News

Kde jsou hotové pokoje v The Sims 4?

Kariéra interiérového designu v The Sims 4 Dream Interior

Nová herní sada „The Sims 4 Dream Interior“ kromě obrovského množství nábytku a dekorativních prvků dala hráčům příležitost rozzářit svět svěžími barvami. Nyní můžete zanechat v životech svých Simíků jedinečnou stopu tím, že si jejich domovy upravíte podle svých představ a necháte si za to zaplatit! V tomto článku vám řekneme více o tom, co zahrnuje kariéra interiérového designéra!

návrhář interiérů

Jak získat práci interiérového designéra?

Práci interiérového designéra můžete získat pomocí telefonu nebo počítače. V telefonu vyberte kartu „Job“, poté akci „Najít práci“ a na počítači vyberte akci „Najít práci“ na kartě „Kariéra“.

Kariérní postup

Klíčem ke kariérnímu růstu je úspěšné dokončení vedlejšího shonu. Nebojte se experimentovat, ale pokud zákazník vaše inovace odmítne, vezměte v úvahu nedostatky a nedovolte je v budoucnu!

Cheat kód pro povýšení nebo snížení v kariéře interiérového designéra

Aby cheat kód fungoval, nezapomeňte nejprve zadat kód vývojáře testy jsou pravdivé do konzole! Konzolu můžete otevřít pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + C.

Cheat kód pro propagaci Cheat kód pro snížení úrovně
careers.promote InteriorDecorator careers.demote InteriorDecorator
Zajímavé:  Jak zacházet s akné Sims 4.

Práce interiérového designéra

Tato kariéra má ve srovnání s ostatními několik funkcí: je otevřená, má flexibilní rozvrh, není ideální nálada pro zvyšování produktivity a neexistují žádné dny volna.

Chcete-li pracovat, musíte přijmout zkrácené úvazky, které si sami vyberete. Pokud existují postavy nebo veřejné prostory, které byste raději neměnili, můžete tak učinit vždy! Pokud však vaše plány nezahrnují předělání něčího interiéru, můžete postavu jednoduše poslat sami. V práci bude od 9 do 9 hodin a přinese si s sebou tolik peněz, kolik je uvedeno v brigádě.

Práce interiérového designéra na částečný úvazek

Práce na částečný úvazek zahrnují zakázky na renovaci nebo přístavbu místností nebo podlah. Zpočátku budete mít k dispozici jen velmi málo částečných úvazků. Chcete-li otevřít přístup ke všem možným vedlejším zaměstnáním, musíte být na správné kariérní úrovni. Práce na částečný úvazek lze provádět jak v obytných budovách, tak ve veřejných prostorách.

Práci na částečný úvazek můžete přijmout pomocí telefonu na kartě „Práce“ nebo na panelu Kariéra. Níže je uveden seznam možných částečných úvazků a toho, co je potřeba k jejich otevření.

Práce na částečný úvazek Stav otevření
Renovace pokoje K dispozici zpočátku
Rekonstrukce luxusního obývacího pokoje Kariérní úroveň 5
Extra pokoj Kariérní úroveň 5
Renovace podlahy Kariérní úroveň 3
Další patro Kariérní úroveň 9

Dělat brigády

Samotná podstata spočívá ve standardní posloupnosti akcí: vyfotografujte před opravou, promluvte si se zákazníkem (pokud si to přejete), rozlučte se se zákazníkem a pusťte se do práce, po opravě vyfoťte a opravu klientovi předveďte.

Vzhledem k tomu, že tato sekce obsahuje mnoho souvisejících materiálů, bude pro snadnější čtení rozdělena do tematických podsekcí s podrobným popisem.

Zajímavé:  Jak otevřít řádek v The Sims 4.

Preference zákazníků

Preference jsou jedním z klíčových faktorů, které ovlivňují, zda bude vaše renovace přijata nebo ne. Jsou vybíráni náhodně ze všech zákazníků, takže pokud na objednávku záměrně umístíte něco, co je uvedeno jako „nelíbí se“, ne všichni zákazníci vaši objednávku nutně neschválí.

