News

Kde jsou rostliny v The Sims 4 po zadání kódu?

Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty

V The Sims 4 je Květ smrti strašidelná rostlina používaná k oživení nebo omlazení Simíků a také k usmíření Smrti, pokud má v úmyslu vzít Simíkovi život. Do hry byla přidána pátá aktualizace „Seasons“, její sezóna je zima.

Existuje mnoho způsobů, jak získat květinu: od umělého šlechtění až po náhodné objevení. Každá možnost vyžaduje jiné dovednosti nebo znalosti.

Co je potřeba

Květina smrti v The Sims 4 je vyžadována v následujících případech:

  • Příprava Ambrosia. Jedná se o speciální pokrm, který se odemyká na poslední úrovni dovednosti Gourmet Cooking. Můžete jej použít k oživení ducha nebo resetování životního měřítka aktuální postavy. Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty
  • K uklidnění Smrti a vyhnout se smrti postavy kvůli nešikovnosti. Aby váš Simík nezemřel, když po jeho duši přijde stará žena s kosou, musí mít zachránce Sim v zavazadle Květ smrti. Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty
  • Umělé stárnutí. Způsobeno přidáním vůně Květiny smrti do květinového aranžmá. Lze to provést s květinářským stolem a dovedností květinářství úrovně 9. Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty

Pokud je dán starší postavě, může zemřít.

Kde nás najdete

Existuje také několik způsobů, jak najít květinu smrti v Sims 4:

  1. Obsahuje balíček vzácných rostlinných semen. Koupit je můžete dvěma způsoby. První, ve stavebním režimu na záložce „Dvor“ v sekci „Aktivní volný čas“ (vyžaduje zahradnické dovednosti úrovně 10). Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheatyDruhým způsobem je kliknout na záhon k výsadbě. Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty
  2. Najděte strašáky v kapsách. Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty
  3. Získejte to od delfína při hraní míče. Chcete-li to udělat, jděte do města Sulani a až tam uvidíte v jezírku delfína, požádejte ho, aby ukázal trik.
  4. Můžete si ho také přidat do zavazadla nebo si jej koupit pomocí cheatu.
  5. Můžete křížit granát a orchidej (více o tom níže).
Zajímavé:  Jak uhasit požár v kuchyni v The Sims 4.

Jak si vypěstovat vlastní

Chcete-li vypěstovat Květ smrti v The Sims 4, aniž byste například kupovali balíček vzácných rostlinných semen, musíte experimentovat s roubováním a hledáním „rodičů“.

Jak očkovat

Aby bylo možné rostliny navzájem křížit, musíte z jedné z nich vzít výhonek. Tato příležitost se otevře vašemu Simíkovi, když dosáhne 5. úrovně zahradničení.

  1. Chcete-li vyfotit, klikněte na rostlinu, která již dala plody, a klikněte na „Vyfotit“. Materiál bude přenesen do zavazadla postavy. Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheatyKvětina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty
  2. Klikněte na rostlinu, na kterou chcete naroubovat výhonek. Vyberte „Očkovat. “ Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty
  3. Otevře se seznam dostupných únikových cest. Vyberte ten, který chcete, a váš Simík ho naroubuje na rostlinu. Nyní, když umístíte kurzor na křížence, zobrazí se informace o tom, co bylo vyrobeno (pokud bylo křížení úspěšné a spojení vytvořilo nový druh). Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty

Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty

Za první naroubování získá Simík úspěch „Scion of Life“.

Dávejte pozor na to, kolik výhonků odeberete z jedné rostliny. Pokud vezmete výhonek ze stejné květiny, ovoce nebo zeleniny mnohokrát, může zemřít a bude nutné jej znovu zasadit.

