News

Jak identifikovat problematický obsah v The Sims 4

novinky-6.jpg

Víme, že pro mnohé z vás je móda nedílnou součástí hry. Proto v The Sims 4 používáme speciální nástroje, které usnadňují instalaci a používání jakýchkoli modů.
Tým Sims nekontroluje, nepropaguje ani neschvaluje žádné konkrétní mody. Mody používejte na vlastní nebezpečí.

Vždy jsme však podporovali tvůrčí úsilí naší komunity. Nevadí nám, když moddery sdílejí své úžasné výtvory, pokud jsou dodržována následující pravidla.

  1. V žádném případě nesmíte vytvářet dojem, že váš mod je spojen s The Sims, Maxis nebo Electronic Arts. To znamená, že v reklamě modu nemůžete používat loga hry a související ochranné známky, včetně variací plumbobu a klíčových designových prvků. Můžete určit, že váš mod je pro The Sims 4 a/nebo konkrétní rozšíření.
  2. Mody musí být nekomerční a distribuované zdarma. Mody nelze prodávat, licencovat ani pronajímat za poplatek. Mody také nemohou zahrnovat funkce jakýmkoli způsobem související s převodem finančních prostředků. Maxis však chápe, že do práce na modifikacích je potřeba hodně času a úsilí. Proto mohou autoři modů získat zpět náklady na vývoj prostřednictvím pasivní reklamy a dobrovolných darů, za dodržení následujících pravidel:
  • Pasivní reklama a žádosti o dary mohou být umístěny pouze na webu modu nebo na stránce použité k jeho distribuci, v žádném případě na modu samotném.
  • Všichni uživatelé by měli mít možnost získat úplný přístup k modu zdarma, bez ohledu na to, zda přispějí nebo ne.
Zajímavé:  Jak vstoupit do obydleného domu v Sims 4.

Jak nahlásit mody, které porušují pravidla

  1. Klepněte na tlačítko Chcete-li zobrazit skrytý text,přihlaste se nebo zaregistrujte. na jakékoli stránce webu nápovědy EA.
    • Doporučujeme přihlásit se ke svému účtu EA.
  2. vybrat The Sims 4. V případě potřeby použijte k nalezení hry vyhledávací pole.
  3. vybrat plošina.
  4. V tématu vyberte «Nahlaste porušení a obtěžování«.
  5. V poli Problém vyberte «Stěžujte si na web«.

Proč jsou mody deaktivovány po aktualizaci hry?

Nepodporujeme ani nemonitorujeme mody, takže nemáme žádný způsob, jak zjistit, které mody způsobují problémy a které ne.
Doufáme, že deaktivací modů v době aktualizace omezíme počet problémů ve hře. Mody můžete vždy znovu nainstalovat, jakmile si budete jisti, že vše funguje správně!
Mody, které byly deaktivovány během aktualizace, můžete znovu povolit v nabídce nastavení, ale měli byste si být vědomi toho, že to děláte na vlastní nebezpečí.

Jak zjistit, zda jsou problémy způsobeny mody

  • Pokud používáte vlastní obsah, zkontrolujte obsah, jako jsou položky a oblečení, a ujistěte se, že je v pořádku. Pokud se postavě nad hlavou vznáší klobouk, je to známka toho, že s modem není něco v pořádku.
  • Pokud používáte herní mody, ujistěte se, že vše funguje správně. Postavy nás samozřejmě rády ignorují, ale pokud celý den chodily po zdech nebo jedly, můžete určit, který mod chybu způsobuje.
  • Odeberte všechny mody ze složky Mods a přidejte je v dávkách.
    • Po přidání každé hry hru spusťte a zkontrolujte, zda k chybě nedošlo.
    • Jakmile zjistíte, která dávka obsahuje problematický mod, odeberte polovinu této dávky a znovu zkontrolujte hru, zda neobsahuje chybu.
    • Pokud problém přetrvává, odeberte polovinu zbývající poloviny a zkuste to znovu.
    • Pokud problém zmizí, přidejte polovinu, která byla původně odebrána, a zkuste to znovu.
    • Opakujte proces, dokud nebude nalezen problematický mod. Tento typ vyhledávání se v komunitě The Sims někdy nazývá „metoda 50 %.

