Dům

Jak postavit víceúrovňový dům v Sims 4

Jak postavit dům Sims 4

Neomezené zdroje na stavbu jsou jedním z hlavních trumfů hry Sims. Vývojáři neustále rozvíjejí své myšlenky a optimalizují únavné procesy výstavby budov, díky čemuž jsou zajímavější a modernější. Můžete psát manifesty o kráse domů, jejich praktičnosti a všestrannosti celé dny. Z našeho článku se dozvíte, jak správně postavit dům.

Stáhněte si a nainstalujte doma

Veškerý další obsah pro SIMS se stahuje prostřednictvím online komunity Origin. Právě v tomto spouštěči má hra nejvyšší práva a odtud přichází na počítače uživatelů. Implementace tak univerzálního, ale velmi výkonného modifikačního systému dala autorům modů i běžným hráčům široký prostor k vytváření architektonických zázraků.

Všichni hráči, kteří si stáhli příslušnou hru, mají přístup do obchodu s obsahem. Produkty jsou distribuovány zdarma na základě bezplatné licence. Každý z prezentovaných produktů má podrobný popis, který jasně naznačuje všechny nuance fungování této modifikace. Pokud nechcete používat neznámý obsah, můžete se s ním seznámit přímo na hlavní stránce – zde jsou ukázková videa a recenze od skutečných uživatelů.

Také galerie produktů Origin se snadno otevře v prohlížeči (ještě jednodušší je navigace). Pro usnadnění vyhledávání byly přidány speciální doplňkové navigační prvky a filtry kategorií. Až si vyberete požadovaný dům, přejděte na stránku s ním. Na něm uvidíte mnoho charakteristik a parametrů, popis doplňku a komentáře uživatelů. Zajímá nás tlačítko „My Downloads“ (ikona se složkou a zaškrtnutím) – klikněte, najděte požadovaný mod v knihovně, připojte jej v nastavení hry a máte hotovo.

Existuje také alternativní možnost získání budov, která je založena na „kořisti“ jiných internetových zdrojů. Pokud zadáte odpovídající požadavek v adresním řádku vašeho prohlížeče, získáte zcela rozumný výsledek. Pozor však na spolehlivost stránek (viry se často šíří prostřednictvím modů) a kvalitu samotných komponent (někdy neschopní moddeři hru prostě „zabijí“). Po nalezení požadovaného domova si tedy musíte stáhnout instalační soubory a provést manipulace s jejich rozbalením, protože jsou často dodávány v archivech.

Zajímavé:  V životním režimu není žádný dům Sims 4.

Pokud je soubor „čistý“, jednoduše jej přesuňte do složky Mody. V ostatních případech je třeba dodržovat určitá doporučení. Vše závisí na rozšíření finálního balíčku. Pokud se jedná o standardní archiv jako .7-zip, .rar, pak zkontrolujeme přítomnost prvků .bpi, .blueprint, .trayitem a vše rozbalte do kořenového adresáře The Sims. Formát .balík je populární, ale zřídka se používá pro doplňky související s budovami. Přidá se do adresáře hry bez nutnosti rozbalování.

Důležité!Vždy zkontrolujte, zda se verze hry a modifikace shodují, jinak může dojít k neočekávaným chybám. Nezapomeňte povolit použití dalšího obsahu v nastavení Sims (ve výchozím nastavení je zakázáno).

Jak postavit dům

Důležitou výhodou The Sims 4 jsou neomezené možnosti. Všestranné a jednoduché nástroje vám zároveň umožní vytvořit si domov, který budete skutečně obdivovat. Ve skutečnosti je vše omezeno pouze vaší představivostí a pár zdroji, které poskytuje samotná hra. Přestože jsme již diskutovali výše, funkčnost The Sims lze výrazně rozšířit pomocí jednoduchých manipulací s dalším obsahem a knihovnou Origin.

Obecně platí, že stavba domu by měla vycházet nejen ze zásad, o kterých bude dále řeč, ale také z dalších účelů provozu stavby, jejího umístění a dalších faktorů. Například nejzákladnějšími prvky v každé budově jsou stěny. Uzavřené stěny ve hře znamenají určitou místnost (místnost), ale lze s ní pracovat rozšířeným způsobem. Flexibilita a dynamika nástrojů vám umožní vyplnit prostor pro jakýkoli úkol.

Podívejme se blíže na stěny. Lze je otáčet, přeskupovat, mazat, kopírovat. Místnosti lze vzájemně natahovat, přesouvat po podlažích, vytvářet geometrické tvary, jako jsou čtverce a obdélníky, duplikovat je a porovnávat pomocí pravítka. Design interiéru zůstane nedotčen, pokud jej hráč potřebuje. Pohodlí rozšíření prostoru spočívá v přítomnosti speciálních označovacích čtverců, které usnadňují navigaci.

Zajímavé:  Kde je dům The Sims 4.

Pokud pro určité objekty není dostatek místa, hra se automaticky pokusí kompenzovat prostorové ztráty. Toto je funkce The Sims 4, jejíž flexibilitu si většina komunity všimla. Mimochodem, některé vnitřní předměty se v tomto případě mohou přesunout do zavazadla. Simomaniaci dlouho chtěli kulaté stěny, ale zatím vývojáři s touto novinkou nijak nespěchají. Snad v budoucnu přibude podobný mechanismus s nějakým patchem, který vzbudí zájem většiny komunity. O výšce stěn nemá smysl mluvit – experimentujte.

Nyní o základu. Zde je výškově nastavitelný i ve vztyčené konstrukci a opláštění je provedeno různými materiály. Zvláštní atmosféru dodává schodiště před vchodem, které se automaticky přizpůsobuje při změně parametrů základu. Stěny se snadno připevňují k základně domu, aniž by to komplikovalo instalaci dalších prvků, včetně střechy. Mimochodem, má širokou škálu podob. Dlaždice mohou být kulaté, čtvercové, obdélníkové, oválné. Rozměry se automaticky přizpůsobí celkové ploše obytného prostoru, což usnadňuje instalaci.

Koupě domu

Koupit dům v The Sims není těžké, protože zde nemusíte zažít právní problémy, které se objevují v reálném životě. Na samém začátku hry má hráč na výběr: malý dům nebo prázdný pozemek s rozpočtem na vnitřní a vnější součásti budovy. Pokud se chcete přestěhovat ze stávajícího domova, vyberte si telefonní číslo a klikněte na „Přesunout rodinu“. Otevře se mapa, kde musíte vybrat požadovanou možnost.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»