News

Jak chodit se svým bratrem v Sims 4

Tento mod vám umožňuje rozšířit typy vztahů dostupné na panelu vztahů vašeho Simíka. Neovlivňují rodokmeny, protože je hra v genealogii nerozpozná. Budou však k dispozici pro účely vyprávění příběhu a také pro přesnější vyjádření šíře vztahů dostupných v reálném životě a předchozích hrách Sims.

V panelu Vztahy se po kliknutí zobrazí nová nabídka s názvem „Family Connections“. Máte možnost kliknout na Simíka a přidat k němu vztah. Pro vztahy mezi tchánem a praprarodiči musí být splněny určité podmínky (tj. musí to být rodiče partnera vašeho Simíka nebo musí mít prarodiče, aby mohli mít praprarodiče atd.).

Rozšířené vztahy dostupné v této možnosti: nevlastní bratr/sestra, bratr/snacha, otec/tchyně, praprarodič, nevlastní rodič, nevlastní bratr/sestra, nevlastní syn/dcera, nevlastní otec/nevlastní matka, nevlastní syn/nevlastní dcera, kmotr /kmotra matka a kmotřenka/kmotra.

Možnost panelu vztahů funguje pouze pro Simíky, které vaši Simíci již znají. Pokud chcete přidat tyto vztahy k Simíkům, se kterými se váš Simík ještě nesetkal, existuje možnost v nabídce Aktivity nazvaná „Rodinná pouta“. To vám umožní vybrat si ze Simíků, ke kterým chcete přidat vztahy.

V této možnosti jsou k dispozici následující rozšířené vztahy: nevlastní bratr/sestra, tchánové, praprarodič, nevlastní rodič, nevlastní bratr/sestra, nevlastní syn/dcera, nevlastní otec/nevlastní matka a nevlastní syn/nevlastní dcera.

Simíci se na panelu Vztahy zobrazí pouze v případě, že se s nimi setkali, a pokud tedy chcete, aby se automaticky objevili, místo aby měli pouze vztah, budete muset přidat doplněk Met, jinak se budou muset setkat. nejprve, než se objeví na panelu. Autor z toho neudělal autonomii jednání v případě, že se chcete při vyprávění setkat osobně.

Zajímavé:  Jak přiřadit nemovitosti Sims 4 k obytnému pozemku.

HaveMet – Dodatečný soubor umožňuje Simíkům, kteří mají jeden z těchto nových vztahů, aby spolu automaticky chodili a alespoň se znali.

RelationshipLevelVariation – Doplňkový soubor umožňuje Simíkům, kterým byl přidán jeden z těchto nových vztahů, jejich vztahy od začátku změněny. To by mohlo znamenat, že tito Simíci mají negativní nebo pozitivní vztahy.

RelationshipLevelVariation – Dodatečný soubor umožňuje vašim Simíkům, když mají tyto nové typy vztahů, přidat k nim náhodnou rodinnou dynamiku.

Expanze Životní cesta.

Mod má ruskou lokalizaci.

Testováno na licencované verzi: 1.103.315.1020

Nové typy vztahů v The Sims 4: Rodičovství

The Sims 4: Parents Game Pack přidává do hry nový typ vztahu. Jakmile Simík dosáhne mladého věku, vytvoří se nové vztahy s rodiči, prarodiči a sourozenci. Mohou být negativní, neutrální a pozitivní. Vztahy se navazují v dětství a závisí na tom, jak byli Simíci vychováváni, jak se k nim chovali jejich sourozenci nebo jak se o ně starali jejich prarodiče. Slabá kontrola nad dítětem přinese v budoucnu pozitivní vztahy, zatímco těsná kontrola přinese negativní. Poznámka: Nové typy vztahů lze zobrazit po najetí myší na ikonu Simíka v panelu Vztahy. Tyto vztahy přímo souvisejí se vztahy během dětství, takže komunikaci mezi Simíky nijak neovlivní. Poskytují pouze přístup k jedinečným interakcím v závislosti na typu vztahu. Pozitivní vztahy například umožní Simíkovi „posílat dárky“ členům rodiny, se kterými se rozvíjeli. Celkem je ve hře k dispozici 28 nových typů vztahů:

Jméno popis
Kontrolované dítě Vynikající vztah s arogantním rodičem.
Šťastné dětství Skvělý vztah s pohodovým rodičem.
Vážený dědici Lepší vztah s panovačným rodičem.
Maminčin/tatův syn/dcera Lepší vztah s pohodovým rodičem.
Poslušné dítě Neutrální vztah s panovačným rodičem.
Lhostejná výchova Neutrální vztah s uvolněným rodičem.
Depresivní dítě Špatný vztah s panovačným rodičem.
Nešťastné dítě Špatný vztah s uvolněným rodičem.
Oblíbený vnuk/vnučka Výborný vztah s vnukem/vnučkou.
Vnuk, vnučka Neutrální vztah s vnukem/vnučkou.
Nevrlý vnuk/vnučka Špatný vztah s vnukem/vnučkou.
Nejlepší dědeček/babička na světě Výborný vztah s prarodiči.
Dědeček babička Neutrální vztah k prarodičům.
Nevrlý prarodič Špatný vztah s prarodiči.
Vděčný průvodce Skvělé vztahy a přísná disciplína.
Šťastné dětství Výborné vztahy a laxní disciplína.
Můj kapitán Lepší vztahy a přísná disciplína.
Oblíbený tatínek/máma Lepší vztahy a méně přísná disciplína.
Autorita Neutrální vztahy a přísná disciplína.
Lhostejný rodič Neutrální vztahy a laxní disciplína.
Trestající rodič Špatné vztahy a přísná disciplína.
Neužitečný rodič Špatné vztahy a laxní disciplína.
Nevylévejte vodu Vynikající vztah s bratrem/sestrou (soupeři).
Nejlepší bratři a sestry Vynikající vztah s bratrem/sestrou (spojenci).
Přísežný bratr/sestra Neutrální vztah s bratrem/sestrou (soupeři).
kamarádi z dětství Neutrální vztah s bratrem/sestrou> (spojenci).
Dětský mučitel Špatný vztah s bratrem/sestrou> (soupeři).
Nepřátelé z dětství Špatný vztah s bratrem/sestrou (spojenci).
Zajímavé:  Jak barvit oblečení v The Sims 4.

Poznámka: tyto vztahy jsou navázány pouze jako součást přirozeného zrání postavy. Vyrůstání s kódy nebude mít žádný vliv.

Korneliya 4. srpna 2021 v 21:32

Existuje nějaký návod, jak vytvořit určitý typ vztahu? Už dvě generace po sobě dostávám stejný typ — výborný vztah s pohodovým rodičem, i když obecně rodiče Simíci své děti sledují — povzbuzují je k nejrůznějším domácím pracím, studiu, trestání , zatknout je, nastavit zákaz vycházení (oh můj bože) , zní to, jako by to byly monstra), ale hra jim důsledně přisuzuje uvolnění XD S bratry a sestrami je to jednodušší — pokud jsou jen přátelé, pak jsou spojenci, ale pokud budou neustále nadávat, hádat se, bojovat, hádat se, šikanovat jeden druhého, ale než vyrostou, vztah se vrátí do dobré kondice, pak z nich budou úžasní bratři a sestry, ale rivalové. Tady jsem na to přišel. Ale s rodiči opravdu nedokážu pochopit, co dělám špatně.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»