    Sims 4 Mod Conflict Detector | Balíček Ts4 (2024) ke stažení

    Sims 4 Mod Conflict Detector

    Mod Conflict Detector

    Níže uvedený článek vám poskytne plnohodnotné informace o detektoru konfliktů modů The Sims 4. Je to nezbytný nástroj, pokud chcete, aby vaše hra fungovala hladce a bez jakýchkoliv závad.

    Navíc je tento mod dokonale kompatibilní se základní hrou, takže se nemusíte starat o žádné další problémy. Přečtěte si také o nových aktualizacích a funkcích, které jsou přidány později ve zprávě.

    Přečtěte si tento článek, abyste věděli vše o tomto detektoru konfliktů TS4 mod včetně jeho funkcí, procesu instalace, použití a informací o hledání problémů s ccs. Získejte také odkaz ke stažení nejnovější opravy z roku 2022.

    Kontrola modů sims 4

    Nyní si každý dobře uvědomuje, jak se Sims 4 v průběhu let vyvíjel se svými mody a vlastním obsahem, jako je např Sims 4 další sloupce. Není pochyb o tom, že s novými aktualizacemi modů stále roste. Některé z nich mohou fungovat báječně, ale některé nemusí fungovat podle očekávání a žalostně selhávají.

    Představovali jste si někdy další mod Sims 4, který odstraňuje problematické konflikty modů a to znamená, že jeden mod odstraňuje druhý. Pokud tomu nevěříte, zde je detektor konfliktů modů Sims 4, který odstraní rozbité nebo selhávající mody.

    The Sims 4 mod scanner je spolehlivý a užitečný nástroj, který vychází z GUI (Graphical User Interface). Toto rozhraní se používá k identifikaci některých neúspěšných prázdných modů. Následující ukazatele by vám řekly, co dělá modul detektoru konfliktů balíčků ts4 nebo jeho hlavní funkce:

    • Jediné, co dělá, je najít dva nebo více modů, které mají podobný význam a funkce.
    • Za druhé, vytvoří seznam všech přepsaných důležitých definic jmen.
    • Poté začne hledat přítomnou DLL v modech, které našel.
    • Poté identifikuje konflikt modů, poškozené, prázdné mody a neúspěšné mody, pokud existují.
    • Nakonec před vámi zobrazí seznam, který ukazuje data všech prázdných a deaktivovaných úprav.

    Sims 4 mod Detektor konfliktů | Balíček ts4 ke stažení

    Jak nainstalovat Sims 4 Mod Conflict Detector 2022?

    Níže jsou uvedeny kroky pro stažení a instalaci detektoru konfliktů modu Sims 4:

    • Stáhněte si detektor konfliktů mod, detektor konfliktů mod 2022.
    • Poté extrahujte všechny soubory nebo je importujte pomocí importéru zásobníku do dříve stažené složky zip.
    • Poté vyberte složku mods, kterou musíte rozbalit.
    • Poté nainstalujte a spusťte detektor konfliktů modů.

    Jak používat ts4 Mod Conflict Detector?

    Nyní se naučíme, jak používat detektor konfliktů modů Sims 4, ale k tomu musíte mít stažený a nainstalovaný mod. Návod jak stáhnout a nainstalovat modifikaci je rozebrán přímo výše v článku.

    Začněme nejprve s použitím skeneru modulů Sims 4. Následující kroky by byly následující:

    • Poté, co dojde ke spuštění modifikace, musíte v nástroji kliknout na záložku s názvem scan, kde uvidíte možnost nazvanou „adresář“.
    • Klikněte na možnost adresáře, která vám ukáže všechny vaše modové složky. Poté vyberte mod, který chcete skenovat, a klikněte na možnost „skenovat“ v detektoru špatných modů.
    • Identifikuje všechny nekonzistentní soubory nebo konflikty modů, které musíte odstranit sami.

