Dům

Jak stavět domy v The Sims 4

S vydáním nové verze přišlo jedno zklamání, některé novinky se ukázaly být tak silné, že některým hráčům zkazily náladu.

Zdálo se, že The Sims byli vynalezeni jako simulátor architektonických výtvorů, což byl jeden z nejzajímavějších projektů.

A nyní se místo veselých úvah o tom, jak nejlépe postavit svůj dům, hratelnost v The Sims 4 zjednodušila, nyní jde o manipulaci s již připravenými místnostmi, zbývá jen změnit velikosti a dekorace a okna mohou být přidáte stisknutím jediného tlačítka.

Toto je video v angličtině o tom, jak postavit dům v The Sims 4. A aby mohl hráč postavit dům, musí být starší 18 let

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
tygr n-ok [52.2K]
Před 5 lety

Abyste mohli snadno postavit dům v The Sims 4, musíte vzít v úvahu, že musíte přejít do konstrukčního režimu. K tomu budeme muset vybrat město a volné místo (za předpokladu, že jsme právě začali hrát) nebo kliknout na ikonu s kladivem a klíčem (pokud jsme se rozhodli během hry něco postavit nebo předělat) v horní části pravý roh. Takže v režimu stavby v The Sims 4 budeme mít potřebné nástroje pro stavbu domu (pravý roh v horní části obrazovky). Můžete vybrat každý detail zvlášť nebo použít hotové dispozice a i v nich můžete měnit velikost místností.

Zajímavé:  Jak přimět dům hořet v The Sims 4.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jsem Černá Luna [300K]
Před 5 lety

Postavit dům v The Sims 4 není vždy tak snadné, a to ani pro někoho, kdo ví, jak hrát. Nejprve pochopíme mechaniku konstrukce. V první verzi lze dům postavit mimo herní režim. Chcete-li to provést, spusťte hru, načtěte uložení s hotovou postavou nebo vytvořte novou a po úpravě postavy spusťte hru. Vyberte město z dostupných měst, klikněte na prázdné místo a vyberte „postavit“. Ocitneme se tak v konstrukčním režimu, ve kterém se skutečně vyskytuje. Podle druhé možnosti můžete stavět/dostavovat/přestavovat domy přímo ve hře samotné, přechodem z herního režimu do režimu výstavby města, to provedete kliknutím na ikonu ve hře, která se nachází vpravo nahoře roh:

Jak postavit dům v The Sims 4? Když jste v konstrukčním módu, uvidíte části menu, jsou v pravém horním rohu, nahoře uprostřed obrazovky a dole je hlavní menu s nástroji. Jedná se o sbírku různých předmětů, toto je hlavní menu pro stavbu. Dole na levé straně jsou 4 záložky a rozložení domu. Přepínáním těchto karet můžete najít různé nástroje pro stavbu. Pokud kliknete na detaily dispozice domu (okna, dveře, stromy atd.), pak se vám v pravém sloupci zobrazí seznam objektů této kategorie, ze kterého si vyberete ten, který potřebujete. V pravém sloupci nahoře a vlevo jsou také body pro výběr objektů.

Nejprve se postaví zdi. Chcete-li najít nástroj pro stavbu stěn, klikněte na rozvržení na stěnu domu. V pravém sloupci se objeví následující možnosti: běžná zeď, místnost, plošina a další. Vybíráme úplně první, jedinou stěnu. Chcete-li jej nainstalovat, vyberte nejprve počáteční polohu stěny, zajistěte ji stisknutím pravého tlačítka a volně ji přetáhněte. Jakmile stěnu natáhneme na požadovanou velikost, stiskněte levé tlačítko myši a zajistěte ji. Místnost můžete postavit kombinací 4 stěn, nebo vybrat nástroj „místnost“ a jednoduše jej přetáhnout, a 4 stěny jsou připraveny jedním pohybem. Takto je postavena struktura bydlení. Zeď můžete odstranit, stejně jako jakýkoli jiný nepotřebný předmět, kliknutím na kladivo a poté na něj namířit. Kladivo se nachází v horním menu, umístěném uprostřed obrazovky.

Zajímavé:  Jak dát číšníkovi dům v The Sims 4.

Jak postavit střechu v The Sims 4? Jakmile vyberete externí vzorek střechy ze seznamu nabídky, musíte na něj kliknout a přetáhnout jej. Zpočátku jeho velikost nebude odpovídat velikosti domu, protože. toto je šablona. Nastavuje se pomocí šipek nad samotným objektem, nastavení výšky a šířky. Kromě toho má dům mnoho dalších dekorativních předmětů, které lze vybrat podle vašeho vkusu.

Jak postavit druhé patro domu v The Sims 4? V nabídce umístěné v pravém horním rohu klikněte na šipky „nahoru a dolů“. Tímto způsobem se zvednou o úroveň výše (druhé patro) nebo níž (suterén) a následně se druhé patro postaví podobně jako první. Poté, co jsme postavili základy domu, musíme jej ozdobit, jak si přejeme. Aby bylo jasnější, jak stavba probíhá, můžete se podívat na video:

Jak postavit dům snů v The Sims 4: 10 užitečných životních triků

Pokud chcete založit rodinu svých snů, jedna věc, kterou určitě potřebují jako první, je nádherný domov, který si můžete navrhnout a vyzdobit podle svých představ. Ale stavět v The Sims 4 není vždy nejjednodušší. Jak můžete zlepšit své dovednosti? Přečtěte si článek níže

PC rozšiřující balíček The Sims 4: Dream Interior

PC rozšiřující balíček The Sims 4: Dream Interior

Reklamní. OOO «Yandex»

Nenačítat

Říká se, že „větší je lepší“, ale to nemusí nutně platit, pokud jde o stavění v The Sims 4. Naopak, často je lepší jít do malého – zvláště pokud jste ve hře nováčkem. Ve hře je tolik předmětů, zvláště bez všech DLC, takže pokud budete mít malou velikost, vyhnete se místnostem, které jsou obrovské nebo kde chybí předměty k vybavení. Výhodou malých místností je, že jsou levnější na stavbu a výzdobu.