Pěstujeme si to sami

Zde je schéma krok za krokem, jak získat Květ smrti ve vaší domácí zahradě v The Sims 4:

Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty

  1. Dosáhněte zahradnické úrovně 5, aby se váš Simík mohl rozmnožovat.
  2. vštípit třešeň (balíčky semen „Letní rostliny“, „Neobvyklé rostliny“) až Jablko (balíčky “Ovoce pro začátečníky”, “Podzimní rostliny”). Granáty.

Granátové jablko lze také nalézt: v semenech vzácných rostlin, při rybaření v Sylvan Glade nebo v kapsách strašáka.

Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty

Přejít Lilie (balíčky semen „Léto“, „Neobvyklé rostliny“, v kapsách strašáka) a LevZev (balíčky semen „Jarní“ a Podzimní rostliny“), které obdržíte Orchidej.

Najdete ji i hotovou v balíčku semínek vzácných rostlin. Alternativní možností je získat je jako odměnu za nasbírání sbírky meteoritů nebo je najít v kapse strašáka.

Nákup (doplňek World of Magic)

Jakmile bylo do hry přidáno rozšíření související s magií, naskytla se další příležitost získat Květ smrti v The Sims 4. Lze jej nalézt a zakoupit ve stánku s alchymistickými lektvary v kouzelnickém světě.

  1. Cestujte do města Glimmerbrook a najděte tam stránku „Guardian of Glimmerbrook“. Kousek napravo od této oblasti uvidíte oblouk pro vstup do Kouzelného světa (podrobné pokyny k nalezení místa jsou v článku „Jak se stát čarodějem v The Sims 4“).
  2. Jakmile se dostanete do světa magie, ocitnete se poblíž centrálního oblouku. Najděte oblouk a přejděte na ostrov se stánky s názvem „Ulička kouzel“. Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty
  3. Požadovaný stánek bude třetí v pořadí. Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty

Seznam zboží obchodníka je generován náhodně, takže pravděpodobnost, že zde najdete květinu smrti, je nízká.

Pokud je váš Simík kouzelník a pravidelně cestuje do tohoto světa, pak má smysl zkusit štěstí a najít květinu zde. Pokud je postava upír, mimozemšťan nebo obyčejná postava, pak bude mnohem rychlejší hledat květinu jinými způsoby nebo ji získat pomocí cheatů.

Zajímavé:  Jak poslat Simíka do závodu The Sims 4.

Cheaty

Pokud potřebujete získat výsledky rychle, můžete použít kódy pro Květ smrti v Sims 4.

Nejprve musíte aktivovat vývojářský kód Testování je pravdivé přes běžící konzoli Shift+Ctrl+C.

Nyní můžete používat cheaty.

Květina smrti v The Sims 4: všechny způsoby získávání, funkce a cheaty

  • Metoda č. 1. Kód pro přidání květiny do zavazadla (lze náhodně vygenerovat vedle postavy) — objects.gsi_create_obj 0x1010C.
  • Metoda číslo 2. Vhodné pro ty, kteří mají štěstí a štěstí, a také pokud máte na skladě hodně Simoleonů. I když je na vašem účtu málo peněz, přidejte pomocí kódu slušnou částku penízeNKde N — požadované množství. Například, money100000 přidává 100 000 Simoleonů. Vystačí na 100 balíčků semínek. Dále zvýšíme zahradnické dovednosti na poslední úroveň pomocí cheatu — stats.set_skill_level Major_Gardening 10. Nyní musíte být trpěliví a kupovat balíčky vzácných rostlinných semen, dokud uvnitř nenajdete Květ smrti.
  • Metoda č. 3. Odhalte skryté objekty pomocí kódu bb.showhiddenobjects. Poté můžete v The Sims 4 ve stavebním režimu najít Květ smrti a koupit si ho za 1 200 §. Pokud nemáte dostatek finančních prostředků, lze pomocí kódu přidat §5 000 poupě.
  • Cheat #4. Pro ty, kteří se nechtějí obtěžovat zvyšováním dovednosti na maximální úroveň, existuje kód pro odemknutí balíčku vzácných rostlinných semen — bb.ignoregameplayunlocksentitlement. Vydělávejte Simoleony nebo je přidávejte pomocí kódů (můžete také použít matka — přidá §50 000) a pokračuje.

