News

Kde je sauna v Sims 4

Kde jsou lázně v The Sims 4, jak koupit (postavit) lázně v The Sims 4?

K tomu musíte mít nainstalovanou aplikaci The Sims 4 Spa Day.

Lázně si můžete postavit sami, musíte si vybrat město a lokalitu, kam chcete lázně umístit.

Poté, co jsme se rozhodli pro umístění, klikněte na „vybudovat“, nyní přejděte do galerie a vyberte lázně. Poté musíme do lázní koupit různé masážní stoly, podložky na jógu a tak dále. Lázně bude také třeba vyzdobit různými dekorativními předměty.

Simík se ale bude skvěle bavit v lázních, může cvičit jógu, chodit do páry nebo sauny, stejně jako na masáže a další procedury.

moderátor vybral tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
12777 1 [304 tis.]
více než před rokem

Možnost stavět lázně v The Sims 4 se objevila již v roce 4, po vydání balíčku The Sims 2015 Spa Day. Tato sada bude muset být nainstalována.

Dále se budete muset rozhodnout, ve kterém městě a kde budou vaše lázně umístěny. Jakmile se pro to rozhodnete, budete muset jít do hráčské galerie a najít lázně. Nyní vybereme lázně, které nejlépe vyhovují vaší oblasti.

Upozorňuji na to, že na velkém pozemku je lepší postavit dvě malé lázně.

Jakmile si postavíte lázně, můžete si zakoupit předměty, které jsou pro toto místo potřeba.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Agata Tkalets [23.3K]
2 года назад

Za prvé, opravdu byste měli mít herní sadu Spa Day. V tuto chvíli byla tato sada vylepšena přidáním barev županů, nových masážních křesel a stolů a nyní si Simíci mohou nechat udělat manikúru a pedikúru a dokonce „ovládnout“ nový životní cíl, nebo spíše tři.

Zajímavé:  Jak opravit náhlé zastavení komunikace v The Sims 4.

Lázně si můžete postavit sami, ale pokud se nechcete obtěžovat, přejděte do galerie hráčů a najděte si lázně, které budou odpovídat velikosti vašeho webu. Chcete-li to provést, rychle nastavte parametry, jako je plocha, její velikost a směr, tzn. v tomto případě lázně. Myslím, že množství nabídek vás překvapí. Pokud je váš pozemek poměrně velký, nemusíte se tím omezovat, malé lázně se vejdou i na velký pozemek, který lze dokončit nebo pozemek upravit vegetací.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

The Sims Wiki

Onsenova koupel

Onsenova koupel — typ webu uvedený v dodatku «Zasněžené oblasti» ke hře The Sims 4. Pro vstup do horkého pramene se postavy musí převléknout do plavek a osprchovat se. Pokud neprovedete poslední akci a půjde přímo do horkého pramene, způsobí to negativní reakci ostatních postav a pramen se začne rychleji znečišťovat.

Oblasti [ ]

Onsen lázeňský dům

Onsen lázeňský dům «Sutefani» na hoře Komorebi

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»