News

Kde jsou obchodní nastavení v sims 4

V The Sims 4 může vaše postava díky doplňku Get to Work podnikat, zejména otevřít malý obchod nebo dokonce supermarket. Může prodávat knihy, oblečení a další zboží.

Aby mohl podnik vydělávat, musíte umět správně řídit obchod, aby zaujal obyvatele města. Zvládnete to pomocí ovládacího panelu, který je umístěn dole, v pravém rohu, poblíž potřeb. Můžete si nastavit vlastní pravidla a regulovat pracovní dobu jak svých zaměstnanců, tak své vlastní.

Majitel obchodu musí sledovat výzdobu interiéru prodejní plochy, čistotu prostor a také aktivně využívat reklamu k přilákání návštěvníků. Pokud kliknete na pokladnu, můžete si vybrat, kde bude reklama umístěna — v televizi nebo na internetu. Online reklama navíc výrazně zvýší jednorázovou návštěvnost vašeho obchodu.

Můžete si najmout zaměstnance, kteří budou vykonávat rutinní práce, pro které musíte kliknout na pokladnu a vybrat „personální management“. Majitel má možnost sledovat růst dovedností zaměstnanců, měnit jejich platovou úroveň, zadávat jim úkoly a sledovat jejich plnění. Kromě toho mohou být prodejci povýšeni a degradováni a neopatrní mohou být propuštěni.

Hlídat se bude muset i sortiment zboží a doplňování zásob a nejlépe využít funkci automatického doplňování, tato možnost je však placená. Je potřeba hlídat finance – výdaje a příjmy obchodu. Všechny peníze z prodeje jdou do podnikového rozpočtu, ale finance lze přesunout jak z rodinného rozpočtu do rozpočtu obchodu, tak i naopak. K tomu slouží nabídka, kde si můžete vybrat množství peněz, které lze převést požadovaným směrem.

Pokud budete obchod správně řídit a chovat se aktivně, podnik bude prosperovat, protože zákazníkům nebude konec. Jak vidíte, ve hře je vše stejné jako v životě.

Zajímavé:  Jak jít k veterináři v The Sims 4.

Jak otevřít restauraci v Sims 4 a jak ji spravovat

Zdravím všechny, přátelé! Spolu s herní sadou Sims 4 Restaurant přidala hra možnost řídit vlastní restauraci v tomto článku vám podrobně řekneme, jak to implementovat.

Takže první věc, kterou musíte udělat, je koupit restauraci, nejjednodušší je kliknout na ikonu telefonu a vybrat možnost «Koupit restauraci», pak se před vámi otevře mapa, kde si vyberete město a požadovanou restauraci, jen ji nezapomeňte nejprve postavit nebo umístit z navržených do galerie. Restauraci si můžete koupit s nábytkem i bez, ale já jsem koupil hotovou restauraci „Visiting the Lama“, která byla dodávána v herním setu a samozřejmě s nábytkem. Dále nás hra požádá, abychom přispěli určitou částkou kapitálu z rodinného rozpočtu na rozvoj našeho podnikání, stejně jako při nákupu obchodu v Sims 4. V práci jsem přispěl 10000 XNUMX a dále hospodařil restaurace.

Jak otevřít restauraci v Sims 4 a jak ji spravovat

Aby restaurace fungovala, je nutné přijmout pracovníky: kuchaře (maximálně 2), číšníka (maximálně 3) a správce.

Zpočátku je k pronájmu pouze 1 kuchař, podívejte se na úroveň rozvoje jeho dovedností: gurmánské vaření a míchání nápojů, čím více jsou vyvinuty, tím rozmanitější pokrmy a nápoje dokáže připravit. Druhého kuchaře lze najmout až po zakoupení bodové odměny za druhého kuchaře, nebo můžete použít bonusové kódy restaurace Sims 4 k okamžitému otevření druhého volného místa.

Při přijímání druhého kuchaře se ujistěte, že pro něj existuje pracovní místo, jinak se stává, že v základních prostorách je instalována pouze jedna kuchařská kuchyně, a pokud jsou kuchaři 2, pak přicházejí na směnu střídavě, a pokud druhý jeden se nainstaluje, pak vyjdou oba a ve výsledku bude příprava a obsluha zakázek rychlejší.