    Jak najít zastaralé mody v Sims 4?

    Jak všichni víme, ts4 se naplní mody a každý rok přichází s novou aktualizací. Tento zastaralý detektor modů sims 4 vám pomůže najít staré a zastaralé modifikace. Tyto staré úpravy vám mohou při hraní způsobit chyby, které by mohly dále zničit celé vaše hraní. Tato kontrola zastaralých modů identifikuje všechny závady, které by mohly zabránit pádu během hry.

    Také si můžete přečíst o deadpool-mccc.com.

    Stáhnout soubory
    Mod ConflictDetector9063.zip Klikněte zde
    Jazyky 22.zip Klikněte zde
    MCD_2.2.300.0.zip Klikněte zde

    Jak odhalit konflikt?

    Doposud jsme rozuměli základům nástroje; pojďme dál k jádru věci. Dále je čas zaměřit se na složitost detektoru konfliktů modů Sims 4. Následující text vám pomůže porozumět některým velmi komplikovaným konceptům, a to jsou:

    Identifikujte skutečný konflikt:

    Chcete-li tak učinit, musíte se zaměřit na níže uvedené ukazatele, které vám mohou pomoci vyřešit konflikty modů:

    Mody skriptů: Můžete čelit vážným potížím při hledání problémů v modifikacích skriptů, protože tyto mody mají téměř nulové šance na konflikty. Než si stáhnete jakoukoli úpravu, musíte vědět vše. Musíte je velmi dobře znát, a proto postupujte podle následujících kroků:

    • Mody čistého skriptu: Bezplatné modifikace skriptů mají přirozené variace, které mají nejmenší šanci na chyby a konflikty.
    • Modifikace objektového skriptu: Ty se týkají předmětů a věcí ve hře. Mají téměř nulovou pravděpodobnost, že budou mít závady.

    Tuningové mody

    Mohlo by být snazší najít konfliktní mody s úpravami Tuning. K jeho identifikaci potřebujete +2 mody. Varianta, která možná změní minimálně jeden herní zdroj uložením Total Game Improvement, může způsobit pády. Jak se opce stane přepisovatelnou, tak by se srazila s významnou druhou.

    • Vlastní obsah (cc) :- Je to neskriptovaný objekt, který zahrnuje části CAS a další herní objekty. CC, vytvořené EA nebo jinými tvůrci, jsou dodávány v balíčku s vyplněnými zdroji. Tyto prostředky by již existovaly ve vašich systémech kvůli jiným CC. Nebo můžete zkopírovat podporu a hra se načte.

    Pochopení konfliktu:

    Za prvé, podle výše uvedených ukazatelů; Tuning Mods může způsobit selhání. Základními body jsou zjednodušené dekódované informace o detektoru konfliktů modů The Sims 3. Zde je to, co musíte pochopit, a to je:

    • Vyladění konfliktů modů podle vás může způsobit kolize a nežádoucí výsledky. Pokud si stáhnete mod pro rychlejší učení dovedností a poté po nějaké době budete chtít mod pro pomalejší učení dovedností, a můžete se setkat s těmito dvěma mody.
    • Takhle se tuning stát nemůže. Buď musíte požádat tvůrce, nebo se držet jednoho. Ty mohou způsobit, že se relace načítání hry prodlouží tak dlouho, jak se na ní zkompilují různé soubory, a mohou samozřejmě způsobit konflikty.
    • Pokud chcete najít rozbitou kopii nebo zastaralé mody, které by mohly poškodit hru, vyberte si Sims 4 hledač špatných kopií a udělejte totéž. Poškozený cc Finder vám může pomoci vyčistit poškozený vlastní obsah, který byste se mohli pokusit vyřešit ukončením nebo vypnutím hry, a to může způsobit jeho poškození. Musíte tedy najít hledač rozbitých ccm Sims 4 nebo čistič Sims 4 cc.

