News

Jak usmažit dítě v The Sims 4

Vím, že existuje takový mod, můžete člověka usmažit. Ale jako dítě jsem to viděl poprvé.

Jak staré je toto video? )

Nejlepší příspěvky pro dnešek
10910
10 hodinami

Jak si neodpočívat, aneb když je chlap hospodyně, tak bude grilovačka, grilovačka a pořádný odpočinek⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bylo mi 19 let. Kamarád mě pozval na grilování na Istrii. Chystala se tam jít se svým přítelem, jeho bratrem a několika dalšími přáteli. Souhlasím. Řekla, že mě vyzvedne bratr jejího přítele. Dobrá tedy. Požádali mě, abych si vzal sekeru. Můj otec měl doma sekeru. zeptal jsem se, dal mi to.

V určený čas mě Oleg přišel vyzvednout. Jeli jsme do Istra. Přijíždíme a můj přítel tam není. Ptám se jejího přítele, kde je?! Říká, že jsme se pohádali a ona nešla. Jsem šokován. Jsem na Istrii se šesti kluky, které dobře neznám.

Volal jsem kamarádce, řekla, že je naštvaná a zapomněla mi říct, že nepůjde. Skvělý.

Mělo to jít přes noc. Kluci začnou pít skoro hned, jak dorazíme. Všichni už jsou opilí, za volant si nikdo nesedne. Jsem v nějakých lesích. Nakonec mě omrzelo, že tam není oheň, stan a celkově strach.

Žádám vás, abyste alespoň zapálili! Je jim to jedno. No, řekl jsem, že půjdu domů. Smějí se, jako kam půjdeš v noci?

Zajímavé:  Kde je majitel obchodu s řezivem v The Sims 4.

Ale vím, kde jsme byli, na které straně dálnice Pjatnickoje. Vyděsila se, popadla tátovu sekeru a odešla. Kluci si byli jisti, že se vrátím.
Do prdele!

Prodíral jsem se lesy a poli jako modrý traktor k dálnici. Ztratil se v lese. A začalo pršet. Telefon je mrtvý, nejsou peníze! Také tato sekera.

V lese ve tmě jsem zakopl o kořen stromu a spadl do bahna! Ale dostal jsem se na Pyatnitskoye Highway! Stojím tam a sjíždím.

Sekeru prozíravě schovala do trávy na kraji silnice. Koneckonců, když přijdu bez něj, můj otec mě zabije!

Toyota zastavuje. Jsou tam dva muži, asi 60 let, vysvětlím jim, že musím do Zelenogradu. Říkají, posaď se. A já odpovídám, potřebuji teď něco vyzvednout. A vytáhnu z trávy sekeru.

Sednu si. Pojďme. Smrtelné ticho. Říkám jim, nebojte se))).

Chtěl jsem mi říct, jak jsem skončil tady, a oni mi odpověděli:
«My se o sebe nebojíme, ale kdo zůstal v lese?»

Zobrazit plnou
Emoce
8734
Před 22 hodinami

Odvolejte se, protože vrahovi komplicové jsou zastaveni

Od přímého vraha není odvolání, ale všichni zadržení spolupachatelé, 5 osob, podali odvolání ke změně preventivního opatření. ty. ať jdou domů, protože jsou bílé a nadýchané. Někteří lidé mají nemocnou manželku žijící v Ázerbájdžánu a dožadují se financí, jiní šli jen kolem. Četli jsme prohlášení a plakali. Dnes, 21. května, se posuzují výpovědi dvou podezřelých. 23. května byla další, dále si nepamatuji. Sedmý podezřelý je stále hledán.

Někde jinde bylo jasné, že Kirill jako by někoho volal o pomoc. Ne, nikomu nevolal. Prostě neměl čas, když ho ti chlupatí zabíjeli a řežou. Viděli jsme kevlarový pásek na džínách, no, možná ne kevlar, ale docela hustou tkaninu, propíchnutý přímo skrz.

Zajímavé:  Jak počít děti s čarodějem v The Sims 4.

Někdo píše, že se snažili dostat Kirilla z armády, ale není tomu tak. Žádné výmluvy, vše je v souladu se zdravím a zákonem.

Někteří lidé mluví o blogování a provokaci, ale to také není pravda. Video tohoto nelegálně zaparkovaného auta se natáčí a komentář toho, kdo video natáčí, že motorka není jeho, je pravdivý. Nebyl to Cyrus, kdo to natočil, a nebyl to jeho hlas.

Obecně se v médiích nějak staví, že Kirill je motorkář. Ano, vždy snil o motorce

Cyrus byl šťastný, když ho koupil. Cyrus ale není jen motocyklista. Vyšší vzdělání, dobrá práce, kamarádi, spousta různých koníčků, sport, modeling a stejné počítačové síťové hry.

Z té nedávné dálniční kolo, na kterém Cyrus objel celé město. Teď je zaparkovaný v jeho pokoji.

V jednom z komentářů k prvnímu příspěvku byla řeč o humbuku kolem smrti jeho syna. Myslíš to vážně? Nepotřebuji hodnocení. Nedostanu svého syna zpět. Nechci, aby se tento případ ztratil nebo umlčel. Potřebuji publicitu.

Dary nejsou potřeba, pomohla „Ruská komunita“ i motocykloví bratři. Děkuji všem za milá slova.

Doplnění: Tuto neděli 26. května bude 40 dní. Ti, kteří si přejí, se mohou modlit, vypít sklenku koly nebo přijít do Novolubertskoje.

Cyrus nikdy nepil alkohol, pouze colu.