Zjištění preferencí klienta pro práci je možné prostřednictvím interakcí s interiérovým designérem: stačí si vybrat jakoukoli, která se vám líbí, a dozvíte se více o přáních klienta. Pokud vám obdržené informace nijak nepomohou s opravou, můžete prostřednictvím nabídky přátelských akcí zjistit preference vašeho klienta. To je důležité, protože každá postava bude vaši práci hodnotit podle svého vkusu, a ne podle toho, co bude k dispozici v konstrukčním režimu.

Jakmile obdržíte dostatek potřebných informací, můžete požádat klienta, aby opustil oblast pomocí akce „Rozlučte se s klientem“.

Fáze výstavby

Jakmile majitelé web opustí, budete mít přístup do režimu výstavby. Pro zahájení opravy stačí kliknout na standardní obrázek v horní části obrazovky. Pro snazší třídění položek můžete použít vyhledávací filtry podle stylu nebo barvy, a když kliknete na ikonu s preferencí klienta, otevřou se všechny položky s ní spojené, včetně dveří a tapety.

Při provádění práce můžete mít omezení týkající se provádění změn v domácnosti. Dozvědět se o nich předem bohužel nelze, a tak vás často čeká nemilé překvapení. Často vám bude řečeno, abyste pracovali pouze na určitém podlaží, nebudete moci odstranit stěny nebo již existující objekty a někdy nebudete moci umístit nové objekty do existující struktury. Dalším omezením na straně zadavatele je rozpočet poskytnutý na dílo. Při prodeji starých věcí na webu se zvyšuje. Nicméně, nebojte se jít trochu přes limit, pokud jste si naprosto jisti, že těch extra 300 Simoleonů je potřeba k dokončení vašeho nápadu a budou schváleny klientem. Dodržujte ale také střídmost a nezahánějte klienta do obrovských dluhů. Mohou existovat také požadavky, které ovlivní, zda bude váš projekt přijat nebo ne. Například při vyplňování objednávky na přidání místnosti budete mít povinný požadavek přidat nové „čtverce“ místnosti. Pokud se rozhodnete jít bez přidání nového uzavřeného prostoru, neočekávejte, že za své projekty zaplatíte.

Zajímavé:  Jak potrestat dítě v The Sims 4.

Fotografování projektu

Fotoreportáž je nedílnou součástí práce interiérového designéra. Fotografie jsou potřebné pro vytvoření finální prezentace vizuálních změn před a po rekonstrukci. Nezapomeňte tedy fotit před rekonstrukcí (nebo pokoj udělat ještě horší, než byl a fotit až poté), a pak po ní. Celkem budete potřebovat alespoň tři fotografie každého stavu místnosti.

Pořízené fotografie se ukládají na paměťovou kartu vydanou při zaměstnání, do paměti fotoaparátu a také do vašeho počítače do složky se snímky herní obrazovky. Najdete ho v zavazadlech postavy. Fotografování také rozvíjí související dovednost, ale na tuto kariéru to nemá vliv.

Zobrazení dokončené práce

Po dokončení opravy pozvěte klienta na předvedení pomocí telefonu v záložce „Práce“ nebo kliknutím na svou postavu a výběrem akce „Pozvat klienty na web telefonicky“. Než dorazí, budete mít možnost vytvořit prezentaci: jednoduše vyberte obrázky ve dvojicích z kategorií „před“ a „po“ a porovnejte provedené změny.

Renovační show je událost, při které pozvete zákazníka k vám domů pomocí akce „Ukažte zákazníkovi dokončenou rekonstrukci“. Dokud to neuděláte, bude stát přede dveřmi a nevstoupí do domu.

Položky se pak můžete pochlubit tak, že na ně kliknete a vyberete akci „Zkontrolovat“ (pravděpodobně chyba překladu), a promluvte si se svým klientem. I po provedení všech kroků bude muset majitel webu vše obejít a zkontrolovat sám.

Reakce zákazníků na různé předměty lze sledovat v podobě myšlenkových mraků nad jejich hlavami. Může zobrazovat palec nahoru, srdce nebo osobu s otázkami nad hlavou. Vaše postava se bude snažit předpovědět, zda se klientům líbí, jak jste změnili jejich interiér. Když bude v blízkosti klientů, bude mít odpovídající nálady. Po chvíli se nad hlavou klienta objeví charakteristická ikona, která ukazuje, že je připraven vyslovit konečný verdikt o vaší opravě. Pro dokončení práce vyberte akci „Slyšet konečný verdikt“.

