News

Jak jít k veterináři v Sims 4

Moje kočka je ve hře Sims 4 nemocná a potřebuje odvézt k veterináři, ale nevím, kde je. Řekněte mi prosím, ve kterém městě (v Sims 4) je veterinární klinika?

Nejlepší odpověď

V Brindleton Bay poblíž psího parku je veterinární klinika.

Táňa LipátováStudent (102) před 10 měsíci

Děkuji, milý člověče

Student (137) před 1 dnem

Jiné odpovědi

v Brindlont Bay v parku Animal Hospital

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Veterinární lékař a veterinární kliniky v The Sims 4 Kočky a psi

Vážení přátelé, jelikož se v The Sims 4 konečně objevili domácí mazlíčci, přidali vývojáři také veterinární kliniky a velmi zajímavou a výnosnou profesi jako je veterinář.

Nové město Brindleton Bay má veterinární kliniku, ale pokud vaše postavy žijí v jiném městě, můžete tam umístit veterinární kliniku z galerie, pokud chcete. Jedinou podmínkou je, že takovou stavbu není možné umístit na pozemky pro bydlení.

Co se děje na veterinární klinice

Návštěvníci kliniky se nejprve registrují.

Sim veterinář poté přistoupí ke klientovi se zvířetem a začne ho vyšetřovat.

Aby byla diagnóza co nejpřesnější, musí Simík provést důkladnou prohlídku: prozkoumat stav srsti, prozkoumat uši, oči a ústa, změřit teplotu, poslouchat dech a tlukot srdce.

To vše ale veterinář nezvládne, pokud má jeho pacient vysokou míru stresu. Proto při vyšetření zvířete musíte pravidelně uklidňovat.

Zajímavé:  Jak povolit stavbu kdekoli na dovolené Sims 4.

Po diagnóze si Simík bude moci vybrat účinnou léčbu z těch, které hra nabízí.

Stojí za zmínku, že zvířata nejsou vždy přivedena na veterinární kliniku k ošetření, někdy se majitel jen chce ujistit, že jeho zvíře je normální. Někdy jsou zvířata zbavena své reprodukční funkce nebo naopak obnovena.

Dovednost veterináře v The Sims 4 Kočky a psi

Každý úkon v práci veterináře se zvyšuje úroveň dovednosti veterináře. Je jich jen deset.

S každou další úrovní získává veterinář nové příležitosti. Například na maximální úrovni této dovednosti bude veterinář schopen vytvořit léčbu nemocí ve formě pamlsků nebo antistresových sér. Mimochodem, na těchto lécích můžete vydělat pěkné peníze, stačí, když si s nimi umístíte stroj do haly kliniky.

Všechny veterinární akce přinášejí Simíkovi určité bonusy; jejich sbíráním bude postava moci upgradovat svou kliniku – nabrat další personál, zvýšit tok klientů nebo snížit hladinu stresu zvířat při jejich vyšetřování.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»