Kde

Kde najít krystaly v The Sims 4

Tajemné památky z The Sims 4: Dobrodružství v džungli

Předběžný přístup od EA Herní sada je poměrně bohatá na památky, které udivují svou rozmanitostí. Jste-li však spíše praktičtí lidé, kteří se nemohou divit krásným „cetkám“, pak si na své přijdou i vzácnosti, a to tajemné relikvie! Uvnitř nich se skrývá mystická síla, o které bude po přečtení tohoto článku záhad o něco méně!

Historický původ

Všechny relikvie, včetně tajemných, přišly k moderním Simíkům od Omiskánů – implikovaných předků. Starověká společenství se vždy vyznačovala přítomností vlastní pohanské víry a díky tomu se zachovaly četné totemy v podobě hlavních božstev. Byli to pro ně Bedlam, Zatoto, Balampasa a Lilia. Podle klasiků žánru je každému z parfémů přiřazen svůj jedinečný význam. Bedlam je tedy lama, který miluje triky a odchylky od nejrůznějších norem, ale zároveň trvá na tom, že ti, kteří jsou dobře bráněni, jsou zachráněni; Ale Toto je patronem příběhů a písní; Balampasa je jaguár dobrodružství a nečekaných náhod; Lilie je symbolem harmonie a krásných jevů. V relikviích není použita pouze inkarnace Lily: zjevně je příliš krásná na to, aby rozhodla o osudu Simíků. relikvie Bedlam, Zatoto, BalampasaKromě zvířecích symbolů přikládali Omišané význam i trochu abstraktnějším pojmům. Mezi ně patří: Smrt — jako součást procesu života, kterého se všichni účastníme a kterého se ne vždy vyplatí bát; Chaos je jako bezprecedentní síla schopná zničit jakékoli plány; Správce je jako spojovací článek mezi dvěma předchozími koncepty, schopný zachránit před jejich nejstrašnějšími následky. Proč všechna ta historická nudnost? A k tomu, že horní části tajemných relikvií jsou zasvěceny všem zvířecím idolům, základny jsou věnovány procesům a malé historické shrnutí vám umožní lépe pochopit sílu, která je v nich obsažena.

Zajímavé:  Kde žije Emilia v Sims 4.

Skládání tajemných relikvií

způsob získávání tajemných relikvií

Pokud položíte všechny díly ze zařízení vedle sebe, je nepravděpodobné, že s ním budete moci pracovat. Je to stejné jako s relikviemi: jsou to zbytečné předměty, dokud je neseberete. Relikvie tedy obsahuje základnu se ztělesněním abstraktního procesu, vršek s vyobrazením zvířecího idolu a krystal pro aktivaci síly. A pokud se nemusíte starat o poslední prvek, pak je třeba pečlivě vybrat první dva. Montáž nefunguje pouze jedním směrem: základna odhaluje podstatu vršku a naopak. Před montáží je ale potřeba najít komponenty. A zde nebudete moci využívat služeb trhu: budete si to muset extrahovat vlastní krví a potem. Základny a vrcholy Tajemné relikvie lze získat:

  • Při provádění vykopávek;
  • Nalézt je v truhlách;
  • Úspěšným dokončením karet náhody, které se objevují během přechodů džunglí.

Zároveň existuje závislost na úrovni dovednosti Archeologie: čím vyšší úroveň, tím vyšší je pravděpodobnost nalezení součástí tajemných relikvií. Rozvoj dovednosti Archeologie je podrobně popsán v tomto článku.

Když už máte základnu a vršek v kapse, zbývá jen najít krystal pro intarzii. V počátečních fázích zde mohou nastat největší potíže, protože zpracování krystalu z minerálu na archeologickém stánku vyžaduje charakter sedmá úroveň Schopnost archeologie. Samotný proces zpracování je zanedbatelný a nezabere mnoho času.

zpracování minerálního krystalu na stole archeologa

Samotný krystal může být naprosto cokoliv – je aktivátorem síly tajemné relikvie a nijak ji neovlivňuje.

Před sestavením tajemné relikvie se musíte rozhodnout, zda vám nezáleží na budoucích nemovitostech, nebo chcete něco konkrétního, protože pokud dáváte přednost druhé možnosti, bude docela obtížné vybrat vše sami. Sílu relikvie lze poznat pouze prostřednictvím zkušenosti. Co je to vůbec za sílu? Božské prokletí a požehnání, které se projeví, když se spojí určité složky relikvie. Shromáždění tajemné relikvie není možné zrušit, proto vám dáváme do pozornosti tabulku s účinky, které budou mít:

Zajímavé:  Kde je romantická zahrada v The Sims 4.
Základ relikvie «Smrt» Založení relikvie Chaosu Základna relikvie „Dozorce“.
Relikvie Bedlama Požehnání pomocníka kostry Nadává «Jídlo všude» Kletby Antiků
Relikvie Zatota Vyvolený pro smrt Prokletí «Greedy Needs» Curses «Personal Cloud»
Relikvie Balampasy Požehnání „Proměň se v kostru“ Požehnání «Nový vztah» Materiální požehnání

Simík si bude pamatovat sílu tajemné relikvie, pokud ji již použil na sebe nebo na jiné, a také příležitostně, pokud ji zažil za jiných okolností. Nebudeme se dlouze zdržovat nad každou z kleteb a požehnání, ale opět stojí za zmínku, že některým kletbám byste se neměli vyhýbat, protože je lze snadno překonat. Ale po nich bude následovat užitečné požehnání!

shromážděná relikvie

Připojení vršku k základně nevyžaduje nic jiného, ​​než být v inventáři postavy. Montáž se provádí kliknutím na vršek nebo základnu v zavazadle a poté na tlačítko „Kombinovat s“. «. Poté se zobrazí nabídka s výběrem dostupných položek.

spojení relikvie s krystalem

Někdy při sestavování mohou na vaši postavu sestoupit omijští bohové a pak se relikvie stane zlatou. Rozdíl je v tom, že zlatá relikvie může být použita vícekrát než běžná.

zlatá relikvie

Po dokončení sjednocení zbývá pouze přidat krystal (který jsme již dostali dříve) — a máme v rukou zdroj prastaré magie, se kterou přichází velká síla a dalšíоVětší zodpovědnost!

Využití síly tajemných relikvií

Sílu relikvií můžete použít jak na sebe, tak na jiné postavy, aniž byste k nim změnili svůj vztah. To znamená, že nezáleží na tom, zda jste prokleli nebo požehnali jinému Simíkovi, zdá se, že o tom neví, protože proces sesílání kouzla obvykle probíhá na dálku. Existují pouze některá omezení: nemůžete kouzlit na Simíky v pubertě nebo na ty, kteří na ně již nějaké kouzlo mají.

Zajímavé:  Kde roste zakázané ovoce v The Sims 4.

pomocí síly relikvie

Nic na světě netrvá věčně a relikvie také ne. Nebudete je moci používat příliš často, protože je třeba obnovit pevnost a časté používání způsobí opotřebení. Poté, co se praskliny objeví, další kouzlo tajemnou relikvii nenávratně zničí.

restaurování a poškození relikvií

Závěr

Tajemné relikvie se na samém začátku zdají být něčím těžkým a nevysvětlitelným, ale doufáme, že tento článek pomohl alespoň trochu pochopit jejich podivnou povahu. Ale pamatujte, že byste neměli zneužívat vyšší síly: nikdy nevíte, jak to může dopadnout?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»