Kde

Kde najít celebrity v The Sims 4

Jak se stát celebritou v Sims 4

V doplňku Path to Glory budete žít život hvězdy s fanoušky, tiskem a večírky. Každá kariéra nyní bude mít akce, které zvýší vaši úroveň slávy a vaši popularitu.

Jak se stát hvězdou v Sims 4

Abyste se stali hvězdou, musíte si nainstalovat doplněk The Sims 4: Path to Glory. V některých pirátských sestaveních je již nainstalován. V licencované hře bude doplněk ve výchozím nastavení také povolen. Hra bude mít fanoušky a tisk loví celebrity. Budete muset sledovat úroveň své reputace.

Jak se stát celebritou v Sims 4

Chcete-li se stát hvězdou, hrát ve filmech, prodávat obrazy a snažit se dosáhnout maximální úrovně v profesi. Existuje příležitost stát se slavným v jakékoli kariéře.

Jak se stát celebritou v Sims 4

Když je úroveň vaší slávy vysoká, fanoušci začnou být ve službě před vaším domem. Budete je moci obejmout a dát jim autogram. Také fanoušci s paparazzi vás budou následovat na ulici.

Jak se stát celebritou v Sims 4

Body slávy lze vyměnit za speciální bonusy. Dávají vám výhodu ve hře.

Jak zvýšit úroveň své celebrity

Chcete-li zvýšit úroveň své slávy, hledejte interakce s ikonou „+☆Fame“. Každá akce má jiný význam. Natáčení filmu a účast na něm vám přinese větší slávu než prodej obrázků. Být hercem vám proto přinese více celebrit než být umělcem.

Jak se stát celebritou v Sims 4

Pokud se vám nepodaří získat body slávy za staré kariéry, můžete přijít o práci. Použijte Božskou korunu s diamantovým krystalem ke zvýšení úrovně své slávy. Celebrita je také ovlivněna pověstí. Lze jej získat konáním dobrých a špatných skutků. Existuje celkem sedm úrovní reputace. Postava začíná jako neutrální postava a poté se může stát kladnou nebo zápornou postavou. Pro každou reputaci jsou k dispozici party, které mohou přidat slávu.

Zajímavé:  Kde Kleptman prodává věci ze Sims 4.

Jak vypnout celebritu

Chcete-li zakázat celebrity pro všechny postavy, přejděte do nastavení hry do sekce — Cesta ke slávě. Tam zaškrtněte políčko – odmítnutí slávy.

Jak se stát celebritou v Sims 4

Chcete-li to provést pro konkrétního Simíka. Přejděte do nabídky Simologie → Veřejné mínění a klikněte na hvězdičku vedle množství slávy.

Jak se stát celebritou v Sims 4

V dialogovém okně informací o slávě můžete kliknout na tlačítko pro odmítnutí slávy.

Jak se stát celebritou v Sims 4

Všechny úrovně slávy

S každou úrovní se vám otevírají nové příležitosti. Patří mezi ně bonusy v tabulce informací o slávě a akce.

Úroveň slávy popis
1. Pozoruhodný nováček Můžete si zakoupit bonus za slávu a otevře se vám slot pro speciální charakterový rys.
2. Vycházející hvězda Pózování pro fotky a podepisování podpoří vaši slávu. Fanoušci mohou odmítnout autogram. Fanoušky můžete získat plánováním schůzek. K dispozici máte dva bonusy za slávu.
3. Téměř celebrita Nyní vás budou následovat fanoušci a tisk. Pořizujte selfie a obejměte své fanoušky. K dispozici jsou vám nové bonusy, včetně bonusu za pověst.
4. Skutečná hvězda Máte přístup ke hvězdné procházce, fandění a dvěma bonusům.
5. Super-Duper hvězda Vrchol slávy. Byly otevřeny nové sloty pro charakterové vlastnosti a jsou k dispozici bonusy. Jakmile obdržíte svou jmenovku, umístěte ji na chodník slávy v údolí Del Sol.

Kód celebrit

Chcete-li změnit úroveň slávy pomocí cheatů, stiskněte ve hře CTRL SHIFT C a zadejte kód vývojáře:

testy jsou pravdivé

Stiskněte Enter. Poté podržte klávesu Shift a vyberte postavu, kterou chcete změnit. Dále najděte položku „veřejné mínění“. Tam můžete snížit nebo zvýšit úroveň slávy.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»