News

Jak navrhnout sňatek dítěti v The Sims 4

Ahoj! Postava v The Sims 4 otěhotněla a oddělila se od otce dítěte. Našel si jinou postavu, lásku, svatbu. Ale pro dítě tato postava není nic. Jak přimět postavu, aby se stala otcem dítěte? (Existuje velitelské centrum. Dá se to použít, nechápu. Stáhla jsem si to kvůli těhotenství) prostě matka dítěte si s tím sama neví rady a otčím potřebuje taky nějak pomoci. A nemůže si pomoct, než dát dítě do postýlky, nakrmit ho, posadit na nočník atd.

Hlasujte pro nejlepší odpověď
Mělo by to být napsáno ve hře (nápověda a podrobně popsáno)

V dialogu s dítětem (ve věku batolete, dítěte a teenagera) existuje funkce „přijmout jako závislý“. Tím se rodokmen nepřekreslí, ale jinak má opatrovník přibližně stejná práva jako rodič.

Veronika JednoducháStudent (193) před 3 lety
Děkuju.

Pomocí příkazového centra musíte kliknout na dítě, vybrat vztah (jsou úplně dole), pak přidat vztah, vybrat požadovaného Simíka, měl by se objevit „otec“ a stačí na něj kliknout. hotovo!

Jak se zasnoubit v The Sims 4?

Pokud se rozhodnete propojit osudy dvou Simíků, pak musíte oznámit své zasnoubení a oženit se.

Aby Simíci oznámili touhu spojit své osudy, musí se dobře znát a být do sebe zamilovaní. Škála vztahů by měla být vyplněna více než z poloviny. Nebudete se moci zasnoubit tím, že budete dělat romantické věci sami. Simíci musí mít dobrá přátelství, než se zasnoubí.

Prvním krokem k zasnoubení je objevit se na povel First Kiss v romantickém vztahu. První fází vztahu je milovaný. Pak se naskýtá příležitost stát se párem.

Zajímavé:  Jak se přihlásit do The Sims 4 online.

Teprve poté můžete učinit nabídku.

Pak si můžete naplánovat svatbu nebo se vzít tady a teď.

moderátor vybral tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Ninaa rc [512K]
více než před rokem

V The Sims 4 se Simíci mohou oženit, ale musí projít určitými fázemi svého vztahu. Simíci musí být v dobrých přátelstvích a o něco později — v romantických vztazích. Měli by se setkávat, trávit spolu čas a dívky by měly flirtovat a kluci by se měli dvořit svým milenkám.

Vztahy mezi postavami jsou zobrazeny na dvou stupnicích: zelené a růžové. Zelená ukazuje úroveň přátelství a růžová úroveň romantických vztahů. Čím více je růžový pruh vyplněn, tím lepší je milostný vztah Simíků, což znamená, že se mohou stát párem a poté se vzít.

Pravda, než se postaví své milované, musí se snažit, aby ji dáma jeho srdce neodmítla. Budete muset dát dívce květiny a různé předměty, pozvat ji na romantický festival — tímto způsobem můžete získat objekt svého zbožňování.

A teprve když romantický vztah dosáhne vrcholu, vyvstává před zamilovanými postavami otázka manželství. A pak musíte vybrat kategorii „nabídněte zahájení randění“ — od té chvíle se stanou párem.

A pak musí mladý muž dát své milované prsten a zeptat se, zda se stane jeho ženou. To znamená, že musíte kliknout na možnost „udělat nabídku“. Pokud je odpověď kladná, jsou milenci považováni za zasnoubené a mohou se začít připravovat na svatbu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»