News

Jak otevřít konzoli v Sims 4

Jak zavolat konzoli v Sims 4 ctrl shift c nefunguje

Informační

Konzole je skvělý způsob, jak ovládat umělý svět Sims 4. Umožňuje měnit parametry postavy, stavět domy, odstraňovat předměty a mnoho dalšího. Pokud však kombinace kláves CTRL SHIFT C nefunguje, možnosti konzoly nebudou dostupné. Mnoho hráčů se potýká s tímto problémem, ale vy máte možnost jej opravit.

Existuje několik způsobů, jak vyvolat konzoli v Sims 4, pokud nefunguje kombinace kláves CTRL SHIFT C, můžete například zkusit použít klávesu CTRL + ALT + C, pokud není blokována vaším antivirem nebo jiným nainstalovaným programem. Pokud to nefunguje, můžete zkusit použít příkaz „open cheat console“, který konzolu otevře.

Pokud tyto metody nepomohou, měli byste zkontrolovat nastavení klávesnice a jazyk. Možná jste zvolili špatný jazyk pro zadávání příkazů. Můžete také zkusit vytvořit novou postavu a zkontrolovat, zda mu konzole funguje. Pokud to vše nepomůže, měli byste hru přeinstalovat nebo kontaktovat službu podpory vývojáře.

Jak zavolat konzoli v Sims 4

Konzole v The Sims 4 je důležitým nástrojem pro přizpůsobení hry a provádění určitých změn ve hře. Obvykle se volání konzoly provádí pomocí klávesové zkratky CTRL+SHIFT+C, pokud však tato kombinace nefunguje, existuje několik alternativních způsobů volání konzoly.

Zajímavé:  Jak najít konkrétní Sims 4 mod.

Metoda 1: Použití jiných klávesových zkratek

V několika případech může být důvodem nefunkčnosti kombinace kláves CTRL+SHIFT+C nevhodné rozložení klávesnice. Zkuste stisknout tuto kombinaci při použití anglického rozložení klávesnice nebo použijte klávesovou zkratku CTRL+SHIFT+(ENG).

Metoda 2: Použití klávesové zkratky FN+F2

Pokud problém s nefunkční kombinací kláves konzoly zůstává nevyřešený, zkuste použít kombinaci kláves FN+F2. Některé notebooky mají vyhrazenou klávesu FN a používají ji ve spojení s klávesami F.

Metoda 3: Použití programů třetích stran

Pokud všechny výše uvedené metody nevedou k výsledkům, můžete použít programy třetích stran, které mohou pomoci s uvedením konzole pro Sims 4. Některé z těchto programů obsahují tuto funkci ve svém balíčku, ale musíte být opatrní při stahování a používání takových programů, abyste neporušovali pravidla hry a nenarušovali bezpečnost vašeho počítače.

Doufáme, že vám tyto metody pomohou otevřít konzoli v Sims 4, pokud standardní klávesová zkratka nefunguje. A nezapomeňte si uložit svůj postup ve hře, než použijete jakékoli změny prostřednictvím konzole!

Řešení problému pomocí CTRL SHIFT C

Pokud máte potíže s otevřením konzole v Sims 4 a kombinace kláves CTRL SHIFT C nefunguje, existuje několik způsobů, jak tento problém vyřešit.

Nejprve zkuste stisknout klávesy jednu po druhé, nikoli současně. Chcete-li to provést, stiskněte nejprve CTRL, potom SHIFT a poté C. Pokud to nepomůže, zkuste změnit rozložení klávesnice na anglické, pokud máte jiné.

Pokud nic z výše uvedeného nefunguje, zkuste zakázat všechny programy, které mohou rušit klávesové zkratky. Některé programy mají například funkci zachycení klávesových zkratek a mohou rušit volání konzole v Sims 4. Vypněte všechny nepotřebné programy a zkuste konzoli zavolat znovu.

Pokud vše ostatní selže, zkuste změnit klávesovou zkratku pro otevření konzole. Chcete-li to provést, přejděte do složky Dokumenty -> Electronic Arts -> The Sims 4 -> Options.ini a otevřete soubor v libovolném textovém editoru. Najděte řádek «testingcheatsenabled = 0» a nahraďte jej «testingcheatsenabled = true». Uložte soubor a restartujte Sims 4. Nyní se konzole vyvolá stisknutím CTRL SHIFT S.

Zajímavé:  Jak nahrát město do The Sims 4.

V důsledku toho, pokud se potýkáte s problémem s voláním konzole v Sims 4, nespěchejte s panice. Vyzkoušejte postupně všechny výše uvedené metody a s největší pravděpodobností vám jedna z nich pomůže.

Alternativní způsoby volání konzole

Pokud kombinace kláves CTRL SHIFT C nefunguje, můžete zkusit zavolat konzolu pomocí jiných metod. Níže jsou uvedeny některé alternativní možnosti pro vyvolání konzole v Sims 4:

  • Stiskněte CTRL + ALT + C — Tato klávesová zkratka funguje stejně jako CTRL SHIFT C, která se původně používá k vyvolání konzole. Pokud standardní kombinace v Sims 4 nefunguje, můžete zkusit zavolat konzoli pomocí této kombinace.
  • Použijte program jako AutoHotkey — tento program umožňuje svázat určité klávesové zkratky pro provádění určitých akcí. Pomocí AutoHotkey si můžete vytvořit svůj vlastní způsob volání konzole v Sims 4.
  • Změňte jazyk klávesnice — Někteří uživatelé hlásí, že po změně jazyka klávesnice na angličtinu začne fungovat CTRL SHIFT C. Tato metoda však nezaručuje úspěch a může fungovat pouze v určitých případech.

Pokud žádná z těchto metod nepomůže spustit konzoli v Sims 4, můžete zkusit přeinstalovat hru nebo kontaktovat technickou podporu.

Otázka-odpověď

Kombinace kláves CTRL SHIFT C nefunguje, co mám dělat?

Zkuste restartovat hru nebo počítač. Pomoci může také dočasné vypnutí antivirového softwaru nebo jiných programů, které mohou blokovat určité stisky kláves.

Jaké jsou další způsoby, jak vyvolat konzoli v Sims 4?

Konzolu lze také vyvolat prostřednictvím hlavní nabídky hry: vyberte „Možnosti“, poté „Další“ a „Povolit kódování“. Můžete také použít správce her, kteří mohou poskytnout přístup ke konzoli.

Omylem jsem zavřel okno konzoly, jak ho mohu znovu otevřít?

Stisknutím klávesy CTRL SHIFT C vyvolejte konzoli, zadejte „help“ a stiskněte klávesu Enter. V tomto seznamu budou uvedeny všechny dostupné příkazy. Pokud chcete konzoli pouze zavřít, napište „exit“ a stiskněte Enter.

Je možné změnit klávesové zkratky pro volání konzole?

Ano, je to možné. Otevřete nastavení hry a vyberte „Klávesnice a myš“. Poté najděte sekci „Konzola“ a změňte klávesové zkratky na libovolné kombinace, které jsou pro vás vhodné.

Jaký tým potřebujete, abyste získali více peněz v Sims 4?

Zadejte do konzole příkaz «motherlode» a získejte 50 000 simoleonů. Další příkaz «rosebud» dává 1 000 Simoleonů, ale lze jej opakovat maximálně třikrát za sebou.

Zajímavé:  Jak uskutečnit svůj sen v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»