News

Jak rychle porodit v The Sims 4

Sims 4 těhotenské cheaty (květen 2024) Dvojčata, zrychlete

Sims 4 Těhotenské cheaty ([nmf] [cy]) Dvojčata, zrychlete

The Sims 4 je hra se simulací života, která vám umožní ovládat životy vašich simíků a experimentovat s různými osobnostmi. Když přijde na to mít děti, existuje několik důležitých věcí, které potřebujete vědět o těhotenství v The Sims 4.

Tohle se vám bude líbit! Píšeme o těhotenských cheatech Sims 4. Tyto hacky vám mohou pomoci mnoha způsoby, jako je například urychlení procesu, změna pohlaví nebo porod, kdy a kde chcete. Takže se pohodlně usaďte se sodou (nebo džusem) a čtěte dál, protože máme nejprve nějaké základní informace.

The Sims 4 – Rychlý úvod

The Sims 4 se od svého uvedení na trh v roce 2014 těší velkému zájmu hráčů i široké veřejnosti. Je považována za jednu z nejlepších her pro jednoho hráče, která kdy byla vydána, a dokonce si vysloužila uznání hráčů na všech platformách (Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4 nebo Xbox One).

Zajímavé:  Jak získat lebky v Sims 4.

The Sims 4 - Rychlý úvod

Hra může být zábavná i náročná; budete muset řídit životy své rodiny a zároveň jim časem budovat domov! Přestože je venku již čtyři roky, stále existuje spousta dalších funkcí, které vývojáři teprve musí vydat, což znamená, že tato hra nikdy nebude nudná!

Nyní, abyste mohli vytvářet nové simíky, musíte je nechat otěhotnět, a na to jsou také určité požadavky. To je to, čím se budeme zabývat v další části, takže zůstaňte naladěni!

Kdo může otěhotnět v The Sims 4?

Stejně jako v reálném životě by měl být člověk při snaze o dítě zasnoubený s někým opačného pohlaví. Ve hře Sims 4 to platí také – pouze dospělí a starší se mohou pokusit „pokusit se o miminko“ (dospívající nebo děti se nemohou zúčastnit). Výjimkou jsou mladé dospělé ženy, které mají příležitost stýkat se s teenagery nebo staršími muži.

Kdo může otěhotnět v The Sims 4?

The Sims 4 nám umožňuje vytvořit opravdu zajímavé postavy. Můžete například vytvořit postavu, která není v souladu s pohlavím, a nechat ji být unikátní, protože vám hra nabízí možnosti, které jsou při vytváření vašich simíků kombinovatelné a kombinovatelné!

Tyto možnosti jsou k dispozici v „Vlastní nastavení pohlaví“, která se nachází na kartě Výběr pohlaví. Otevřete nastavení a při vytváření simíka přejděte na kartu pohlaví a vyberte kategorii těhotenství.

V kategorii těhotenství si můžete přizpůsobit schopnosti své postavy (Simů), ať už váš simík může otěhotnět, otěhotnět ostatní nebo ne. Těhotenství vyžaduje čas, a pokud používáte těhotenské cheaty Sims 4, lze čas zkrátit.

Poznámka: Ve výchozím nastavení mohou simíci oplodnit ostatní a simíci mohou otěhotnět. Nyní, pokud chcete změnit jakékoli nastavení, můžete to snadno udělat. Starší muži jsou schopni oplodnit ostatní, ale starší ženy nemohou otěhotnět, i když je mají také.

Zajímavé:  Jak vzít zpět dítě z The Sims 4.

Jak otěhotnět a „Pokusit se o dítě“ v The Sims 4?

Doufáme, že rozumíte požadavkům na otěhotnění v sims 4 a jste také kvalifikovaní. Jste vdaná nebo ve vztahu s někým, kdo je také ze 40-50 % romantický? Pokud je to pravda, pak bude v tuto chvíli k dispozici „zkusit dítě“.

Jak otěhotnět a

Však si vzpomeňte! Tato podmínka byla oznámena pouze v případě, že některý z jednoho z partnerů je schopen otěhotnět a další osoba může mít dostatek štěstí, že otěhotní také někdo jiný.