Zajímavé:  Jak funguje automatické ukládání v The Sims 4.

Konečný rozsudek

Reakce klienta může být různá: může si zklamaně povzdechnout, zakřičet na vás, podat vám ruku nebo propuknout v slzy štěstí při pohledu na hotové dílo. V tomto případě jsou akce doprovázeny zvukovým efektem, který vám umožní pochopit náladu postavy. Čím lepší bude odezva každého klienta, tím více vám nakonec zaplatí. Pokud se většině váš projekt nelíbí, může se stát, že nedostanete zaplaceno vůbec a vaše pověst bude zničena.

Proč projekt nemusí být přijat

  • Překročili jste rozpočet;
  • Nesplnili jste požadavky na rozšíření obytného prostoru;
  • Nezjistili jste preference svých zákazníků;
  • Nebrali jste v úvahu preference zákazníků, znali je a přidali něco, co se jim nelíbilo;
  • Vaše změny jsou v rozporu se skutečnými preferencemi konkrétního klienta;
  • Prodali jste nábytek z jiných místností, ve kterých jste neprováděli rekonstrukci;
  • Při rekonstrukci jste nepřidali předměty specifické pro konkrétní místnost (například při rekonstrukci koupelny jste nenainstalovali toaletu nebo sprchu);
  • Do interiéru jste nic nepřidali.

Také vám může být pozastaveno provádění oprav, pokud se budete chovat neslušně, zatímco klienti ještě neopustili dům. Neobčanské činy zahrnují koupání, vaření a krádeže předmětů. Pokud se nepřestanete chovat nevhodně, klient vás vyhodí z domu. To vám však nezabrání v provádění oprav, pokud některý z klientů odejde z domu a zvolíte akci „Rozlučte se s klientem“.

Klient s vámi odmítne vůbec spolupracovat, pokud na něj začnete být drzí a urážet ho. Okamžitě vás s takovým přístupem z vaší strany připraví o možnost dělat brigádu.

Co ovlivňuje pověst?

Pověst je to, jak vás vidí vaši zákazníci. Úspěšným dokončením objednávek s přihlédnutím ke všem přáním a požadavkům zákazníků si zajišťujete dobrou pověst. Zvyšuje šanci, že se vám ozvou vaši bývalí klienti, včetně těch, kterým se vaše předchozí rekonstrukce nelíbily. Nabídnou vám „druhou šanci“ zlepšit svou pozici v jejich očích.

Zajímavé:  Jak přitáhnout duše v The Sims 4.

Vaši staří klienti vás mohou doporučit svým přátelům. Určitě vám zavolají a budou vás informovat o svém možném záměru vás najmout na opravy!

Dobrá pověst také zvyšuje šanci, že vaše práce bude uvedena v televizi na kanálu „Dream Interior“ v pořadu „Tam je místo pro všechno“. Při sledování bude postava velmi spokojená sama se sebou. Podobnou nabídku pro show „Kompletní selhání“ lze získat, pokud jste měli potíže s úspěšným dokončením objednávek.

Známé problémy

Přestože je hra na první pohled zajímavá, práce může být zatížena řadou různých problémů.

Omezení mohou způsobit potíže. Když například přidáte místnost, nesmíte jakkoli měnit původní budovu, takže musíte nějakým způsobem přidat novou místnost. To často způsobuje problémy na webech, kde již byl zastavěn veškerý dostupný prostor. Nová rozšíření často vypadají velmi špatně a vyčnívají z celkového vzhledu.

Další problém může nastat při práci na přidání podlahy. Když děláte práce na přístavbě tělocvičny do suterénu, nemusí vám být dána možnost přidat suterén vůbec a při přidávání patra s fotografickým studiem můžete mít problémy s konstrukcí podlahy, pokud klient již má maximální budovu výška. Budete nuceni pracovat v omezeném prostoru v nejvyšším patře budovy.

Rozpočet je příliš nízký při provádění prací na přidání patra/místnosti. Dávejte pozor na to, kolik peněz je klient ochoten utratit za renovace, protože 3.600 XNUMX Simoleonů na přidání pokoje je velmi málo a sotva stačí na umístění nábytku. Pokud však rádi překonáváte obtíže, pak vám nikdo nebrání.

