Kde

Kde najít budovu galerie v The Sims 4

Galerie The Sims 4 je online výměna vlastního obsahu pro The Sims 4. Umožňuje hráčům sdílet Simíky, rodiny, domácnosti, pokoje a budovy s ostatními hráči a umožňuje hráčům okamžitě přidávat další výtvory hráčů přímo do hry. Na rozdíl od předchozích burz je galerie plně integrována The Sims 4, [1] a obsah lze přidat do galerie přímo ze hry, nebo si jej stáhnout a okamžitě použít ve hře. Galerie je také přístupná přes TheSims.com [2] nebo Galerie The Sims 4 aplikaci [3] i pro lidi, kteří ji nemají The Sims 4.

Galerie byla zpřístupněna pro konzolové verze The Sims 4 16. ledna 2020. Konzolové přehrávače mohou volně sdílet obsah s přehrávači PC a Mac a naopak. [4]

Obsah

Přístup [upravit | upravit zdroj]

Galerie je přístupná v The Sims 4. Galerie se otevře kliknutím na ikonu v pravém horním rohu obrazovky s několika rámečky obrázků.

Galerie je přístupná mimo hru prostřednictvím webových stránek galerie a prostřednictvím oficiálních aplikací galerie. Webová adresa galerie je http://www.thesims.com/gallery. Zatímco web Galerie je přístupný všem, procházení, vyhledávání, komentování, lajkování a stahování je omezeno pouze na lidi, kteří se přihlásí do Originu. [2] Galerie je navíc k dispozici jako mobilní aplikace v obchodě Google Play a App Store pro zařízení Android a iOS. [3] Obsah galerie lze zobrazit pomocí aplikace, poté jej uložit do „Moje knihovna“, stáhnout a přidat do The Sims 4 automaticky při příštím načtení. Stejně jako u webových stránek Galerie je přihlášení k Origin vyžadováno, abyste mohli lajkovat, sdílet nebo komentovat jakýkoli obsah v Galerii.

Zajímavé:  Kde stáhnout věci pro The Sims 4.

Navigace [upravit | upravit zdroj]

Kliknutím na výše uvedenou ikonu přesměrujete hráče na stránku Novinky v Galerii. V horní části obrazovky najdou hráči několik záložek a tlačítko pro ukončení. Karty jsou následující;

  • Galerie: Zde se objeví hlavní část práce komunity. Zpočátku se nefiltruje podle typu položky, ale podle toho, co bylo za poslední týden zařazeno mezi oblíbené. Výtvory lze filtrovat podle času, typu, lajků atd. Jednotlivé výtvory lze také vyhledávat.
  • Spark’d Challenge: Zde si hráči mohou prohlížet informace související s aktuálním Spark’d výzvu a také hlasování o příspěvcích ostatních hráčů.
  • Novinky: To umožní hráčům vidět, co je populární a co se líbilo jejich přátelům, stejně jako další relevantní zprávy.
  • Domovská stránka uživatele: Tato karta bude pojmenována podle hráčova účtu. Zde si mohou prohlédnout své přátele, sledující a účty, které sledují, a také komentáře, které lidé zanechali na jejich domovské stránce, a nahraná videa, která (volitelně) předvádějí.
  • Moje knihovna: Zde lze nalézt všechny výtvory hráče a soubory ke stažení. Odtud je mohou přidat do hry.

Galerie [upravit | upravit zdroj]

Beta verze galerie.
Další beta verze galerie.
Galerie The Sims 4 na mobilním zařízení.

Reference [upravit | upravit zdroj]

  1. ↑https://twitter.com/SimGuruSarah/status/476080689717063683
  2. ↑ 2.02.1 Galerie The Sims 4: Webová verze je nyní k dispozici (SimsVIP)
  3. ↑ 3.03.1 „Aplikace“ Galerie The Sims 4 je nyní k dispozici (SimsVIP)
  4. ↑https://simscommunity.info/2020/01/16/the-gallery-is-now-available-for-the-sims-4-on-xbox-one-and-ps4/

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»