Dům

Jak si vybrat dům v The Sims 4

Jak získat dům v The Sims

Otázka nákupu bydlení v Sims je velmi aktuální. Dům si můžete buď koupit, nebo si ho postavit sami. Nejtěžší je ale najít dům, který odpovídá potřebám a materiálním možnostem herní postavy. Tak jak na to koupit nebo postavit dům v sims

Kde najít peníze na koupi domu

Prostředky na koupi domu můžete získat jedním ze dvou způsobů (nebo dvěma současně). První lze nazvat typickým, předpokládá normální výdělky: postava pracuje a vydělává částku, kterou potřebuje. Práce na vydělávání peněz je v herním světě dost.

Druhým způsobem je použít cheat a získat peníze pomocí speciálního kódu. V tomto případě kombinace tlačítka Ctrl+Alt+C otevře konzolu, kde je napsán následující příkaz: Motherlode. Tento postup výrazně zlepší finanční situaci vašeho hrdiny, navíc pokud není dostatek peněz, lze jej znovu opakovat. Možná se tato metoda bude zdát pro někoho jednoduchá a ne tak zajímavá a v jistém smyslu trochu nečestná. Je to ale rychlé a efektivní a pořídit si bydlení se vyplatí.

Kde koupit dům v The Sims

Když váš Sim vybere dostatečné množství peněz, bude se muset vystěhovat z bydlení, ve kterém momentálně žije. Chcete-li to provést, klikněte na telefon a vyhledejte odpovídající položku nabídky. Budete mít výhled na oblast, kde si váš Sim může najít vhodný domov pro sebe. Jakmile je dům vybrán, stačí jej koupit a Simík může poblahopřát ke kolaudaci.

Jak postavit dům v The Sims?

Stavba domu je důležitý proces, protože pro majitele je dům jeho pevností, a to i v herní realitě, zejména proto, že The Sims je simulátor skutečného života. Abyste mohli zahájit stavbu, měli byste vstoupit do speciálního konstrukčního režimu (ikona s obrázkem pily a kladiva). Poté můžete zahájit stavbu a začít výběrem vhodného pozemku. Cena pozemku se bude odvíjet od stejných faktorů jako v reálném životě – lokalita, rozloha a tak dále.

Zajímavé:  Jak zachránit dům v The Sims 4.

Po výběru začněte navrhovat svůj dům. K tomu musíte předem vědět, jaký dům budete stavět – jeho dispozice, počet pokojů, velikost a tak dále. Jen to nepřehánějte, protože musíte pracovat v rámci svého rozpočtu. Pokud má dům více podlaží, naplánujte si umístění schodiště. Rozložení není omezeno, takže zapojte svou fantazii. Všechno je zde možné – od posilovny a vířivky až po kanceláře a salonky.

Na konci projektu položte základ domu, poté samostatné místnosti, pro každou z nich je vybrána podlahová krytina (sortiment krytin je velmi působivý). Když dokončíte první patro, pokračujte do druhého a pracujte na něm podle stejného principu.

Jakmile dokončíte samotnou kostru domu, můžete začít se zařizováním. Vybírejte a uspořádejte nábytek v pokojích, uspořádejte design, vyberte dekorace. Po dokončení vnitřní výzdoby domu začněte s terénními úpravami místní oblasti. Zde můžete zařídit bazén a fontány, vytvořit květinové záhony, zasadit stromy a tak dále. Doufáme, že jste našli odpověď na svou otázku — jak si vytvořit svůj vlastní dům v Sims.

Jak postavit a zařídit dům

Stavění vlastních domů v The Sims 4 je ještě jednodušší a zábavnější než v předchozích dílech. Za prvé, hráči dostali mnoho nových vylepšení, včetně škálování dokončených místností, byly přidány nové úrovně základů a výšky zdí. Jak se neztratit na obrazovce montáže? Podívejte se na obrázek níže a popis všech dostupných funkcí.

1. Horní konstrukční panel obsahuje několik užitečných nástrojů. Tyto zahrnují:

  • Vyberte (H) standardní kurzor
  • Kapátko (E) Kliknutím na konkrétní typ podlahy, nástěnné malby nebo předmětu rychle zkopírujete daný výběr
  • Kladivo (K) univerzální nástroj pro bourání zdí nebo odstraňování předmětů
  • Nástroj pro návrh (R) po kliknutí na daný objekt nebo typ výkresu můžete vybrat jinou barvu
  • Zpět (Ctrl + Z) vrátí zpět poslední akci
  • Opakovat (Ctrl + Y) zopakuje další akci
  • Panel informací o šarži zobrazuje některé informace o aktuálně upravené šarži
  • Uložit do mé knihovny přesune aktuální projekt do knihovny; můžete použít později
  • Přesunout dům (U) Přesunout celé rozvržení místnosti na pozemek
  • Denní čas (L) změňte aktuální denní dobu, abyste viděli, jak váš nový domov vypadá při jiném osvětlení
Zajímavé:  Jak najít čokoládovou fontánu v The Sims 4.

2. Vyhledávač Je to jednoduchý a užitečný nástroj pro hledání objektů. Vše, co musíte udělat, je vyhledat „vana“, abyste našli všechny položky tohoto typu.

3. Hotové pokoje, třídění nábytku podle typu pokoje, nábytek daného typu To jsou možnosti, které vám umožní rychle najít potřebné předměty nebo využít vizi tvůrců a využít navržené pokoje, kuchyně, ložnice nebo kanceláře.

Jak postavit a zařídit dům

4. Klikněte na jednotlivé konstrukční prvky nebo dekor pro přechod na konkrétní kategorii, jako jsou stěny, podlahy, základy, ploty, střechy, okna, dveře atd.

5. Přepínejte mezi budování zdí и hotové prostory.

6. Kategorie objektů rozdělené podle typu místnosti mnohem jednodušší při hledání konkrétních objektů.

7. Náhled položky usnadňuje výběr údajů o nábytku. Po kliknutí na ně věnujte pozornost levému dolnímu rohu rámečku. Jsou tam barevné paprsky, po kterých můžete změnit barvu předmětu.

8. Změňte velikost místnosti bylo to mnohem jednodušší než obvykle. Stačí kliknout na místnost a tažením levého tlačítka myši přetáhnout bílé šipky požadovaným směrem. Tímto způsobem můžete snadno škálovat místnost, aniž byste se museli starat o další sousední místnosti. Kliknutím na místnost je také můžete rychle otáčet pomocí klenutých šipek a také zvětšovat stěny kliknutím na jeden ze tří sloupců.

Při výběru nábytku do konkrétní místnosti věnujte zvláštní pozornost tomu, jak je přístupný pro zamýšlený účel. Neumisťujte manželskou postel do rohu ložnice, protože to druhému Simíkovi znesnadní její používání. Alespoň jeden bude vždy spát, ale pokud obsadí krajní stranu a druhá strana je přilepená ke zdi, druhý Sim si pravděpodobně zdřímne na podlaze.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»