Zobrazit plnou 1
Emoce
7822
15 hodinami

Šéf Rady pro lidská práva navrhl zakázat ženám v Rusku nošení nikábů⁠

Šéf Rady pro lidská práva (HRC) pod prezidentem Valerij Fadějev se domnívá, že v Rusku je nutné zavést zákaz nošení nikábu – tradiční dámské pokrývky hlavy, která zakrývá celý obličej kromě očí.

Fadějev zdůraznil, že o této otázce hodlá diskutovat s představiteli tradičního islámu v Ruské federaci. Podle jeho názoru může oblečení, které narušuje rozpoznání identity, zvýšit riziko terorismu.

Zajímavé:  Jak identifikovat špatný obsah ve složce mods v The Sims 4.

„Nyní jsou nikáby zakázány i v některých zemích Střední Asie,“ poznamenal. Zdroj

Šéf HRC navrhl zakázat ženám v Rusku nošení nikábů, HRC, islám, zákaz, oblečení, politika

Emoce
6262
8 hodinami

Hypotéka jako nečekaný lifehack

Nevím, jestli se smát nebo plakat. Sestra mé ženy požádala o hypotéku a potřebuje ručitele. Moje kandidatura byla vybrána jako nejstabilnější a s dobrým příjmem. Protože jsem ji a jejího manžela znal, odmítl jsem v této roli hrát. Výsledkem je, že její příbuzní se mnou přestali komunikovat a také se přestali navštěvovat. Asi si myslí, že mi hodně ublížili.

Ha ha ha! Ukazuje se, že je to tak jednoduché

Emoce
6136
9 hodinami

Sbohem má spřízněná duše. .

Přesto jsem se rozhodl napsat. Začal jsem to několikrát, nešlo to, umyl jsem to, zkusím to znovu.
14. března zemřela moje lepší polovička. 20 let jsme bojovali s nádorem na mozku (ne onkologický, ale vzhledem k jeho dispozici ho nebylo možné úplně odstranit, ale znovu narostl). 6 operací a shunt nám daly naději, vychovali jsme syna, „postavili si hnízdo“ (a nejednoho). Žili, radovali se a nadávali, trápili se.
Před rokem začalo zhoršování: hůl, chodítko, invalidní vozík, selhání pravé ruky a nohy, problémy s jídlem (polykání), problémy s komunikací a mnoho dalších drobností.
Vyšetření, CT, MRI, nádor neroste, ale začal tlačit na trup, hmm. Doktoři odvrátili pohled: «Je čas, připravte se.»
Shromáždil jsem balík dokumentů v Národním lékařském centru Pirogov (kde byly provedeny všechny operace). K operaci jsem se zavázal „podle vitálních indikací“, prognóza byla spíše negativní, bez % šance. Samozřejmě souhlasíme, alternativou je pomalá péče v agónii.
Operace byla úspěšná, byla živá, při vědomí, pozitivní dynamika v pravé ruce a noze. 6 dní na jednotce intenzivní péče, báli se na ni dýchat, monitorovali všechny problémy. Byli jsme převezeni na oddělení, začali jsme sedět, dělat rozcvičky, stanovili jsme termín propuštění a plán další rehabilitace za 2 měsíce.
Čtvrtého dne v noci odešla. Odešla ve stylu své postavy, tiše, bála se někoho rušit, bez sténání a stížností: prostě se jí zastavilo srdce. Ani jsem neslyšel (bydlel jsem s ní na oddělení).
To je vše. Za 2 měsíce přišlo úplné přehodnocení smyslu existence:
Vše, co děláme, je jen pro naše blízké, pro nás samotné to není zajímavé. Neodcházela jsem ve smutku, také uklízím, vařím, chodím do práce, komunikuji s rodinou a přáteli, ale tak nějak automaticky nic nepřináší uspokojení.
Přestal jsem se smrti bát, nikam nespěchám, ale ani se nebojím: tam se zase uvidíme.
Nejtěžší věc pro mě: návrat domů, cesta z práce, obchodu, od hostů se stává skutečnou zkouškou: vždy mě nastartuje okamžik vstupu do prázdného bytu.
. Ale hned řeknu, že jsem ji nechal jít, kdyby mi Bůh nabídl, abych ji vrátil, odmítl bych: hodně trpěla, zvláště v posledních šesti měsících.
Jsem vděčný Bohu a lékařům za to, že nám dali těchto 20 let, vděčný svým přátelům, známým, jí i kolegům z práce, kteří mě vždy podporovali a nestáli stranou.
. Nevím, co bude dál, kde najdu jádro existence, pravděpodobně v budoucích vnoučatech, v komunikaci se synem, ve vzpomínkách.
. Omlouvám se za mé přiznání, nashromáždilo se to.
. Promiň, Natašo. Teď je ti vždycky 55.

Zajímavé:  Jak pořídit snímky obrazovky v Cas Sims 4.

Jak usmažit dítě v Sims 2? Odpověz prosím)

Na modthesims si musíte stáhnout speciální desku. info (bez mezery), ale nejdříve se tam zaregistrujte, poté zadejte do vyhledávání: OMGWTFBBQ! Klikněte na Stáhnout a vyberte soubor, poté jej rozbalte do složky Moje dokumenty/EA GAMES/The Sims 2/Stahování a přejděte do hry (tato kamna si musíte zakoupit ve hře, prodává se v sekci „Vařič“).

Jiné odpovědi

dej to do malé místnosti dej kamna dej tam co se chystá odstranit postavu dvířka dej pryč dej spoustu věcí a pak se pohodlněji posaď a užij si podívanou)))))) ověřeno

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»