Sims 4 Zahradnické cheaty: Vyvíjejte rostliny a zlepšujte zahradnické dovednosti!

Gardenign cheaty Doporučený obrázek

Zahradnictví v Sims 4: Jak vám mohou cheaty pomoci při péči o vaši zeleň?

Každý Simík může zahradničit a naučit se o své rostliny pečovat! Zahradnické cheaty jim však mohou pomoci se v tom ještě lépe zdokonalit. Zahradnictví vyžaduje čas, trpělivost a pečlivost. Simíci, kteří chtějí pěstovat plodiny nejvyšší kvality, si musí dát práci s hnojením, zaléváním, plevelem a péčí o každou rostlinu ve své zahradě. Skvělá zpráva je, že krásnou zahradu můžete mít úplně bez velkého úsilí. A trik? Hádáte správně – zahradnické cheaty! Cheaty mohou vašemu Simíkovi pomoci zvládnout zahradnické dovednosti, získat vzácné rostliny, postoupit v kariéře zahradníka nebo dokonce řídit, jak rostliny rostou a vyvíjejí se. Uvidíme jak!

Zajímavé:  Jak ve vás probudit spisovatele v The Sims 4.

Více o SNOOTYSIMS: Všimli jste si někdy možnosti vykořenit zeleninu a ovoce ve hře Sims 4? Vytrhávání rostlin je jednou z mála důležitých funkcí dostupných pro zahradníky Simíků.

Jak vykořenit rostliny Sims 4

Jak povolit cheaty v Sims 4?

Aby cheaty v Sims 4 fungovaly, musíme je vždy povolit. Chcete-li to provést, jednoduše spusťte hru a zadejte testy jsou pravdivé or testování cheatů na v dialogovém panelu a stiskněte Enter. Chcete-li otevřít dialogovou lištu, stiskněte současně následující tlačítka:

Pokud vše půjde dobře, budete upozorněni, že jsou povoleny cheaty. Nyní můžete začít používat zahradnické cheaty (nebo jakékoli jiné cheaty, které se vám líbí)!

1. Zlepšete své zahradnické dovednosti pomocí cheatů!

Zvládnutí zahradnických dovedností je klíčem k tomu, abyste byli dobrým zahradníkem, protože odemyká základní interakce, které každý zahradník potřebuje. Abyste pomohli svým Simíkům naučit se tyto dovednosti, budete používat stats.set_skill_level Major_Gardening # ošidit. Zahradnictví je hlavní dovedností v Sims 4 a má 10 úrovně. Takže, aby cheat fungoval, jednoduše nahraďte symbol „#“ na konci cheatu libovolným číslem od 1 do 10.

Chcete-li to například maximalizovat, stačí zadat stats.set_skill_level Major_Gardening 10, stiskněte Enter. Měli byste okamžitě dostat upozornění, že váš Simík právě zvládl zahradnické dovednosti!

2. Kontrolujte evoluci, růst nebo sezónnost rostlin pomocí zahradnických cheatů

Zahradnické cheaty

S testy jsou pravdivé cheat aktivován otevírá dveře pro některé skvělé možnosti cheatů. S tímto cheatem můžete ovládat fázi růstu, evoluci, sezónnost, jak je vaše rostlina hydratovaná, nebo se vypořádat s hmyzem a plevelem. Jednoduše jděte k rostlině ve vaší zahradě, Shift + kliknutí na něm a vyberte «Nastavit stav zahradnictví» volba. Otevře se nové menu, kde můžete ovládat, jak se vaše rostliny vyvíjejí. Toto jsou možnosti, které získáte:

