News

Kde najít rostlinu žvýkačky ve hře Sims 4

Rostlina přežvýkavců, nebo jak se tomu říká „Proglotis Cannibalism“, je známá z předchozích dílů hry. V The Sims 4 je rostlina poněkud podobná kravské hlavě, a přestože dává mnoho nových příležitostí, bude poměrně obtížné ji vypěstovat. Před jak pěstovat «Proglotis Cannibalism» musíte najít bobule. Nejlepší možností by bylo chytit bobule v jezeře s krásným vodopádem na tajném místě tzv Sylvan Glade .

Jakmile chytíte bobule, na obrazovce se objeví upozornění — „Sim chytí: Bobule kanibalismu!“ Poté přejděte na svůj pozemek a přetáhněte bobule ze svého inventáře a zasaďte je do zahradního záhonu.

Načasování pěstování rostliny a potřebné dovednosti k tomu

V průměru rostlina vyroste za několik dní. „Proglotis Cannibalism“ můžete pěstovat, aniž byste měli vysoké zahradnické dovednosti. Ale pro větší příležitosti, například hraní nebo dojení, lze provádět pouze po dosažení vysoké úrovně zahradničení. Pokud máte alespoň druhou úroveň Logiky, můžete si vzít vzorek rostliny Přežvýkavce k analýze pod mikroskopem a získat obrázek, který lze pověsit na zeď.

Krmení přežvýkavců

„Proglotis Cannibalism“ je třeba krmit každých 12 hodin, pokud se tak nestane, rostlina uvolní koláč pomocí svého „jazyka“. Člověk, který se pokusí sníst kousek tohoto koláče, bude okamžitě sežrán. Někdy rostlina vyplivne postavu, ale přitom z ní vysává všechnu náladu. Bez ohledu na to, zda je postava sežrána nebo vyplivnuta, rostlina přežvýkavců produkuje extrakt, který si můžete vzít pro sebe. Chcete-li to provést, musíte podojit „krávu“, pokud vypijete výsledný extrakt, automaticky se stanete šťastnými a bez ohledu na to, v jaké náladě jste byli předtím.

Zajímavé:  Jak rozmnožit kočky v The Sims 4.

Pokud rostlina není krmena po dobu 24 hodin, zemře a zůstane pouze lebka zvířete a suchý stonek. „Proglotis Cannibalism“ je nemožné obnovit pouze tehdy, když najdete bobule a vypěstujete novou rostlinu.

Výkon

Teď to víš jak vypěstovat rostlinu přežvýkavců v the sims 4. Nezapomeňte ho nakrmit a za žádných okolností nejezte kousek koláče, jinak se vy sami stanete jídlem. Mimochodem, děti nemohou jíst dort nebo krmit rostlinu, pouze si s ní hrát. Pokud jste nemohli najít jezírko s vodopádem, můžete bobule najít ve vesmíru.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»