    Priority:

    Priorita načítání je důležitou součástí řešení konfliktních problémů. Pro rychlé výsledky můžete použít detektor konfliktů ts4 mod. Priorita by měla být uspořádána v sestupném pořadí, jak to vypadá

    Složka Mods->Documents/EA/The Sims 4/Mods

    • Poté následuje složka Přepíše, složka s balíčky, složka mezipaměti DCC a poté zbývající soubory v adresáři hry.

    Jak najít hledač rozbitých cc Sims 4?

    Může se stát, že se vaše hra mezitím zastavila a stalo se to kvůli poškození nebo problémům s vytvářením modů, rozbitý cc detektor přijde na záchranu. Poškozenou kopii můžete najít pomocí nástroje Sims 4 cc checker. Následující ukazatele by také řekly kategoriím, které dokazují, že vlastní obsah je poškozen:

    • Dostupné pro všechny věkové skupiny a dvě pohlaví, tj. muže a ženy.
    • I pro nahé simíky a špatné věky
    • Za cc, která se ve hře zhroutila
    • To způsobilo několik problémů, které jsou pro modrý los důležité
    • Oblečení, které může na různých částech těla začít měnit barvy
    • To skryje další vlastní obsah
    • Když jsou paže napjaté.
    • CC vlasy, které na simících vypadají hrozně
    • Vlastní obsah dveří nebo oken, který začne ničit hru.
    • Vlastní obsah, který nebyl zcela vytvořen.
    • CC bez aktualizace.

    Detektor konfliktů TS 4 mod vám pomůže překonat všechny výše uvedené situace a zajistí lepší výkon.

    Aktualizace na Mod Conflict Detector

    Modconflictdetector zaimprovizoval své funkce a přinesl vám několik fantastických nových funkcí a dále vylepšený výkon, a jsou to:

    1. Zdokonalili své herecké schopnosti.
    2. Přidali dvě nové formy a jsou následující:
    • Režim analýzy „Soubory“.
    • Režim „Soubory“.
    • Jsou přidány dvě nové lokalizace, a to:
    • (zh-CN, zh-TW) pro španělštinu
    • (es-ES) pro francouzštinu
    • Přidali detektor souborů CFG.
    • Zahrnovaly dvě nové funkce nazvané „Odeslat zprávu o chybě“ a „Zkontrolovat aktualizace“, které vás udržují v aktuálním stavu s nejnovějšími verzemi.
    • Pomocí této zcela nové aktualizace si nyní můžete přizpůsobit barvy svého souboru. Postupujte po cestě: Možnosti > Nastavení > Barvy.
    • Nyní můžete také zakázat jakýkoli soubor, který kdysi umožňoval přístup.
    • Navíc jsou přidány nové filtry pro „typy modů“ a „konflikty“.
    • Nyní máte výjimečné čínské překlady pro všechny své texty a s mnohem pohodlnějším přístupem k panelům.

    Mod Conflict Detector 2.0

    Ve výše uvedené části jste byli svědky některých hlavních aktualizací modu ts4, které do značné míry improvizovaly jeho stabilitu a výkon, díky čemuž je detektor de mods conflictivos sims 4 2022 celosvětově populární s 2 miliony stažení.

    Ale tvůrce se nezastavil a provedl některé nové změny a vylepšený výkon v detektoru konfliktů modů, které jsou uvedeny níže:

    • Nyní můžete aktivovat a deaktivovat mod, kdykoli budete chtít.
    • Pro lepší pochopení bylo aktualizováno oznamovací centrum.
    • Analýza souborů je rychlejší než dříve.
    • Uživatelský režim je pro hráče pokročilý a lepší.
    • Nyní může čistič modů automaticky detekovat herní adresář.
    • Spolu s detekcí hry dir. vylepšeno je také duplicitní vyhledávání.
    • Kromě toho provedli některé významné změny v rozbalovací nabídce, díky níž byla přepracována.
    • Opravili některé znatelné chyby a vylepšili funkce čističe Sims 4 cc.
    Stáhnout soubory
    Mod ConflictDetector9063.zip Klikněte zde
    Jazyky 22.zip Klikněte zde
    MCD_2.2.300.0.zip Klikněte zde