  • Fáze růstu(Umírající, zasazený, klíčící, zralý, kvetoucí) – To vám pomůže přeskočit hodiny nebo dny potřebné k pěstování rostlin
  • Vývoj rostlin (zvadlý, přenesený, na trati, připravený k vývoji) – Pokud jste zvolili ‘Připraven k vývoji!’ možnost, cheat by měl okamžitě odemknout Vyvíjetmožnost, která vám umožní vyvinout vaši rostlinu na další úroveň.
  • Sezónnost rostlin(Spící, V sezóně, Mimo sezónu) – Zatímco některé rostliny kvetou po celý rok, některé jsou sezónní a budou ovlivněny ročními obdobími.
  • Nebezpečný hmyz(Zamořeno, pár chyb, bez chyb) – To vám pomůže kontrolovat hmyz.
  • Vlhkost (suchá, suchá, vlhká, mokrá, mokrá) — Řídí, jak je vaše rostlina hydratovaná
  • Plevel (přerostlý, zaplevelený, bez plevele, mulčovaný) – To vám pomůže kontrolovat plevel ve vaší zahradě.
Zajímavé:  Jak ve vás probudit spisovatele v The Sims 4.

3. Získejte různé druhy rostlin s jedním cheatem

Zahradnické cheaty

Hledáte Dračí ovoce nebo jinou vzácnou rostlinu? Můžete trávit čas roubováním rostlin nebo je hledat v divočině. Nebo je můžete získat bb. showhiddenobjects ošidit! Napište tento cheat do cheat baru a zamiřte do build/buy a vyhledejte typ rostliny, kterou hledáte. Můžete tak najít rostliny všech vzácností!

Jakmile najdete rostlinu, kterou hledáte, stačí ji přetáhnout, umístit na zahradu a nechat Simíka, aby ji zasadil. Vězte však, že získání rostlin tímto způsobem není zadarmo. Jen ten podvod odemyká skryté předměty (v tomto případě rostliny), takže pokud potřebujete nějaké extra simoleony na nákup semen, stačí použít podvody na peníze!

4. Získejte náskok v kariéře zahradníka

Někteří Simíci mohou zahradničení tak milovat a rozhodnou se z něj udělat svou kariéru! Pokud má váš Sim tuto práci a doufá, že postoupí, cheaty vám mohou pomoci i v tomto oddělení. Aby postoupili do další úrovně Kariéra zahradníka, typ kariéry.propagovat dospělý_zahradník v cheat baru stiskněte Enter a hra vás upozorní, že váš Simík byl právě povýšen. Tento cheat jim pomůže pokročit jednu úroveň po druhé, takže pokud jim chcete pomoci dosáhnout úrovně 10 z úrovně 1, budete muset cheat napsat 9krát.

Pokud se někdy rozhodnete je snížit, stačí napsat kariéra.demote dospělý_zahradník, a to spustí degradaci na předchozí kariérní úroveň.

Proč investovat do čističky vzduchu?

Takto je zahradničení jednoduché, když máte v rukávu několik mocných cheatů! Vyzkoušejte je sami. S možností „Nastavit fázi zahradničení“ je téměř nemožné mít nezdravé rostliny. A díky podvodům na dovednosti a kariéru si můžete být vždy jisti, že váš zahradník je na vrcholu své zahradnické hry. Šťastné simming!

Dejte nám vědět, pokud při používání těchto cheatů narazíte na nějaké problémy, protože chceme zajistit, aby cheaty v The Sims 4 našim Simmerům bez problémů fungovaly. Pokud zjistíte nějaké problémy, například nefungující cheaty, můžete se podívat na toto článek o cheatech (který obsahuje opravu) pomoct ti. Pokud je vše stále stejné, dejte nám prosím vědět v komentářích níže, protože vaše zpětná vazba nám může pomoci vyřešit problémy a zlepšit váš herní zážitek v The Sims 4. Děkujeme!

Zajímavé:  Jak ovládat upíří emoce v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»