News

Jak se dostat do džungle Sims 4

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

The Sims 4: Dobrodružství v džungli

The Sims 4: Dobrodružství v džungli

nový

Starý

Vývojáři

Vydavatelé

Série

Styl

Platformy

Datum vydání

Windows, makra
27 února 2018 rok
PlayStation 4, Xbox jeden
Prosince 4 2018 let

Herní mód

Omezení

ESRB: T -Puberťáci
PEGI: 12+
RARS: 18+

Dopravce

Systémové požadavky

Управление

Předměty

Cestování, dobrodružství, dovolená

Stvoření

svět(y)

«The Sims 4: Dobrodružství v džungli» (pův. The Sims 4: Dobrodružství v džungli) — šestá sada pro hru The Sims 4.

Zajímavé:  Jak dlouho nosit štěňata Sims 4.

Téma náboru bylo odhaleno ve čtvrtletní upoutávce v lednu 2018. Jeho popis a funkce byly neúmyslně prozrazeny do Originu 6. února 2018 [1]. Oficiální vyhlášení proběhlo 13. února 2018. Vydání proběhlo na platformách Windows a macOS 27. února 2018 [2] a na platformách PlayStation 4 a XboxOne 4. prosince 2018.

Popis [ ]

Prozkoumejte divočinu, navštivte starověký chrám, vyhýbejte se překážkám v džungli a najděte všechny relikvie a poklady. Poznejte zvyky a tradice Selvadorady, vyzkoušejte místní pikantní kuchyni a naučte se nové taneční pohyby!

  • Cesta do Selvadorady. Navštivte nové místo Selvadorada, kde se vaši Simíci mohou setkat s místními obyvateli v kavárně nebo nakupovat předměty pro přežití. Vaši Simíci mohou ochutnat tradiční jídla, tančit na novou hudbu, dozvědět se o místních zvycích a koupit si autentické šperky. Oblečte své Simíky do barevných nebo odolných oděvů a prozkoumejte džungli!
  • Prozkoumejte džungli. Simíci si obléknou turistické vybavení a vydají se do tajemné džungle, kde najdou skryté tůně a místa starověkých artefaktů a ruin. Ale pozor na přírodní nebezpečí a překážky – mějte oči otevřené pro smrtící včely a jedovaté pavouky!
  • Najděte starověký chrám. Vaši Simíci budou potěšeni, když náhodou narazí na jedinečný chrám. Vstupte do tajemných místností, kde se Simíci mohou setkat s neocenitelnými relikviemi, neuvěřitelnými poklady a dokonce i se svou zkázou! A při dalších návštěvách Simíci najdou nové výzvy, poklady a pasti.
  • Sbírejte starověké artefakty. Hledejte skryté předměty sbíráním starověkých artefaktů a tajemných relikvií. Simíci mohou vykopávat a studovat cenné předměty na archeologově stole. To Simíkům umožní vyhodnotit jejich kvalitu a vyřadit padělky!

Inovace [ ]

  • Selvadorada
  • Keř
  • Skládací pracovní stůl archeologa
  • Vitrína pro sběratelské předměty
  • Místa výkopů
  • Archeologie
  • Selvadoradská kultura
  • Specialista na archeologii (Znalost)
  • Průzkumník džungle (Příroda)
  • Smrt na otravu
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»