    Některé alternativy k detektoru konfliktů mod

    I když žádná z níže uvedených možností plně nereplikuje operace detektoru konfliktů modů, stále jsou to skvělé alternativy, které vám pomohou:

    1. Importér zásobníků Sims 4:

    Tento mod od Luniversims je primárně vytvořen pro práci s vaší herní knihovnou, ale lze jej použít k vyhledání všech informací o vašich modech nebo obsahu, který se již ve hře nachází. Pokud tedy chcete mít přístup ke všem modům nebo vlastnímu obsahu, který máte ve své hře pro sdílení nebo informativní účely, můžete tak snadno učinit pomocí tohoto modu. Kromě toho můžete také upravit popisy nebo přidat nové miniatury.

    Rozhraní je navíc obzvláště snadné díky kartám jako: Obecné (náhodné informace týkající se obsahu, jako jsou balíčky, velikost šarže, prostředky atd.), Soubory (podívejte se na všechny soubory v zásobníku) a karta CC (všechny kopie používané v položka nebo by ji mohla přepsat.)

    2. Správce modů:

    Tato užitečná kopie od GameTimeDev je navržena tak, aby vám pomohla uspořádat všechny nainstalované mody. Zobrazuje vaše mody stejným způsobem, jako jsou umístěny ve složce mods. Proto je můžete snadno přesunout také prostřednictvím tohoto programu.

    Kromě toho existuje úžasná možnost kategorizace všech vašich modů do různých složek, abyste k nim měli snadný přístup. Například složka dovolená může mít veškerý vlastní obsah související s dovolenou. A konečně, je to také fantastický mod, pokud chcete deaktivovat nebo zakázat určité mody, abyste otestovali, který z nich způsobuje problémy ve vašem systému.

    3. Asistent Sims Mod:

    Tento mod od EgorBaglova je svou funkčností nejpodobnější detektoru konfliktů modů. Má však trochu složité rozhraní, jehož zvládnutí byste potřebovali nějaký čas (stejně máte přístup k tomuto tutoriálu na youtube.)

    Nyní se tento nástroj hodí, pokud chcete zjistit, které soubory modů nebo ccs se navzájem střetávají, což konkrétně chybělo ve dvou výše uvedených modech. Stáhněte si tento mod pro podrobný pohled na konflikty souborů.

    4. Lepší výjimky:

    Skvělá kopie od TwistedMexi, která pro vás bude požehnáním, pokud potřebujete snazší způsob, jak najít a odstranit konfliktní mody s několika racionálními vysvětleními, abyste se také vyhnuli dalším katastrofám.

    Takže i když to bude stále vyžadovat ruční výběr a odstranění konfliktních souborů, budete dostávat zprávy v reálném čase a ve hře o tom, co by mohlo způsobovat závady nebo konflikty ve hře. To se může pohybovat od animací (lze je ignorovat) až po poškozené soubory cc.

    Nejčastější dotazy

    Jak poznám, že mám špatné cc mody?

    Můžete zkontrolovat, zda máte špatné mody cc pomocí detektoru rozbitého cc.

    Co znamená konflikt modů?

    Mod konflikt se týká problému, který nastane, když dva nebo více modulů potlačí stejný zdroj.

    Kde je konflikt modů Sims 4?

    Mods konflikt Sims 4 najdete v Documents/EA/The Sims 4/Mods.

    Jak kontrolujete konflikty modů v Sims 4?

    Chcete-li najít rozbité mody a konflikty ve hře, jděte na detektor rozbitých modů, který vám pomůže ven.

    S jakými mody je MCCC v konfliktu?

    Jediný mod, který je v konfliktu s MCCC, je Pregnancy Mega Mod.

    Jak používat detektor konfliktů mod na MAC?
    Bohužel nemůžete použít detektor konfliktu mod na MAC, protože pro něj není k dispozici.

    To byly některé z funkcí a aktualizací, které byly vylepšeny a revidovány pro lepší výkon detektoru konfliktů modů Sims 4. Získejte tyto cc, abyste zlepšili svůj celkový herní zážitek.

    Zajímavé:  Do které složky si mám stáhnout nábytek v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»