News

Kde je policejní deník v sims 4

Pokud se chystáte začít pracovat jako detektiv, připravte se na to, že policejní stanice se stane nejen vaším hlavním působištěm, ale prakticky i domovem.

S tímto povoláním můžete být nejen garantem bezpečnosti města, ale také se proměnit ve vynikajícího detektiva, jako je Hercule Poirot, nebo se dokonce stát lepším než Sherlock Holmes.

  • přijmout novou práci
  • vytvořit schéma zločinu
  • hledání důkazů na místě činu
  • ohledání místa činu
  • fotografování důkazů
  • výslechy svědků
  • zpracování důkazů pomocí chemického analyzátoru na policejní služebně
  • vyvodit závěry o věci
  • přidat podezřelé do databáze
  • vydat orientaci
  • provést zatčení
  • výslech podezřelého

Základní požadavky na propagaci:
— pouliční hlídky
— odhalování trestné činnosti
— zajištění bezpečnosti města.

Odměny a požadavky

1. Kadet
Provozní doba: Po-Pá, 8:00 – 17:00, 20 $/hod
Podmínky pro propagaci: Zúčastněte se aktivně pracovního dne detektiva 0/2.

2. Důstojník
Provozní doba: Po-Pá, 8:00 – 17:00, 28 $/hod
Bonusy: 160,- nové oblečení.
Podmínky pro propagaci: Jít na místo činu — 1, vzít službu — 1.

5. Starší detektiv
Provozní doba: Út-So, 9:00 — 18:00, 78 USD/hod
Bonusy: 416 $, zrcadlo (okno) na jedné straně průhledné, židle “Confiscator”, nové oblečení.
Podmínky pro propagaci: Vyřešte 2 zločiny.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

Screenshoty – Deer ​
Reakce: Violet, MrsEsenina, FrostWitch a 11 dalších

PlaF

Ověřeno
Zprávy 188 Úspěchy 250 Ocenění 8

Trvalo mi dlouho, než jsem našel podezřelého. V deníku je 6 indicií, snažil jsem se přeskupit, v pauze prohledávat okolí — všechno bylo k ničemu. Když se zeptám na podezřelého, ukazují různými směry

Zajímavé:  Jak nahrát video do The Sims 4.

Staly se stejné nesmysly. Vyhodil jsem z práce, po pár dnech SIM jsem zkusil stejnou kariéru znovu, koupil jsem si ocenění „connections“, ale bylo mi navrženo, abych začal s kadetem. Všechny ostatní kariéry rozhodně začínají na úrovni 4, ale tato ne!

Sultansha

Ověřeno
Zprávy 424 Úspěchy 310 Ocenění 103

Trvalo mi dlouho, než jsem našel podezřelého. V deníku je 6 indicií, snažil jsem se přeskupit, v pauze prohledávat okolí — všechno bylo k ničemu. Když se zeptám na podezřelého, ukazují různými směry

Myslel jsem, že mě tento problém přešel, ale nakonec ne. A dnes se stalo úplně to samé.
Hledal jsem Simíka, každý ukazoval jiným směrem, stiskl jsem SIM kartu a vrátil ji na policejní stanici. A pak jsem znovu provedl akci uvolnění orientace a hra se načetla do nové oblasti a tam okamžitě našla správného podezřelého.

PlaF

Ověřeno
Zprávy 188 Úspěchy 250 Ocenění 8

Vypadá to, že shromažďování a zpracování důkazů není nic, co by zabíralo pracovní čas. Je z nich o něco větší užitek než žádný. Ze 6 — 7 znaků zločince opravdu sedí 1, zřídka 2. A dnes je to obecný jev — nesedí ani jeden znak. Pomocí metody sekvenčního šťouchání byl zločinec odhalen jako poslední (kdo by o tom pochyboval!) z 9 Simíků poflakujících se na stránce, ačkoliv byl zkontrolován první Simík se 4 vhodnými znaky. Produktivita je přirozeně na hranici červené stupnice))

Poslední úprava: 18. července 2017

mirio

Ověřeno
Zprávy 40 Úspěchy 55 Ocenění 13

Nedávno jsem se rozhodl pro detektivní kariéru, kterou jsem si nikdy předtím nevybral. Narazil jsem na problém najít viníka. A vyvstala otázka: kde je právě tento deník se znaky? vůbec to nemůžu najít..

Zajímavé:  Jak vařit smažené kuře v The Sims 4.

Julerra

Uchazeč

Správce
Zprávy 5.084 Úspěchy 2.260 Ocenění 3.770

Mirio, diář se otevírá přes telefon:

Nebo přes počítač.

mary.mapa

ПоР»ÑŒÐ · овРn, Ðμл Noe
Zprávy 1 Úspěchy 5 Ocenění 0

Ahoj všichni, prosím, řekněte mi, poslal jsem orientaci podezřelému, ale žádné takové znaky na místě nejsou, poslal jsem orientaci znovu několikrát, ale požadovaný znak se nikdy neobjevil. Zkoušel jsem podobné zadržet (téměř vše stejné, až na jednu věc) ale nic nefungovalo. Nevím, co mám dělat, řekněte mi, kdo měl něco podobného. Existuje nějaký způsob, jak to přeskočit nebo udělat něco jiného?