Stejně jako u kuchaře je zpočátku k dispozici pouze 1 číšník, má důležité dovednosti: šarm (ovlivňuje zákaznické recenze obsluhy) a zdatnost (ovlivňuje, jak často bude číšník házet nádobí), najměte si toho, kdo je má rozvinutější .

Zajímavé:  Kde najít deník v The Sims 4.

Po zakoupení stejnojmenných cen si můžete otevřít další 2 číšníky, nebo, opakuji, použijte kód.

V restauraci může být pouze jeden správce, když ho najímáte z řad kandidátů, řiďte se rozvojem komediálních a šarmantních dovedností, to ovlivňuje pozitivní zpětnou vazbu od návštěvníků o obsluze při výběru stolu.

Po najmutí personálu přecházíme přímo k řízení restaurace.

Nejprve se rozhodneme pro označení, poté si vybereme, zda budeme provozovat reklamu na restauraci nebo ne, hra nabízí následující reklamní balíčky:

— Stříbrný balíček (120 simoleonů);
— Zlatý balíček (240 simoleonů);
— Platinový balíček (480 simoleonů);
— Diamantový balíček je nejdražší a stojí 1200 simoleonů na den, ale podle mého názoru je také nejefektivnější, takže na začátku nešetřete reklamou, pokud vám to rozpočet dovolí.

Dále přejdeme k kvalita ingrediencí, zpočátku tento panel není k dispozici, ale po zakoupení odměny za body „Kvalita ingrediencí“ si můžete vybrat kvalitu produktů, ze kterých budou pokrmy připravovány ve vaší restauraci:

— Třetí třída (25?% sleva) — no, tady už název mluví sám za sebe, že produkty nebudou moc dobré a jídla podle toho budou podobná.
— Standardní — běžná kvalita, žádné ozdůbky.
— Čerstvé produkty šetrné k životnímu prostředí (příplatek 10 %).
— Čerstvá sklizeň místních produktů bez přidání GMO (přirážka 25 %).

Poslední dva body mluví samy za sebe a pokud chcete, aby vaši návštěvníci ocenili pokrmy šéfkuchaře, vyberte si z nich kvalitu surovin.

Po přizpůsobte uniformy svých zaměstnanců a zvolte dress code pro návštěvníky restaurace.

Nyní přejděme k nejdůležitější části řízení restaurace – výběru menu.

Menu restaurace

Nabídka zahrnuje nápoje, svačiny, hlavní jídla a dezert.

Zajímavé:  Jak přidat nové vlasy do The Sims 4 2019.

Kliknutím na odpovídající sekci v nabídce můžete vidět, co je již v nabídce zahrnuto a co není: to, co je zahrnuto, je označeno zeleně a to, co lze přidat, je označeno modře, kromě toho uvidíte i složitost přípravy konkrétního pokrmu, je důležité si uvědomit, že pokrmy s pátou obtížností nemůže připravit šéfkuchař, jehož gurmánské kuchařské dovednosti v The Sims 4 nejsou rozvinuté, mějte to na paměti při přípravě výběru z nabídky.

Nápoje v nabídce restaurace

Nápoje ve hře jsou rozděleny do kategorií:
-Studené nápoje;
— Horké nápoje;
— S ovocnou chutí;
— Sycené nápoje;
— Nektary;
— Jiný.

Níže na snímcích obrazovky můžete vidět všechny dostupné nápoje v nabídce.

Dále přejdeme k mám snídani, dělí se na:

Hlavní jídla:

— S ovocnou chutí;

Takže jsme připravili restauraci v Sims 4, nyní ji můžete bezpečně otevřít a přijímat návštěvy.

Na ovládacím panelu můžete nejprve vidět pouze jednu hvězdičku oblíbenosti vaší restaurace, ale čím více pozitivních recenzí bude, tím více obliba restaurace poroste a počet hvězdiček se zvýší, maximálně na 5.

Na stejném panelu vám také budou prezentovány možnosti růstu restaurace, obvykle se ikony objeví po zavření nebo blíže k ní, stejně jako výhody restaurace.

