, nebo použijte stats.set_stat commodity_AlienAbduction_Cooldown 0 podvádět na spamové únosy. Váš Simík bude mít pravidelné těhotenství a po třech dnech porodí malého mimozemšťana.

Zajímavé:  Jak zajistit přehrávání hudby v The Sims 4.

Pokud máte MCCC, Můžete použít MC Occult>Mimozemšťané>Nastavení těhotenství při únosu>Pohlaví v těhotenství při únosu a umožnit simíkům otěhotnět, když jsou uneseny. Pokud již máte mimozemského Simíka jakéhokoli pohlaví, může mít a věda dítě jako jediný rodič, což vyústí v malého mimozemšťana s mimozemskými schopnostmi.

Zabalte to: Staňte se mimozemšťanem v The Sims 4!

Mimozemšťané jsou v Sims 4 vzácní okultisté a mít jednoho ve vaší aktivní rodině bez cheatů je komplikovaný úkol. Pokud chcete hrát podle pravidel a přeskočit cheaty, vaší jedinou možností je věnovat spoustu času a energie spuštění únosu Simíka a modlit se za těhotenství. Cheaty vám však ušetří spoustu času a dají vám větší kontrolu nad vaší mimozemskou zkušeností. Jak je využijete, je jen na vás. Šťastné simming!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»