News

Jak dosáhnout úrovně kondice 10 v Sims 4

Jak vést kondiční trénink v Sims 4? Nemohu nakonfigurovat svou postavu, aby to udělala..

Prostě sportujte, napumpujte břicho, dělejte kliky, běhejte, mluvte s ostatními o sportu.

Michail GrigorenkoStudent (149) před 5 lety

ne, to je blbost

Abyste zvládli kondici, potřebujete dovednost lvl 10, to znamená dělat kliky, napumpovat břicho, běhat na běžícím pásu a pak uvidíte

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Fitness (dovednost)

Chcete-li si přečíst o podobné dovednosti z The Sims a The Sims 2, viz Kultura těla. Pro podobnou dovednost z The Sims 3 viz Sport (dovednost). Nesmí být zaměňována s fitness koníčkem z The Sims 2: Hobbies.

Vhodnost

The Sims 4 Snímek obrazovky 30

Vhodnost (pův. Fitness) je dovednost obsažená ve hře The Sims 4. Postavy se této dovednosti mohou naučit sportováním. Dovednost je důležitá v kariéře sportovce. Postava, která dosáhne úrovně 10 v dovednosti, obdrží úspěch „Jock“.

Každý chce být zdravý, ale postavy posedlé fitness vynakládají veškerou svou energii na to, aby si udržely svou ideální formu.

Příbuzný [ ]

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»