Chcete-li zvýšit počet hvězdiček vaší restaurace, musíte přijít během pracovní doby a pozdravit zákazníky tak, aby se nad jejich hlavami objevil nápis „Majitel mi věnoval pozornost“.

Uprostřed pracovního dne se nezapomeňte podívat do sálu a podívat se na dojem návštěvníků, který se odráží na ikoně ve tvaru hvězdy.

Vždy můžete ukázat na vybraného návštěvníka a vidět jeho postoj k restauraci, někomu se bude líbit atmosféra, někomu bude chutnat pokrmy a někomu nebude chutnat obsluha, budete o tom vědět a vždy můžete situaci napravit zaplacením zvláštní pozornost návštěvníkovi nebo pohoštění s dezertem zdarma .

Zajímavé:  Jak otočit kuchyňskou skříňku pod úhlem v The Sims 4.

Chcete-li zlepšit svůj dojem, klikněte na postavu a vyberte jednu z dostupných akcí a výsledek bude zřejmý.

S vydáním rozšíření Sims 4 City Living se objevila nová profese – kritik restaurací, a pokud máte tento doplněk nainstalovaný, tak ho ve své restauraci určitě potkáte, je to velmi snadné poznat, pod hvězdou bude bílá stuha, která postavu odliší od všech, a pokud na ni ukážete, můžete vidět nápis „Restaurant Critic“.

Takové postavě je potřeba věnovat dostatečnou pozornost, aby odcházela s maximálním skóre dojmu.

Doporučuji nejprve věnovat přednostní pozornost a poté, co Simík pokrm ochutná, pak mu nabídnout zdarma drinky nebo dezert, velmi pozitivně to ovlivní jeho dojem.

Pokud se nad postavou objeví otazník, doporučte mu jídla z vaší restaurace.

Po takové službě není neobvyklé, že hosté přijdou se skóre dojmu „3“ a odcházejí s „5“, a to je přesně výsledek, o který se váš Simík i vy snažíte.

Po otevření nebo zavření restaurace můžete po práci poslat své zaměstnance na školení, samozřejmě si to budete muset zaplatit sami, existují 3 typy školení:

— Krátké školení (150 simoleonů);
— Standardní školení (600 simoleonů);
— Rozsáhlé školení (1500 Simoleonů).

Tuto akci lze uplatnit na všechny zaměstnance bez výjimky.

Školení pro personál je prostě nutné, protože na něm přímo závisí výkon vašeho zaměstnance. Například šéfkuchař, který jde na školení, zlepšuje své dovednosti v oblasti gurmánského vaření a nápojů a s každou úrovní jsou jeho pokrmy lepší, chutnější a rychlejší, a v důsledku toho pozitivní recenze od návštěvníků a zvýšení hodnocení restaurace. Mimochodem, s příchodem povahových rysů zápletek můžete přidat charakterový rys jako je kuchařská kuchyně, pak zvýšíte šance na přípravu lahodných a báječných pokrmů, což se jistě projeví jako bonus na celkový výsledek.

Zajímavé:  Kde a jak najít neviditelné osvětlení v The Sims 4.

Školení číšníků je také nutné, protože právě oni musí přijímat a doručovat objednávky a k tomu potřebují vynikající fyzickou zdatnost, protože tácy mohou být velmi těžké, a dovednost šarmu, aby byli schopni zdvořile komunikovat. s hosty, tak nešetřete, vyškolte si číšníky.

Školení správce je dalším důležitým bodem při řízení restaurace, protože správce je tváří vaší provozovny a podle toho, jak přátelský, zdvořilý a rychlý je, závisí první dojem z restaurace.

K dispozici jsou také různé interakce se zaměstnanci (viz snímek obrazovky).

Poté, co restauraci zavřete, budete mít přístup k úplné zprávě o všech dosažených výdajích a ziscích a také uvidíte, jak rostou dovednosti personálu, pokud je poslán na školení, a jeho nálada, aby vždy zůstala zachována. dobré, pak je vylepšujte a chvalte.

Hodně štěstí vaší restauraci a dobré návštěvníky!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»