News

Kde získat jídlo pro upíry v The Sims 4

Klikněte na počítač a vyberte „Vampire Studies“ (něco takového), tam s dovedností „Vampirism“ 3. úrovně je akce „Objednejte si pytel krve“
Jeden balíček stojí 50 symbolů.

Související dotazy
Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

The Sims 4: Plazmové ovoce (upíři)

Přidání balíčku The Sims 4: Vampires Game Pack přidalo zcela nový způsob života a zcela novou výzvu pro krmení vašich simíků, plazmové ovoce. Upíři ve skutečnosti nejsou příznivci běžného jídla a potřebují dostat plazmu do své stravy, aby přežili. Tuto plazmu mohou získat kousáním lidí, konzumací plazmového ovoce nebo zakoupením plazmových balení, takže je důležité vědět, kde plazmové ovoce najít, aby vás ostatní simíci nenáviděli!

Kde najít plazmové ovoce

Pokud jste si ještě nevytvořili svůj Vampire Lore Skill, budete muset hledat plazmové ovoce ve volné přírodě. Zjistil jsem, že je to nejrychlejší místo k nalezení plazmové ovoce je podívat se za Vladův obří dům ve Forgotten Hollow, protože v této oblasti je několik plazmových stromů.

Jakmile dosáhnete úrovně Vampire Lore Skill Level 8, můžete si zakoupit plazmové ovoce na počítači pod Upíří tajemství oddílu, bude vás to stát §300. Je chytré zasadit několik těchto plazmových plodů, abyste za ně už nikdy nemuseli utrácet peníze a mohli si pěstovat vlastní stromy.

Zajímavé:  Jak odstranit základy uvnitř domu v The Sims 4.

Plazmové balíčky

Pokud má váš upíří simík super žízeň a vy jste v nouzi, můžete si také zakoupit plazmové balíčky v sekci upíří tajemství na počítači. Tyto balíčky mají každý §50 a uspokojí trochu upíří žízně, ale ne moc.

Toto opravdu není udržitelný způsob, jak žít jako upír, takže je nejlepší koupit si ovoce a zasadit si vlastní. Pokud nechcete platit za plazmové balíčky, můžete také ryby a žáby proměnit v plazmové balíčky!

Jídlo a pití s ​​plazmovým ovocem

Existuje řada různých možností jídla a pití, které lze vyrobit z plazmového ovoce. Nejdůležitější je U Ultimate Vampire Cure která vyléčí vašeho simíka z upíra a je vyrobena z Wolfsbane, Garlic a Plasma Fruit.

Můžete také připravit věci jako Plasma Fruit Salad, který může pomoci ukojit upíří žízeň, a nápoje z baru jako Plasma Jane a Sunlight Reversal Cocktail.

Taylor O’Halloran

Hraji The Sims od vydání první hry, když mi bylo pouhých 5 let. Je to moje obrovská vášeň už dvě desetiletí a miloval jsem každou jeho minutu. Také miluji psy. A sendviče s grilovaným sýrem. A myslím, že já a Bob Pancakes bychom mohli být přátelé.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»