News

Kde je mikroskop v práci vědce ve hře Sims 4?

Průvodce sbírkou mikroskopických výtisků The Sims 4

Mikroskopické tisky se skvěle hodí k ozdobení vašeho domu, stejně jako kolekce Space Prints. Mají spoustu různých výrazných barev, které se budou skvěle hodit k většině standardních barev interiéru. Tisky se dodávají v různých velikostech až do velikosti 3 dlaždic! Můžete zapnout emocionální auru některých výtisků, abyste v dané místnosti získali emoci Focused. Můžete si také vybrat možnost „Zobrazit soustředěnou práci“, která vám dá +1 soustředění na 4 hodiny.

Jak shromáždit všechny otisky mikroskopu

První věc, kterou budete muset posbírat všechny otisky mikroskopu, je mikroskop. Chcete-li sesbírat každý výtisk mikroskopu, budete muset vylepšit své Sims Logic Skill. Prvních 6 výtisků můžete začít sbírat výběrem možnosti „Použít“ na mikroskopu. Dalších 6 vyžaduje vyšší logické dovednosti, aby se odemkla možnost ‘Analyzovat vzorek’. Když se vaši Simíci při používání mikroskopu soustředí, máte větší šanci shromáždit otisky.

Sběr a analýza diapozitivů/vzorků

  • Logická dovednost úrovně 2 vám odemkne sběr mikroskopických vzorků z rostlin.
    Kliknutím na libovolnou plně vzrostlou rostlinu můžete odebrat vzorek mikroskopu.
  • Logická dovednost 5. úrovně vám odemkne sběr mikroskopických vzorků z fosilií.
    Umístěte fosílii ze svého inventáře na zem a odeberte vzorek mikroskopu.
  • Logická dovednost úrovně 8 vám odemkne sběr mikroskopických vzorků z krystalů.
    Umístěte krystal ze svého inventáře na zem a odeberte vzorek mikroskopu.
Zajímavé:  Jak změnit pohlaví dítěte v The Sims 4.

Snímek obdržíte ve svém inventáři. Nyní budete muset analyzovat vzorek/sklíčko pomocí mikroskopu, abyste získali tisk mikroskopu.

Mikroskop tiskne diapozitivy

Kolekce mikroskopických tisků

Rhapsody in Blue

Nemáte zelený palec? Žádný problém. Užívejte si rostliny na buněčné úrovni, kde jsou ve skutečnosti modré – a v umělecké formě, kde nevyžadují žádnou vodu, sluneční světlo nebo „Prosím, neopouštěj mě!“ povzbuzující rozhovory.

Hooplankton

Toto působivé umělecké dílo zachycuje planktonový hula hoop performance týmu uprostřed zkoušky, číslo, které upadne do neznáma, když na cestě na koncert celý tým sežere želva.

Drifter

Nikdy se nezamiluj do planktonu. Jsou to úplní vagabundi, tečou, kam je proud zanese. Tady je jeden takový plankton, tančící s fandy po noci hraní na elektrickou kytaru s Bacteria Bandem. Naštěstí byl tento okamžik zachycen v umění. Už ho nikdy neuvidíme.

Psychedelic Rock

Pokud existuje jedna věc, kterou jsme se naučili prostřednictvím mikroskopických průzkumů světa minerálů, pak je to toto: Skály jsou určitě trippy! Tady máme Dunite, zvětšený o padesát zillionů procent a zachycený v jasných temperách. Pověste to na koleji na koleji!

Sněhová bitva

Říká se, že každá sněhová vločka je jedinečná. Zblízka se tyto sněhové krystaly, zajištěné ve své individuální vločkovitosti, shromažďují kolem jedné deformované sněhové pyramidy, kterou zakrátko zmlátí za to, že je PŘÍLIŠ odlišná. Jak tento obraz odhaluje, sníh není tak jemný, jak se zdá.

