News

Ve které složce jsou moji Sims 4 umístěni?

Úspory v The Sims 4 jsou malým, ale velmi důležitým prvkem hry. Pokud hráč ví, jak tyto soubory spravovat, otevírají se mu nové možnosti. Do hry si budete moci instalovat save soubory s hotovými, plně zastavěnými městy a zajímavými rodinami. A pokud máte pirátskou verzi hry, pak konečně přestanete ztrácet své oblíbené ukládání po každé reinstalaci.

Kde jsou uložená místa v Sims 4 a jak mohu přenést své uložené sejvy?

Každá hra, ve které můžete ukládat, automaticky vytvoří složku s uloženými položkami na disku uživatele. Díky tomu může hráč tyto soubory libovolně spravovat – mazat je, instalovat stažené save soubory do hry, nebo dělat zálohy. A náš oblíbený simulátor života není výjimkou.

Uložené hry Sims 4 jsou ve složce Úspory. Můžete to najít po cestě DokumentyElektronické uměníThe Sims 4Saves. Tato složka se vytvoří automaticky po prvním spuštění hry. Mají ho všichni hráči bez výjimky. Bez ohledu na to, zda máte piráta nebo licenci.

Přenos uložených položek do Sims 4 je velmi snadný. Zejména s ohledem na to, že nyní víte, ve které složce by měly být a jak ji najít. Stačí přesunout stažené uložené soubory (musí být ve formátu save nebo ver) do složky Úspory. Jak jste již pochopili, je to na cestě DokumentyElektronické uměníThe Sims 4Saves. Tento způsob je vhodný pro instalaci hotových savů, které jste si stáhli zde, nebo pro jednoduchý přenos vlastních uložených souborů, například po přeinstalaci hry.

Zajímavé:  Jak najít tajnou cestu v Sims 4.

Co mám dělat, když je uložení staženo ve formátu zip, rar nebo 7z?

Pokud si stáhnete hotové ukládání, pak s největší pravděpodobností obdržíte soubory ve formátech zip, rar nebo 7z. To vše jsou archivní formáty.

Existují pouze dva důvody, proč autoři umisťují své úložné soubory do archivů. Za prvé, archiv značně komprimuje soubor, takže váží o něco méně. A to je pro velkou a velkoplošnou konzervaci velmi důležité. Některé z nich mohou vážit až 100 megabajtů. A díky archivům bude váha souboru o něco menší. A za druhé, některá uložení mají několik souborů najednou. A abyste nemuseli stahovat několik souborů zvlášť, autoři je raději umístí do složky a složku do archivu.

Jediný háček je v tom, že Sims 4 neumí číst archivní soubory. Před instalací tedy musíte archiv rozbalit a extrahovat z něj všechny soubory. K rozbalení můžete použít standardní archivátor Windows, WinRar, 7zip nebo jakýkoli jiný program, který umí číst soubory v těchto formátech.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»