News

Kde jsou v Sims potřeba 4 body pro upíra?

Řekněte mi, existuje v Sims 4 kód pro body upírských schopností? Řekněte mi, jestli existuje kód Sims 4 pro body schopností upírů.

stats.set_stat rankedStatistic_Occult_VampireXP 1593 — tento kód zvyšuje úroveň vašeho upíra na maximum a dává 2 body schopností při každém použití.

Kate ClapStudent (92) před 5 lety

Body se nesčítají

jChiLiStudent (223) před 5 lety

Body dává pouze 1x.
Kód již nefunguje.

Sláva VarfolomejevStudent (109) před 4 lety

Existuje podobný kód pouze pro body schopností v podnikání, konkrétně v restauraci

Jiné odpovědi

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Velký pohled na upíry v The Sims 4

Přátelé, s vydáním herního setu The Sims 4 Vampires se ve hře objevila nová nadpřirozená stvoření, a to upíři. Jsou velmi odlišné od běžných postav a v této recenzi si povíme o všech vlastnostech upírů v The Sims 4.

Upíři mají 2 vzhledy, jeden normální, který vám umožní zapadnout do davu a je těžké pochopit, zda jde o obyčejnou postavu nebo nadpřirozenou postavu, a temný vzhled, který ukazuje celou upíří podstatu.

Při vytváření postavy si můžete plně přizpůsobit vizuál tmavého vzhledu. Během hraní můžete upírovi zapnout tmavý obrázek, nebo se objeví sám během období hladu nebo jídla (když kousne Simíka).

Zajímavé:  Jak najmout více pracovníků ve veterinární klinice The Sims 4.

Upíří potřeby v The Sims 4

Hlavní a základní potřebou upírů je jídlo, a jak víte, upíři nejedí běžné lidské jídlo (existují vzácné výjimky), jejich strava se skládá z krve. Upíří simík může získat krev několika způsoby: kousnutím obyčejné postavy a pitím krve, pěstováním stromu s krvavými plody a jejich konzumací nebo objednáváním pytlů krve online.

Existuje několik způsobů, jak kousnout postavu: požádej o dovolení pít krev, vnucuj si dovolení pít krev, nuť tě pít dlouho a vytáhni svou duši.

První tři metody jsou k dispozici upírovi ihned po konverzi a možnost «Vytáhni duši» po aktivaci schopnosti «Ovládání duše».

„Požádat o pití krve“ umožňuje obyčejnému Simíkovi dobrovolně nabídnout ruku, aby nakrmil upíra, zatímco ostatní způsoby zanechávají na obyčejném Simíkovi negativní náladu, protože Upíří simík pil jeho krev bez souhlasu.

Schopnost vytáhnout duši je jedinečná akce, když upír Sim vymaže a resetuje všechny vztahy kousnuté osoby s ostatními Simíky.

Ne všechny Simíky však lze ve hře kousnout, postavy, které nedávno snědly česnek, nelze zhypnotizovat a vamp je nebude moci sníst.

Také bych rád poznamenal, že Simíka nebudete moci znovu kousnout, dokud se jeho rány z předchozího kousnutí „nezahojí“.

Škála potřeb upírů se liší od měřítka běžných Simíků, dokonce i samotná ikona je u upírů odlišná.

Velký pohled na upíry v The Sims 4

Na upírské škále můžete pozorovat pouze 5 potřeb:

Vampirská energie
— je nezbytný pro normální existenci upíra a používání různých nadpřirozených upírských schopností. Energii můžete obnovit pomocí temné meditace a spánku.

Meditace temných upírů v The Sims 4 Upíři

Upír může přejít do hibernace a neprobudí se, dokud nebude mít silnou potřebu. Že je upír v hibernaci, poznáte podle fialové animace kolem rakve během normálního spánku tam není;

Zajímavé:  Jak se vrátit domů z dětství v The Sims 4.

Smrdí — upíří potřeba potravy, která se spokojí s krví Simíka nebo krvavým ovocem.

Strom s krvavým ovocem

komunikace — upíří simík, stejně jako obyčejný simík, nemůže být dlouho bez komunikace, může se přátelit jak s obyčejnými postavami, tak s upíry svého druhu;

Hygiena — tato potřeba se neliší od běžné potřeby Simíka, proto ho udržujte v čistotě, aby nevznikl nepříjemný zápach a ostatní Simíci ho nenazývali špinavým.

Volný čas — další potřeba, která je vlastní každému, a aby se váš upíří Simík nenudil, zpestřete mu volný čas různými zábavami. Například hrabě Vladislaus Stroud rád hraje na varhany. Toto je nová dovednost pro postavy, která byla do hry přidána se sadou, podrobně o ní v článku: Varhanní dovednost v The Sims 4 Vampires.

Jak se stát upírem v The Sims 4?

V The Sims 4 můžete vytvořit upíra nebo celou rodinu v editoru pro vytváření postav, proměnit běžného Simíka v upíra, avšak otáčející se upír musí mít schopnost „vytvářet upíry“, nebo můžete změnit Sim pomocí kódu. Již dříve jsme publikovali podrobný článek o tom, jak se stát upírem v The Sims 4, více čtěte zde: https://sims-news.ru/the-sims-4/3560-kak-stat-vampirom-v-sims- 4-upír.html.

Pro upíry ve hře existují pouze 3 životní cíle: dobrý upír, pán upírů a upírská rodina. Kterého si váš upír vybere a kým se stane, je na vás;)

Také upíří děti se rodí upířím rodičům, stále existuje šance, že se narodí upíří dítě, pokud je jeden z rodičů upír nebo oblast, kde žijí obyčejní Simíci, má charakterový rys „Na temné linii“. U dětí narozených v takových manželstvích v dětství nebude možné určit nadpřirozené schopnosti, pouze když dítě vyroste v teenagera, budete moci vidět, zda má rysy a schopnosti upíra nebo ne, ale pokud půjdete; do editoru tvorby postavy, budete moci okamžitě vidět K jaké rase Simic patří?

Zajímavé:  Jak nainstalovat The Sims 4 s novým doplňkem.

Upíří schopnosti v The Sims 4

Plněním svých upírských schopností získává upír body, za které může získat další superschopnosti, s jejichž pomocí může ovlivňovat ostatní postavy, usnadňovat život za denního světla, umožnit mu proměnit se v netopýra, získat super rychlost a další. . S narůstající hodností upíra bude ale na rozdíl od kladných superschopností nutné volit ty negativní, tzn. upíří slabosti.

Upírovy schopnosti můžete anulovat speciálním nápojem. «Dávka změny», lze jej připravit na barovém pultu.

Ve hře je celkem 5 upírských hodností, po dosažení každé si můžete vybrat více superschopností: Nezkušený upír, Mladší upír, Zkušený upír, Pán upírů, Velký mistr.

Body schopností se získávají, když upír udělá něco upírského, v tom okamžiku se nad ním objeví ikona netopýra.

Díky svým schopnostem můžete vytvářet jedinečné upíry. Ve hře je k dispozici celkem 25 schopností, na rozdíl od 11 slabin, nicméně při levelování upíra si můžete vybrat pouze 5 slabin.

*Číslo schopnosti, protože existují jednoúrovňové a víceúrovňové schopnosti.
**Počet požadovaných bodů schopností k aktivaci.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»