News

Kde je moje knihovna v sims 4

Kde najdu svou knihovnu v Sims 4. Přístup do knihovny v Sims 4: umístění, přidávání a vyhledávání

Pokud hrajete The Sims 4, vy můžete přistupovat ke svému knihovnakam přidáte uloženo игры nebo jiné materiály. V tomto článku vám to prozradíme OJak najít, přidat a ponech si svůj knihovnazachránit svůj pokrok a materiály.

  1. Jak najít svou knihovnu v Sims 4
  2. Jak se dostat do knihovny v Sims 4
  3. Kde jsou uložené hry uloženy v Sims 4?
  4. Jak najít složku Sims 4
  5. Jak přidat rodinu nebo postavu z knihovny do The Sims 4
  6. Užitečné tipy pro hráče Sims 4
  7. Výkon

Pokud chcete ve hře Sims 4 najít svou knihovnu, musíte kliknout na tlačítko «Galerie» v pravém horním rohu obrazovky. Poté uvidíte dvě karty: «Galerie» a «Moje knihovna». Na kartě Galerie můžete najít postavy vytvořené jinými hráči a domy, které dali k dispozici ke stažení. Karta Moje knihovna je místo, kde najdete své uložené herní prostředky, jako jsou domy, postavy a rodiny. Pomocí vyhledávacího pole můžete také rychle najít uloženou hru, kterou hledáte. Nalezené herní objekty se zobrazí jako miniatury a kliknutím na něj si můžete vybrat ten, který potřebujete. Jednoduše postupujte podle pokynů na obrazovce a nahrajte vybranou položku do hry Sims 4.

Jak najít svou knihovnu v Sims 4

Pro přístup ke své knihovně v Sims 4 musíte kliknout na tlačítko «Galerie», které se nachází v pravém horním rohu obrazovky. V knihovně můžete vyhledat postavu, přidat ji do knihovny nebo načíst uložené hry.

Zajímavé:  Jak používat antikoncepci v The Sims 4.

Jak přidat do knihovny Sims 4

Chcete-li přidat hru do své knihovny, musíte přejít na kartu Procházet hry a vybrat The Sims 4. Na této stránce klikněte na tlačítko Přidat do knihovny. Jakmile přidáte hru, obdržíte upozornění. Chcete-li otevřít knihovnu her, klikněte na tlačítko „Stáhnout do Origin“.

Jak přidat The Sims 4 do své knihovny

Chcete-li přidat The Sims 4 do své knihovny, spusťte aplikaci Origin a ujistěte se, že jste přihlášeni. Dále přejděte na kartu Procházet hry a poté na kartě The Sims vyberte The Sims 4. Na stránce hry klikněte na tlačítko „Přidat do knihovny“. Jakmile hru přidáte do knihovny, zobrazí se vyskakovací okno, které vám umožní ji otevřít v Originu.

Kde jsou uložené hry uloženy v Sims 4?

Když uložíte hru v The Sims 4, hra se uloží na pevný disk vašeho počítače do složky Dokumenty / Electronic Arts / Sims 4 / Uložit. V této složce najdete dlouhý seznam souborů s názvem: Slot_000000012.save nebo Slot_000000012.save. Tyto soubory obsahují informace o vaší uložené hře.

Podrobné tipy

  • Pokud máte potíže s přístupem ke své knihovně v The Sims 4, zkuste hru restartovat nebo zkontrolovat aktualizace.
  • Nezapomeňte si ukládat hry a pravidelně zálohovat hry a obsah, abyste nepřišli o svůj postup.
  • Do knihovny si můžete přidat nejen uložené hry, ale také postavy, domy a další materiály, které se vám povedly.
  • Nezapomeňte zkontrolovat aktualizace, abyste byli na čisté verzi hry a získali všechny nové funkce a materiály.

Závěr

Knihovna Sims 4 umožňuje ušetříš a ponech si svůj pokrok a materiály pro další použití ve hře. Můžete si najít ten svůj knihovna, přidat игры и Materiály nebo si vytvořte záložní kopii svého nejoblíbenějšího obsahu. Doufámetato příručka vám pomůže získat přístup k vašim knihovna a uložte si svůj postup v Sims 4.

Zajímavé:  Jak porodit rychleji v The Sims 4 bez kódů.

(SIMS 4) Každý už ví, že prostor knihovny v The Sims 4 je již galerií, jak ji otevřít? Nemám, mám knihovnu

prosím pomozte

Nejlepší odpověď

Pochopení rozhraní a ovládacích prvků – The Sims English

Galerie v ukázce The Sims 4 CAS

Dojmy ze hry — Fóra — diskuze, nápověda, problém.

http:// forums .playground .ru/sims_4/vpechatleniya_ot_igri-836240/

Zdroj: odstranit mezery
Jiné odpovědi
Související dotazy
Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»