Zajímavé:  Jak udělat pódium ve svém domě v The Sims 4.

Použijte cheat MoveObjects

V The Sims 4 je mnoho cheatů a zdaleka nejužitečnější, pokud jde o proces zdobení, je cheat «moveobjects». Tento cheat poskytuje naprostou svobodu v umisťování všech předmětů spíše než nutit hráče, aby se drželi herního mřížkového systému.

Objekty volně otáčet

The Sims 4 má dosud nejlepší stavební mechaniku ze všech Sims her, ale mřížka vás může omezovat při vytváření realistických budov. Rotace ve hře je omezena na jednotlivé otáčky o 90°. Chcete-li tento problém vyřešit, podržte při umísťování objektu klávesu Alt a otočte jej o 360°.

Dělejte předměty větší a menší

Tým Sims 4 v posledních letech zlepšil kvalitu nových objektů ve hře, ale jejich velikost je nekonzistentní a zklamáním. Dobrou zprávou je, že hráči mohou zvětšovat nebo zmenšovat velikost objektů pomocí kláves [ a ]. Mějte však na paměti, že tato funkce ubírá na funkčních předmětech, jako jsou spotřebiče, takže se nejlépe hodí pro dekorativní předměty, jako jsou rostliny a obrazy.

Zvedat a spouštět předměty

Podobně jako u techniky oddálení lze objekty v The Sims 4 zvedat a spouštět pomocí kláves 0 a 9 9 objekt postupně zvedá a 0 jej zase snižuje. Tento trik je ideální pro věšení obrazů a nástěnných dekorací a poskytuje větší tvůrčí svobodu pro vytváření uměleckých galerií, když se používá v tandemu s dalšími stavebními cheaty.

Experimentujte se schody

V roce 2019 přidal tým The Sims 4 bezplatnou funkci, která ve hře Sims ještě nebyla k vidění: vlastní schody. Mohou mít několik závitů a jejich části lze zkrátit nebo prodloužit podle konfigurace stěn. I když to může být náročné zvládnout, může zcela změnit vzhled jakéhokoli domova.

Hrajte si s platformami

Platformy byly další novou funkcí přidanou do The Sims 4, tentokrát v roce 2020. Na rozdíl od základů umožňují platformy stavitelům vytvářet různé úrovně v jedné místnosti. S jejich pomocí můžete vytvořit vše, o čem můžete snít: pergolu ve stylu 70. let, zvýšenou kuchyň nebo neobvyklé schodiště.

Zajímavé:  Jak dostat teenagera do domácího vězení v The Sims 4.

Využijte možnosti rozšířené střechy

Pokud je budova něčím víc než základním čtvercem nebo obdélníkem, střecha bude méně flexibilní a může vyžadovat jemné doladění, aby byla funkční, natož zajímavá. Kromě různých typů střech mohou hráči podržením SHIFT + C odhalit přesné ovládací prvky, které jim umožňují upravit sklon, a podržením ALT upravit výšku.

Použijte adresář ladění

V současné době je pro The Sims 74 vydáno 4 rozšiřujících balíčků, takže úplný katalog položek k sestavení/koupi je rozsáhlý a drahý. Avšak bez ohledu na to, kolik balíčků má hráč, některé skryté předměty ve hře mohou být užitečné pro vylepšení stavby. Chcete-li získat přístup k inventáři ladění nebo skrytým objektům, povolte řádek cheatů a zadejte bb.showhiddenobjects.

Zakázat automatické umístění palců

I když je tato funkce zamýšlena jako užitečná, skrývá přístup k výběru a může změnit, co plánujete zveřejnit. Chcete-li ji deaktivovat, klikněte na symbol ozubeného kola vedle libovolné skříně v katalogu.

Související materiály
Tagy
Chatujte a sledujte novinky

  • O projektu
  • reklama
  • Podmínky soutěží
  • Pravidla pro uživatele
  • Zásady používání souborů cookie
  • Doporučené technologie
  • Podpora

Síťová publikace Thegirl.ru (Zegerl.ru)

Registrační číslo EL č. FS 77 — 83229

Registrováno Federální službou pro dohled nad komunikacemi, informačními technologiemi a hromadnými komunikacemi (Roskomnadzor) dne 26.04.2022 18+

Zakladatel: Shkulev Digital Technologies Limited Liability Company

Šéfredaktor: Bugay E. A.

Kontaktní údaje redakce pro státní orgány (včetně Roskomnadzoru): e-mail: theGirl@sholding.ru telefon: +7(495) 633-5-633

Copyright (c) Shkulev Digital Technologies LLC, 2024. Jakákoli reprodukce materiálů webu bez svolení redakce je zakázána.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»