Párty v růžové

Zvětšení odhaluje zajímavosti o mikroorganismech, jako je jejich obliba žvýkačkově růžového dekoru a sváteční fáborky hlad v obývacích pokojích po celý rok. Pokud byl život na Zemi obří párty, mikroorganismy byly první, kdo dorazil, a jak tento obraz odhaluje, mohou být poslední, kteří odcházejí!

Zajímavé:  Jak vytvořit vysoce kvalitní snímky obrazovky v The Sims 4.

Padající

Tato minerální malba, evokující všechny barvy podzimu, představuje zmenšenou záři mládí a soumrakové roky života, kdy jsou všechny naděje pryč a cesta, kterou jsme se vydali, klouže ke svému konečnému konci plnému slz. Zavěste ho do snídaňového koutku nebo dětského pokoje!

Blemish Blossom

Toto umělecké dílo zachycuje trapnou pubertální fázi vývoje rostlinných buněk, kde je trápí nepříjemné akné. Absorpce dostatečného množství dešťové vody může skutečně pomoci a naštěstí se buňka může jednoduše rozdělit a vytvořit si vlastní plesové rande.

Blok buněk

Podívejte se na přesné uložení těchto světlých buněk. Není divu, že se jim říká „stavební kameny života“. Ve skutečnosti je jediný rozdíl mezi hračkovými kostkami a živými buňkami v tom, že organismy neskládají děti. (Kromě ptakopyska; toho postavil žák třetí třídy jménem Frank.)

Stopa zůstává

Víte někdy něco ve svých kostech? To proto, že kostra může fungovat jako anténa, která přenáší informace do mozku. V této dinosauří fosilii vidíme strašidelné kanály, kde mohl vykřičet kostní instinkt. «Běh! METEOR!» Dinosauři měli mozek velikosti hrášku. Proto všichni zemřeli. Užijte si malování.

Listové maso

Není zvláštní, jak přiblížení na zkamenělý list ve skutečnosti vypadá jako kousek steaku? Jsou si rostliny a zvířata podobnější, než se zdá? Cítí listy také lásku a strach? Co to vypovídá o veganství? Měli bychom vůbec něco jíst? Umění vyvolává několik vážných otázek.

Crystal Palace

V jádru tvrdé vědy a new age woo-woo leží krystal. Můžeme zde vidět jak výraznou krystalovou geometrii, kterou vědci uctívají pro její elektrické, optické a mechanické vlastnosti, tak třpytivé křišťálové jiskry, známé svými harmonickými milostnými vibracemi a magií očišťující auru.

Zajímavé:  Jak se přihlásit do The Sims 4 online.

Odměna za kompletní kolekci: Microspace Jockey

Vaše pozornost k mikroskopickým detailům (doslova) se vyplatila! Diapozitivy, které vlastníte, vám závidí vědci s mikroskopy široko daleko a mnozí z nich se nyní diví, proč dříve neuvažovali o zvětšení svých výtisků na velikost velké galerie.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Mikroskop

Život pod mikroskopem

Hra

Přístup

Stát

Typ

Záliby a dovednosti

velikost

Cítili jste se někdy jako vzorek v laboratoři, který každý analyzuje a zkoumá? Nyní můžete tyto pocity prozkoumat v klidnějším prostředí a z druhé strany lampy.

«Život pod mikroskopem» — předmět prezentovaný ve hře»The Sims 4» Simíci mohou pomocí mikroskopu analyzovat vzorky odebrané z různých druhů rostlin, kovů a krystalů, aby rozšířili svou sbírku mikrotisků, což jsou obrázky různých tvarů, které lze pověsit na zeď. Simíci mohou také čerpat inspiraci při používání mikroskopu.

Po dosažení dostatečně vysoké úrovně mechanických dovedností mohou postavy upgradovat mikroskop. Na 8. úrovni mohou «vylepšit vnitřní části», což snižuje šanci na rozbití předmětu. Na 9. úrovni mohou postavy „posílit vnitřní části“, aby se zvýšila pravděpodobnost úspěšné analýzy, a také „vylepšit vnitřní části“, aby byl objekt nezničitelný.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»