Postavy mohou mít často absurdní preference. Vladislaus z The Sims 4 Vampires tedy může preferovat „nerad hraje na varhany“, když jsou v jeho sídle alespoň dva varhany.

Zajímavé:  Jak používat BDSM v The Sims 4.

Vzhledem k tomu, že preference objednávek jsou náhodně vybírány mezi všemi zákazníky, může nastat situace, kdy se jim preference může líbit i nelíbí.

Někdy vám může být připsán kredit za objednávku, aniž byste zákazníkům ukázali změny.

Při focení ve sklepě je problém s ovládáním fotoaparátu, protože při ovládání polohy fotoaparátu pomocí tlačítek WASD můžete být „vyhozeni“ do prvního patra domu.

12 komentář
Elizaveta Pefti 11. ledna 2023 v 18:21

Schopnost pracovat se sim po aktualizaci nefunguje nebo nevím proč Může mi někdo říct, který torrent soubor má, lze jej přeinstalovat?((((nápověda

Pokojová sada The Sims 4

Ahoj všichni, dnes máme na prodej neobvyklý pozemek: ne hotový dům, ale soubor pokojů — přířezy na stavbu. Jak víte, v The Sims 4 můžete stavět domy z hotových prvků. Je to jednoduché a ve chvílích, kdy nechcete stavět, ale jen hrát, šetří čas, protože si můžete vybrat z připravených možností, a když stavíte, ne vždy víte, co se stane. Obecně platí, že se podívejte a vyberte si místnost, kterou chcete, přidejte okna, dveře a hrajte podle svého! To je překvapením pro recenzi evoluce Sims. Podívejte se, jak to všechno začalo.

A nyní více o obsahu krabic! Zde máme sadu pokojů pro mladou postavu nebo teenagera: ložnici, pracoviště. O kousek dál je obývací pokoj, koupelna a hobby místnost (v této verzi má DJ konzoli).

Pokoj mladé postavy

A zde je roh obývacího pokoje, lze jej doplnit v závislosti na dispozici vašeho domu. Pokud chcete udělat něco jako jednopokojový byt, vezměte zeď naproti pohovce s kuchyňským nábytkem nebo jen vložte televizi, pak bude samostatný pokoj.

Sims Lounge

Kuchyně je důležitá zde si můžete vybrat jakýkoli formát, v závislosti na velikosti domu: studiová kuchyň kombinovaná s obývacím pokojem, se standardním uspořádáním, nebo malý pokoj s minimální sadou nábytku.

Zajímavé:  Jak přidat pirátské doplňky do Sims 4.

Moderní kuchyně v The Sims 4

Ložnice pro pár Simíků je moderní, s pracovním koutem, televizí, knihovnou a šatnou — je umístěna přes skleněnou příčku.

Dekorace do ložnice se šatní skříní

A tady máme malou kavárnu, lze ji spojit s kinem, posilovnou, nebo zabudovat do budovy zábavního centra.

Kavárna pro mládež v Sims 4

Vyberte umístění kina, které nejlépe vyhovuje vašim Simíkům. Duhové a jasné barvy osloví veselé, přátelské postavy. Můžete ho využít jako sál pro dětské filmy, nebo můžete do ponurého sálu poslat dospělé na horor.

Dva sály video salonu se salonkem

Tato školka je pro dvě děti, každé má svůj koutek s plakátem o velikosti stěny a společný pracovní prostor. Nejmenší z boxů obsahuje šatnu: světlou, s regály, policemi a věšáky. Dokončete jej a změňte jej, jak chcete!

Ložnice pro dvě děti

Změňte malou místnost pomocí mixážního pultu v závislosti na zálibách vašeho Simíka: udělejte z ní umělecké studio, nahrávací studio, laboratoř nebo kancelář.

Koupelna s rohovou vanou

Šatnu skrývá nejmenší krabička: v místnosti je malý policový díl, věšáky s oblečením a toaletní stolek s parfémy. Tento malý pokoj lze přidat do ložnice obytného domu nebo použít jako šatnu, pokud chcete vytvořit sál s pódiem pro představení.

Šatna

Kromě těchto místností najdete v sestavě posilovnu, malou kancelář pro mladou maminku s pokojíčkem pro miminko a několik možností kuchyně. Užijte si hru a ještě jednou všechno nejlepší k narozeninám The Sims!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»