News

Proč jsou v The Sims 4 mimozemšťané?

V doplňku s názvem „Time to Go to Work“ pro The Sims 4 byla představena nová forma života – mimozemšťané, kteří k nám přišli z tajemné planety Sixim. Pokud je budete spěchat hledat, pak s největší pravděpodobností nejprve selžete, protože si jich hned nevšimnete. Lze je najít v ulicích města, ale s největší pravděpodobností budou nosit převlek, který je činí k nerozeznání od běžných Simíků. Můžete je také potkat na Siximě, jak se tam dostanete červí dírou. Můžete se dokonce s někým spřátelit a pozvat ho, aby se k vám nastěhoval.

V tomto průvodci se podíváme na jejich schopnosti, na to, zda mimozemšťané a Simíci mohou mít děti a jak omezit nebo úplně odstranit únosy Simíků, ke kterým dochází po celém městě.

Únosy

Obecně k únosům dochází zcela náhodně, ale máme možnost je ovlivnit.

Pokud váš Simík uspěl ve své kariéře vědce, pak může postavit satelitní parabolu a použít ji k upoutání pozornosti mimozemšťanů nebo se naopak vyhnout setkání s nimi. Také, i bez jakéhokoli majáku, jsou vědci atraktivnějším cílem pro mimozemské krádeže.

Takto vypadá proces únosu

Pokud nechcete ztrácet čas vědou, můžete použít následující cheaty

  1. Ovládání + Shift + C
  2. zobrazit skryté objekty
  3. Přejít do režimu nákupu (F2)
  4. Do vyhledávání zadáme satelit
  5. Satelit se objeví v elektronické části — umístěte jej.

Nyní můžete kliknutím na satelit zabránit pokusům o únos na dalších 24 hodin, nebo naopak zvýšit své šance výběrem „Kontakt s mimozemšťany“

Nainstalovaný satelit také umožňuje přístup k mimozemskému televiznímu kanálu s názvem (!#*%&$@%)!

Jak otěhotnět Simíka?

Simíci, kteří byli uneseni, mohou otěhotnět na palubě mimozemské lodi. Otěhotnět může každý Simík, který je ve fázi života od mladého do starého. V důsledku toho se vám na konci těhotenství může narodit dítě – bude čistokrevným mimozemšťanem a bude mít všechny síly své rasy. To je v současnosti pro běžné Simíky jediný způsob, jak získat čisté mimozemské miminko.

Zajímavé:  Jak změnit počet dětí v The Sims 4.

Pokud nechcete vychovat mimozemšťana, pak budete mít možnost poslat dítě zpět do jeho domovského světa. Chcete-li to provést, jednoduše klikněte na kočárek dítěte a použijte kontextovou akci. Buďte opatrní, lze to provést pouze během tohoto životního cyklu dítěte, takže se snažte rozhodnout co nejdříve. Pokud se ho později rozhodnete vzdát, jednoduše ho odnesou dětské služby, stejně jako děti od běžných Simíků. Dostanete také speciální rodný list, který bude v inventáři Simíka.

Bez ohledu na pohlaví mohou unesení Simíci kojit, muže i ženu. Mimozemské děti mají velmi silný pláč, který je varuje, že je třeba je nakrmit. A věřte, že to ve sluchátkách slyšet nechcete. Proto ho krmte co nejčastěji.

Životní cyklus našich mimozemských přátel je postaven úplně stejně jako u běžných Simíků. Budou také potřebovat chodit do školy, také seženou práci. Jediná věc je, že mohou používat přestrojení. Lze jej kdykoli odebrat, aktivovat nebo nakonfigurovat, stačí kliknout na Simíka. Tam si můžete upravit vzhled svého převleku, ale pro převlečení budete muset jít nakupovat. Když se potkají dva mimozemšťané, mohou si vyměnit tajný stisk ruky

Simíci, kteří se setkají s mimozemšťany, mohou být rozzlobení a vyděšení, i když jsou si již dobře vědomi jejich existence. Když však přijdou k rozumu, mohou se z nich stát dobří přátelé a třeba i mít poměr a pokusit se o dítě. Svou sondou mohou také vyděsit běžné Simíky, tento řádek je v sekci neplechy.

Mimozemské síly

Čistý mimozemšťan má kromě maskování několik dalších schopností. Některé z nich mají cooldown, během kterého je nelze použít, ale nejsou tak dlouhé.

  • Analýza osobnosti – okamžitě odhalí všechny charakterové rysy vybraného Simíka.
  • Empatie – umožňuje vám osvojit si emocionální stav vybraného Simíka.
  • Vymazání paměti – Simík úplně zapomene na mimozemšťana, což samozřejmě vymaže váš vztah, budete se muset znovu poznat. Může se hodit, pokud jste si s někým zničili vztah.
  • Vzkříšení ostatků mimozemšťanů z vesmíru – Můžete vzkřísit ostatky Simíků přivezených z vesmíru.
  • Transmutace je schopnost přeměnit prvky, krystaly a kovy na jiné, pokud budete mít štěstí, vzácnější. Cooldown schopnosti je 4 hodiny.
Zajímavé:  Jak přidat barvy na vlasy do kódu Sims 4.

Mimozemští hybridi

Každé dítě narozené páru Sim/Mimozemšťan bude míšencem. Nebude mít nadpřirozené schopnosti jako čistokrevní mimozemšťané, ale bude mít jiné charakteristické rysy obou ras.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»