Dům

Jak přestěhovat několik rodin do jednoho domu v The Sims 4

‘The Sims 4’ vám ​​umožní mít v domácnosti pouze 8 Simíků – zde jsou modifikace, které můžete přidat

Pro některé The Sims 4 Mít pouze osm Simíků v domácnosti je obrovské omezení. Postavit dům snů s desítkami členů rodiny žijících společně ve velkém starém domě by nebylo možné bez úprav.

Článek pokračuje pod inzerátem
Článek pokračuje pod inzerátem

Modifikace pro The Sims 4 komunita je jejich záchranou a boří zavedené hranice stanovené ve hře vývojářem Maxis Studios. Pokud tedy chcete mít ve svém rostoucím virtuálním domě více než osm Simíků, musíte najít mod, který budete používat.

Zde je několik důvěryhodných možností, které můžete vyzkoušet The Sims 4.

Článek pokračuje pod inzerátem

Jak mít více než osm Simíků v ‘The Sims 4’ vysvětluje:

Našli jsme tři The Sims 4 mody během našeho výzkumu, které můžete použít k tomu, abyste měli v domácnosti více než osm Simíků. Každý poskytuje ruční způsob, jak přidat člena, kdykoli budete chtít.

Mod MCCC nabízí způsob, jak zvýšit limit vaší domácnosti, a obsahuje příkazy pro romantické interakce a vyvolávání Simíků.

Podle stránky MCCC si musíte stáhnout mod a postupovat podle pokynů na domovské stránce, abyste se vyhnuli škytavkám při hraní.

Článek pokračuje pod inzerátem

Mod Full House umožňuje hráčům vytvářet domácnosti až s 24 Simíky. Má také příkazové řádky podobné MCCC, které můžete použít k ručnímu přidávání, odstraňování a porušování limitu 24 Sims ve svém volném čase.

Zajímavé:  Kde najít cihlový dům v The Sims 4.

Na stránce modu přes Patreon si stáhněte Full House a zkopírujte a vložte složku na místo, kde The Sims 4 je nainstalován na vašem zařízení. Spusťte hru, přejděte na „Nastavení > Jiné“ a vyberte „Povolené modifikace skriptů“ pro aktivaci modu.

A konečně, modul Larger Sims Households vám umožňuje změnit výchozí nastavení osmi Simíků na domácnost 10, 16 a 25.

The Larger Sims Households slouží pouze k překonání limitu osmi Simíků, takže pro pohodlí nemusíte používat žádné další příkazové řádky. Mod si můžete stáhnout na jeho stránce a musíte postupovat podle stejného instalačního procesu pro režim Full House popsaný výše.

Článek pokračuje pod inzerátem

Kolik Simíků můžete mít v domácnosti?

S mody, o kterých jsme hovořili, můžete snadno překonat hranici osmi Simíků, kterou hra má, a dosáhnout až 25 Simíků pod jednou střechou.

Kromě modu Larger Sims Households můžete přidat ještě více Simíků s dalšími dvěma díky příkazům uvedeným na jejich příslušných stránkách.

Jako přátelské varování může přinést příliš mnoho čehokoli The Sims 4 běží strašně pomalu a bojuje s načítáním správně. Nemluvě o tom, že můžete narazit na nějaké nešťastné závady.

The Sims 4 je k dispozici na PC, Mac, Xbox One a PlayStation 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»