News

V jakém případě mohou být v The Sims 4 odvezeni do sirotčince?

Jen je potřeba se o dítě nestarat. Zrušte akci, pokud chce do školy, nekrmte ho, neposílejte ho spát, dokud nepadne únavou, nedělejte mu úkoly. Poté přijede opatrovnická služba a dítě odebere. Pravda, nejdřív vydají varování a pak vás odvezou.

Na svém telefonu nebo počítači jsem nenašel takovou funkci jako „dát dítěti“.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jednoduché Ein [224K]
3 года назад

Přímo taková funkce ve hře není. Existuje několik způsobů, jak se zbavit nechtěného dítěte.

1 způsob — vystěhovat.

Nejhumánnější způsob, jak se zbavit postavy. Jedno dítě nemůže být přesídleno. Proto budete muset obětovat některého člena rodiny nebo najít postavu, která bude hrát roli „chůvy“ (pak oba vystěhovat). Jakákoli mladá, dospělá nebo starší postava může fungovat jako „chůva“. Pojďme se s ním seznámit. Budujeme vztahy. Stěhujeme se na naše místo. Poté se odstěhujeme společně s otravným dítětem a minimální částkou na účtu.

Metoda 2 je nehumánní.

Rodina nemůže dítě přímo opustit. Hráč se bude muset uchýlit k nelidským metodám, jak se dítěte zbavit.

Budu se muset vzdát péče o děti. Nekrmit, nekoupat, nehrát si, neustále nadávat, nenechat ho spát. Nálada dítěte se sníží. Dítě začne zlobit. Hra The Sims je proti zabíjení dětí, takže přivést dítě k smrti nebude fungovat. Nejprve vás hra upozorní, že se musíte o dítě postarat. Pokud požadavky nebudou splněny, Simík bude zbaven rodičovských práv a dítě mu bude odebráno.

Zajímavé:  Jak mít mnoho dětí v The Sims 4 bez úprav.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

  • The Sims 2
  • The Sims 3
  • Sociální pracovníci

Sociální pracovník

Sociální pracovník

Sociální pracovník TheSims

Sociální pracovník je postava, kterou neovládá hráč, která se nachází ve hrách The Sims a která odebírá novorozence, batolata nebo děti z rodiny, když je úroveň jejich potřeb příliš vysoká nebo když v rodině už nezbývají žádní dospělí. Doprovázejí také adoptované děti do své nové rodiny.

The Sims a The Sims Bustin’ Out [ ]

Ve hře The Sims Sociální pracovnice se jmenuje Sylvia. Do domova oddělení přichází, když se o miminko přestanou starat (dlouhodobý pláč miminka v kolébce, který zůstává dlouhou dobu bez dozoru).

The Sims 2 [ ]

В The Sims 2 když mají novorozenci, batolata nebo děti vysokou míru nouze, přijde sociální pracovník a děti odebere. Špatný prospěch ve škole je důvodem pro zbavení rodičovských práv. Pokud existuje doplněk «roční období», sociální pracovnice může vyzvednout děti, pokud jsou dlouhodobě v mrazu nebo trpí horkem. Také sociálka odebere všechny děti v dospívání najednou a ne jedno dítě za každou nedbalost.

Jakmile sociální zaměstnanec si dítě převzal, bude k dispozici k adopci jiné rodině. Pokud má člověk vzpomínku na to, že jeho dítě bylo odebráno sociální pracovnicí, není způsobilé dítě znovu adoptovat.

Jediný způsob, jak zastavit sociálního pracovníka bez cheatů, je interakce „Pray the Social Worker“, která je dostupná pouze v DLC «Koníčky». I když děti obezdíte zdí nebo je přesunete do nepřístupného patra, sociálka k ní dítě teleportuje a odvede.

Zajímavé:  Jak vybrat povolání pro nehráče Sim The Sims 4.

Má to však i pozitivní stránku: pokud se postava rozhodne adoptovat dítě, je to sociální pracovník, kdo ho na místo přivede v 10 hodin.

The Sims 3 [ ]

В The Sims 3 hráč si může vybrat pohlaví a věk dítěte, které má být adoptováno. Sociální pracovnice přijde nějakou dobu po zavolání. Můžete si vybrat funkce, které bude dítě mít. Stejně jako v jiných hrách ze série odebere sociální pracovník děti trpící jejich rodičům a řekne: „Zanedbávali své děti, a proto vám je vláda bere,“ ale na rozdíl od předchozích her mezi tamními sociálními pracovníky mohou být muži. Postavy jsou obecně neovladatelné, ale odlišné The Sims 2, sociální pracovník má jméno a lze k němu rozvíjet vztah.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»