News

Jako v Sims 4p

Sims 4 tipy

Když spustíte hru a vytvoříte si nového Simíka nebo vychováte dítě ve své rodině Simíků, musíte být velmi opatrní s jejich vlastnostmi, protože je nikdy nebudete moci změnit. Přemýšlejte o tom, co chcete s konkrétním Simíkem dělat během jeho života, a vyberte si vhodnou vlastnost. Pokud chcete, aby si rodinnou vlastnost vybrala velká rodina, pokud chcete kreslit nebo psát knihy nebo něco podobného, ​​měli byste si vybrat kreativní vlastnost, pokud se chcete zaměřit na svůj příjem, měli byste si vybrat vlastnost štěstí a tak dále.

Přání, celoživotní štěstí, touhy a odměny

Sims 4 tipy

Musíte sledovat přání svého Simíka, a pokud si přejete, splnit je, abyste získali body celoživotního štěstí. Pamatujte, že tyto touhy souvisí s pamlsky, náladou, získanými dovednostmi a celkovou situací, ve které se váš Simík nachází.

Sims 4 tipy

Vyberte si svou touhu, která vyhovuje vaší postavě a kariéře, a dokončete vedlejší úkoly s tím spojené. Splnění vaší touhy vám poskytne ještě více štěstí.

Sims 4 tipy

The Sims 4 tipy pro dokončení hry

Své body štěstí můžete vyměnit v „obchodě odměn“ za lektvary nebo nové, velmi cenné vlastnosti Simíka.

Naplánujte si svůj domov správně

Sims 4 tipy

Velké rezidence jsou skvělé, ale vaši Simíci v takové budově stráví spoustu času procházením mezi místnostmi. Při plánování vašeho domova byste se měli zaměřit spíše na jejich funkčnost než na vizuální design. Svůj domov byste si měli naplánovat tak, aby vaše kuchyně, koupelna a ložnice byly velmi blízko u sebe. Nebojte se mezi nimi vytvořit další průchody nebo například nainstalovat několik vstupů do koupelny, na každé straně jeden. To vašim Simíkům ušetří čas, protože nebudou muset bloudit pod domem, aby se dostali dovnitř.

Zajímavé:  Jak krmit proglotis kanibalismus Sims 4.

Sims 4 tipy

Do druhého patra neumísťujte žádnou důležitou místnost. Chůze po schodech trvá dlouho. Snažte se, aby každá ložnice (včetně dětských pokojů) zůstala v přízemí. Druhé patro můžete využít například jako půdu, kde můžete schovat některé věci, aniž byste se vůbec dostali dovnitř (bez schodů). Jen si pamatujte, že chůze do schodů zabere neuvěřitelné množství času.

Založit rodinu

Sims 4 tipy

The Sims 4 tipy pro dokončení hry

Hraní za jednoho Simíka v The Sims 4 je mnohem méně zábavné než hraní za rodinu. Pokud máte partnera a děti (a ovládáte všechny tyto Simíky), získáte další výhody. I když budete muset ovládat více Simíků současně, váš život bude mnohem jednodušší. Váš Simík bude vždy schopen uspokojit své sociální potřeby. Mít rodinu vám pomůže splnit některé požadavky na povýšení během vaší kariéry, protože se někdy zaměřují na sociální kontakty (např. budete muset někomu poradit, najít si přítele atd.). Tato metoda vám navíc umožňuje hrát navždy, protože vaše dědictví se může předávat z generace na generaci, zatímco bohatství rodiny neustále roste.

Vyberte si odměňující kariéru

Sims 4 tipy

The Sims 4 je o životě a k životu potřebujete vydělávat peníze. Svou kariéru si musíte vybrat moudře. Pokud se chcete zaměřit na nejvyšší příjem, můžete si zkontrolovat týdenní platy dostupných povolání.

V další kapitole najdete přesný popis každé kariéry, včetně způsobu, jakým musíte ukončit den, abyste vydělali částku, kterou můžete očekávat. Pamatujte, že někdy lepší příjem přichází s větším úsilím, které musíte vynaložit, pokud chcete být povýšeni. Měli byste si také uvědomit, že kreativní profese mají nízký základní příjem, i když dovednosti, které se naučíte (programování, psaní, kreslení), můžete využít k vydělávání peněz navíc.

Zajímavé:  Jak změnit přiřazení klíčů v The Sims 4.

Sims 4 tipy

Chcete-li postupovat rychleji ve vývoji, musíte dokončit své každodenní úkoly, jako je psaní nových náčrtů nebo vaření jídla. Do práce byste také měli chodit s citem, který váš zaměstnavatel vyžaduje.

Vydělat nějaké peníze!

Sims 4 tipy

Podívejte se za hranice své primární kariéry. Díky dovednosti Psaní můžete psát nové knihy a dostávat denní honoráře dokonce až 2000 Simoleonů. Dovednost kreslení vám umožňuje vytvářet nové druhy umění a prodávat je i za několik stovek Simoleonů. Schopnost programování vám umožňuje psát nové videohry, aplikace nebo pluginy a dostávat za všechny denní honoráře. Teoreticky, kdybyste trávili všechen svůj čas vytvářením nových věcí, mohli byste vydělat ještě více, než byste vydělali úspěšnou kariérou.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»