News

Jak cjplfdfnm drogy d sims 4

S novým přírůstkem»V práci„V The Sims 4 může váš Sim náhle onemocnět! Nyní může každý Simík, stejně jako ve skutečném životě, onemocnět a dokonce nakazit své blízké.

Jak vyléčit nemocnou postavu doma!? K vyléčení své postavy není vůbec nutné zavolat lékaře nebo jít do nemocnice! Lék si můžete jednoduše objednat pomocí počítače, vyberte možnost “;na objednávku» a v seznamu funkcí vyberte položku «Kupte si léky«. Díky tomu bude lék automaticky v Simíkově zavazadle. Vše, co zbývá, je najít ho a vybrat pro něj akci“Aby si vzal léky«! Po užití tohoto léku se vaše postava bude cítit mnohem lépe.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jsem Černá Luna [300K]
4 měsíci

Tvůrci The Sims 4 se snažili hru co nejvíce přiblížit reálnému životu. Proto může onemocnět i vaše postava. Nemoci ve hře jsou rozmanité, naznačují je různé nálady s různými emocemi (nepohodlí, omráčení atd.).

Chcete-li vyléčit všechny tyto četné nemoci, které mohou překonat vaši postavu, není nutné domlouvat si schůzku s lékařem.

Jednoduše si můžete objednat léky a na všechny nemoci existuje jen jeden lék.

Můžete to získat pomocí počítače. Chcete-li to provést, musíte na něj přímo kliknout a ze všech nabízených možností vybrat „objednat“.

Poté se objeví další možnosti, mezi nimiž bude položka „medicína“.

Když na něj kliknete, objeví se okno, ve kterém si můžete koupit léky za pouhých 50 Simoleonů.

Před kliknutím na OK je třeba nastavit množství.

Zakoupený lék se okamžitě objeví v zavazadle aktivní postavy.

Zajímavé:  Jak změnit jazyk v nastavení Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»