PlaF

Ověřeno
Zprávy 188 Úspěchy 250 Ocenění 8

mary.map nebuďte líní — přečtěte si téma: takových situací bylo desetník. Někteří hráči popsali své metody, jak se vypořádat s touto „hádací hrou“, zkuste je použít.
O dva příspěvky výše jsem napsal svou situaci — vše je také smutné. Možná to MSSS nějak narušuje hru, protože chyby ve skriptech se pravidelně objevují při zpracování a přidávání důkazů. Osobně jsem začal používat tuto taktiku: namátkou jsem naverboval pár padouchů, vyslýchal je, ale nedostal jsem povýšení, protože. výkon je špatný. Nyní několik dní nevydávám orientaci, i když se zdá, že existují náznaky, ale zlepšuji svůj výkon prováděním všech druhů rutinních akcí v řízení. Když se stane vynikající, teoreticky by mělo dojít k povýšení. Studna. Nebo budu pokračovat a naverbovat padouchy a pak to bude zase rutina. Něco takového.
Zkrátka „zkusit, vymyslet, vytvořit“))

Mentoliko

Ověřeno
Zprávy 336 Úspěchy 90 Ocenění 282

Bez ohledu na to, jak moc miluji hratelnost tohoto povolání, jeho zabugovaná povaha mě prostě zabíjí. Toto je třetí generace, která se snaží dosáhnout vrcholu této kariéry a nedaří se jí

Zajímavé:  Jak najít domácí úkol v The Sims 4.

PlaF

Ověřeno
Zprávy 188 Úspěchy 250 Ocenění 8

Moje metoda jako „Potichu a tiše plazit šneka/ Po svahu Fuji/ Na samé vrcholky“ je kousek po kousku oprávněná. Poté, co jsem k aktivu náhodně přidal 4 otevřené kusy, nyní pokračuji ve své rutině, dovedu svůj výkon na výbornou a získám povýšení. Rutina naštěstí není zatěžující. A zároveň vám umožňuje rozvíjet některé dovednosti, psát romány a sbírat sbírky.
Byl odhalen šťavnatý detail: chyby ve scénáři v restauracích a v práci byly spojeny s modem otevřených boxů. A s největší pravděpodobností s modem kariéry „Móda“ (ha ha). U

PlaF

Ověřeno
Zprávy 188 Úspěchy 250 Ocenění 8

Hmmm, bílé kalhoty jsou přijaty — kariéra je u konce. Obecně koncept není špatný, ale realizace je jako vždy. Akce na 2. a 10. stupni jsou téměř stejné. Říkal jsem si, že možná šéfovi přidají něco nestandardního – zesměšňují neopatrné zaměstnance, chválí pilné, někoho degradují, někomu dají prémii – nic takového. A postoj k šéfovi je úplně známý, čehož jsem si všiml už dříve. Můj Sim šel sníst svůj sáček s obědem výhradně ve své kanceláři; u šéfova stolu často sedí; Je to však smutné.
A některé další funkce jsou přinejmenším zvláštní, ale opravdu vtipné a hloupé. Stejná buňka obsahuje Simíky obou pohlaví. Přirozeně, že po nějaké době začnou tety chodit těhotné. Rodit ale nemohou. Jejich „inseminátoři“ zemřeli přes noc (nad čímž plakalo celé l/s okolí) a hra jim zjevně nic nedává. Takhle sedí – šedovlasí a s břichem))

Mentoliko, jak pokračuje kariéra čtvrté generace? ))
Mohu vám dát téměř 100% recept od mého pana nejčestnějšího náčelníka, jak rychle a bez jakýchkoli průzkumů a jiných gest identifikovat padouchy. Pokud na to chcete přijít sami, hodně štěstí! Ke zbytku

Zajímavé:  Jak se dostat do džungle Sims 4.

Když se dostanete na místo se zločincem, v první chvíli během pauzy prozkoumejte ty, kteří tam jsou (obvykle 2-3 Simíci). Služebníky (barman, prodavač, trenér) mohou být ignorováni. Kolegové, pokud se tam najednou ocitnete také. V prvních sekundách po spuštění hry padouch určitě otočí hlavu zprava doleva, jako by se rozhlížel. Někdy dokonce s takovým darebným pohledem)) V extrémních případech — poté, co na něj kliknete a vyberete nějakou akci.
Zde si ho můžete vzít na jeho něžné místo. Pokud jste si tohoto pohybu nevšimli, je lepší se vrátit do oblasti, znovu vydat orientaci a podívat se do jiné oblasti. Potřeboval jsem jen druhý záběr v jednom případě.

Vypadá to, že tento Simík si nyní musí hledat jinou kariéru. Nebo ho donutit, jako nějaký Dioklecián, sázet zelí.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»