Poznámka: Nejsme si jisti, kolik lidí je ve vaší rodině, ale pokud máte 8 a více členů, je opravdu těžké získat nového simíka, i když cvičíte a snažíte se o miminko. Je to proto, že Sims 4 umožňuje pouze osm členů jedné domácnosti – takže jakmile se někdo odstěhuje, můžete to zkusit znovu!

Jak urychlit těhotenství v The Sims 4?

Jak víte, mít nového simíka může trvat tři dny. Ale nyní vám ukážeme, jak tento proces urychlit pomocí tohoto těhotenského cheatu Sims 4. Už nemusíte čekat tři dny – postupujte podle těchto kroků a dejte své dítě na cestu během okamžiku!

Jak urychlit těhotenství v The Sims 4?

Pro urychlení těhotenství musíte nejprve povolit své cheaty stisknutím níže uvedené krátké klávesy podle vašeho zařízení.

  • Pro Microsoft Windows: Stiskněte Ctrl + Shift + Alt
  • Pro macOS: Stiskněte Ctrl + Shift + Alt
  • Pro PS4: Stiskněte všechna čtyři ramenní tlačítka
  • Pro Xbox One: Stiskněte všechna čtyři ramenní tlačítka

Po použití výše uvedené klávesové zkratky zadejte „testy jsou pravdivé“ a stiskněte tlačítko Enter. Poté obdržíte zprávu, že „Cheaty jsou aktivovány“. Nyní vložte níže uvedený kód do prázdného pole a stiskněte tlačítko Enter.

Zajímavé:  Jak ubytovat vdané v The Sims 4.

Cheat pro urychlení těhotenství: sims.add_buff buff_pregnancy_inlabor

Jak změnit pohlaví a mít holčičku nebo chlapečka ve hře Sims 4?

Chcete otěhotnět svého simíka pro dítě konkrétního pohlaví? Pak existují dva způsoby, jak změnit pohlaví miminka. Jeden se 100% zárukou a druhý má 50-50 šancí.

Jak změnit pohlaví a mít holčičku nebo chlapečka ve hře Sims 4?

Nejprve vás provedeme 100% zaručenou metodou, což je metoda podvádění (pomocí těhotenských cheatů sims 4). Při provádění této metody postupujte podle níže uvedených kroků:

  • Otevřete hru a poté pomocí klávesových zkratek otevřete příkazovou konzoli.
    • Pro Microsoft Windows: Stiskněte Ctrl + Shift + Alt
    • Pro macOS: Stiskněte Ctrl + Shift + Alt
    • Pro PS4: Stiskněte všechna čtyři ramenní tlačítka
    • Pro Xbox One: Stiskněte všechna čtyři ramenní tlačítka

    Nyní, pokud nechcete podvádět, můžete také zkusit jinou metodu uvedenou níže.

    Nyní vás naučíme trik, který by mohl fungovat právě ve vaší situaci. Většina našich uživatelů zjistila, že je velmi efektivní, takže doporučujeme vyzkoušet tuto metodu dříve, než cokoli jiného, ​​a poté nám dát vědět, jak dobře to fungovalo. Postupujte podle níže uvedených kroků podle vašeho požadavku.

    • Pokud chcete dívku, nechte svého Simíka poslouchat pop music a jíst jahody.
    • Pokud chceš kluka, musí tvůj Simík poslouchat alternativní hudbu a jíst mrkev.

    Sims 4 těhotenské cheaty pro dvojčata (2024)

    Pokud chcete dát své těhotné sim dvojčata, tyto tipy jsou pro vás. Není nic lepšího než dva novorozenci najednou! Tyto metody fungují dobře a svou práci odvedou i v tvrdém režimu. Obě metody jsou dobré, ale úspěšnost 2. metody je nižší než u 1. metody.

    Sims 4 těhotenské cheaty pro dvojčata (2024)

    Nejlepší způsob, jak získat dvě děti v Sims 4, je podvádění (Použití sims 4 těhotenství podvádí dvojčata). Tato metoda má 100% úspěšnost a každý uživatel ji považoval za užitečnou, takže postupujte podle následujících kroků, jak mít dvojčata v Sims 4:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»