News

Jak nakrmit dítě v The Sims 4

Tato příručka vám ukáže, jak krmit kojence v The Sims 4. Existují tři způsoby, jak kojence krmit.

Při ovládání jiného simíka musíte kliknout na dítě a vybrat možnost Více možností. Poté klikněte na Péče o dítě, klepněte na Krmivo a poté vyberte možnost „Krmení z láhve“.

2.Metoda kojení

Musíte nosit dítě a vybrat možnost Více možností. Klepněte na Péče o dítě, klepněte na Krmení a vyberte možnost Kojení.

3. Použití vysoké židle

Aby tato metoda fungovala, musí váš sim odemknout milník „Sit Up“. Poté přejděte do režimu sestavení, napište „high chair“ a klepněte na možnost „High Chair in Dining Chairs“, abyste si koupili vysokou židli. Můžete si vybrat vysokou židli, kterou chcete.

Poté se vraťte do živého režimu, klikněte na vysokou židli a vyberte „Nápověda (jméno) Vyzkoušejte první dětskou výživu“.

Funkce dětské výživy umožňuje vašemu simíkovi vybrat si pro krmení svých dětí různé potraviny. Krmení dítěte na vysoké židličce nebude stát žádné peníze. Pokud dítě má nebo nemá rádo jídlo, na obrazovce se objeví zpráva.

Pokud si dítě neuvědomuje jídlo, které snědlo, musíte je znovu nakrmit stejným jídlem a nechat je zjistit, zda mu to chutná nebo ne.

Chcete-li zkontrolovat stravovací návyky svého dítěte, musíte kliknout na své dítě a vybrat možnost „Pomoc (název) Prozkoumat jídlo“.

Zajímavé:  Jak přidat nábytek do The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»