News

Kde jsou úspory The Sims 4 ve Windows 10?

Pomocí níže uvedeného formuláře nám položte otázku a my se vám co nejdříve ozveme! Váš e-mail používáme pouze k odpovědi na váš dotaz – nebude použit pro marketing atd.

Pro nahlášení problému použijte prosím níže uvedený formulář. E-mail není vyžadován, ale je užitečný, pokud se vás potřebujeme na něco zeptat k problému (nikdy nebude použit pro marketing). Buďte prosím co nejpopisnější.

The Sims 4 je nejnovější edice v sérii Sims, po úspěchu svých předchůdců, a byla vydána 2. září 2014. Hra poskytuje hráčům možnost vytvářet rodiny „simů“ s aktualizovanými funkcemi a buď je vkládat do předem vytvořený dům nebo navrhnout a postavit své domy od začátku. Mohou pak ovládat životy svých simíků, zajistit, aby měli dostatek jídla, vody a spánku k uspokojení svých potřeb, ale také jim umožnit účastnit se různých aktivit, jako je tanec, hraní videoher a cvičení. Hráči se mohou dopracovat až k vytvoření celého Simího města, a to nejen prostřednictvím výstavby těchto domů, ale také prostřednictvím navrhování veřejných prostor pro své Simíky až po návštěvy, jako jsou bazény a bary.

The Sims 4 je nejznámější díky své hratelnosti na Microsoft Windows, lze ji však hrát také na operačních systémech PlayStation 4, Xbox One a Macintosh. Stejně jako ostatní hry Sims získala od fanoušků poměrně dobré recenze, přičemž je chválena za svou simulaci v reálném čase a interaktivitu Simíka.

Zajímavé:  Kde jsou kluziště v The Sims 4.

Hru vyvinula společnost Maxis, známá také vývojem populární hry SimCity, a byla vydána společností Electronic Arts. Hra nabízí řadu DLC, jako jsou „fitness věci“, „kočky a psi“ a věci pro batolata, ale samotný Sims 4 si hráči stáhli přes 30 milionů.

Umístění uložení souborů

Pokud někdy budete chtít zálohovat nebo přenést své uložené soubory Sims 4, musíte vědět, kde se na vašem počítači nacházejí. Níže naleznete nápovědu pro váš operační systém.

Windows

V systému Windows jsou uložené soubory Sims 4 umístěny v následující složce:

%UserProfile%DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4saves 

Můžete jej otevřít vložením do adresního řádku Průzkumníka souborů a stisknutím klávesy ENTER:

Složka uložení souborů Sims 4 v systému Windows

Mac

Soubory uložení vašich Sims 4 na Macu jsou umístěny na následující cestě:

~/Documents/Electronic Arts/The Sims 4/saves 

Abyste k tomu měli přístup, vše, co musíte udělat, je:

  1. Otevřete Finder
  2. Klepněte na položku Dokumenty na levé straně okna Finder
  3. Projděte si následující složky: Electronic Arts > The Sims 4 > uloží

Složka Mods

Sims 4 je skvělá hra. S mody se z toho stává úžasná hra. Možná budete chtít vstoupit do složky mods a nainstalovat mody, odstranit je nebo změnit jejich soubory (např. nastavení). Naštěstí je lze velmi snadno najít: níže se podívejte, jak to udělat na svém zařízení.

Windows

Edice Windows Sims 4 ukládají mody do této složky:

%UserProfile%DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4Mods 

Stačí vložit výše uvedenou cestu do adresního řádku v horní části Průzkumníka souborů a stisknutím klávesy ENTER na ni přejít:

Cesta ke složce sims 4 mods v systému Windows

Mac

Pokud hrajete Sims 4 na počítači Mac, vaše mody by měly být v této složce:

~/Documents/Electronic Arts/The Sims 4/Mods 

Do této složky můžete přejít takto:

  1. Otevření Finderu
  2. Stiskněte COMMAND + SHIFT + G na klávesnici
  3. Vložení ~/Documents/Electronic Arts/The Sims 4/Mods do textového pole
  4. Poté kliknutím na tlačítko Přejít přejdete do složky Mods!
Zajímavé:  Jak najmout více pracovníků v The Sims 4.

Složka obrazovky

Ve hře Sims 4 můžete stisknutím klávesy C rychle pořídit snímek obrazovky, který se uloží do vašeho počítače. Kam to půjde, ptáte se? No a k tomu je tu Save Location! Níže zjistěte, kde se ve vašem operačním systému ukládají snímky obrazovky.

Windows

V systému Windows se snímky obrazovky vašich Sims 4 uloží do této složky:

%UserProfile%DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4Screenshots 

Chcete-li otevřít tuto cestu:

Otevřete okno Průzkumník souborů (klikněte pravým tlačítkem na tlačítko nabídky Start vlevo dole a klikněte na Průzkumník souborů ).

Vložte %UserProfile%DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4Screenshots do adresního řádku nahoře a stiskněte ENTER na klávesnici:

Složka snímků obrazovky Sims 4 v systému Windows

A je to! Nyní budete ve složce se snímky obrazovky.

Mac

Na Macu se vaše snímky obrazovky pořízené pomocí klávesy C v Sims 4 uloží do tohoto adresáře:

~/Documents/Electronic Arts/The Sims 4/Screenshots 

Chcete-li získat přístup k této složce, otevřete okno Finder. Klikněte na Dokumenty na levé straně. Přejděte do složky Electronic Arts, poté do složky The Sims 4 a nakonec do složky Screenshots, kam budou vaše snímky bezpečně uloženy.

SaveLocation.net je jediná webová stránka věnovaná výhradně dokumentaci, kde se ukládají aplikace, hry, snímky obrazovky a všechny další druhy souborů.

  • Místa uložení hry
  • Umístění instalace aplikace
  • Blog
  • O nás
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Kontaktujte nás

© 2024 Dantoo Limited. SaveLocation.net není spojen s žádnou hrou, softwarem nebo společností na této stránce.

Kde jsou uložení The Sims 4?

Kde jsou uložení The Sims 4?

Uložené soubory jsou soubory, které zaznamenávají vaše nejnovější úspěchy ve hře. Abyste při vypnutí hry nepřišli o své peníze, budovy, Simíky a další majetek, hra je automaticky ukládá do samostatných souborů.

Uložené soubory v Sims 4 jsou umístěny ve složce pro ukládání. Celá cesta k němu je: c:Uživateléuživatelské jménoDokumentyElectronic ArtsThe Sims 4saves

Zajímavé:  Kde najít neznámé rostliny v The Sims 4.

Chcete-li rychle přejít do složky pro uložení, otevřete Průzkumník a vložte tam řádek — %userprofile%DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4saves

Stiskněte Enter, po kterém se okamžitě otevře adresář pro uložení. Složka pro ukládání ukládá všechna vaše uložení.

Kde jsou uložení The Sims 4?

Dále máte možnost uložit soubory pro uložení hry například na flash disk a obnovit je při přeinstalaci hry. Stačí je zkopírovat do požadované složky. O herní zážitek tak nepřijdete.

Varování! Nezapomeňte, že musíte uložit soubory, včetně těch ze složky — c:Uživateléuživatelské jménoDokumentyElectronic ArtsThe Sims 4Tray a vaše nainstalované mody, které jsou v adresáři c:Uživatelské jménoDokumenty Elektronické uměníThe Sims 4Mods

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»